Christmas time

Resan hit gick ju som den gick. Väntade över 5 timmar sammanlagt på stationer hit och dit. Men fram kom vi tillslut iaf :) Igår hade vi en jätte mysig julafton här uppe i värmland med älskling och hans familj. Fick en parfym och en ny kamera av mitt hjärta. Vi sov hos Mattias bror sen. Så här sitter vi nu. Andreas, Mattias bror fick ett kinect igår, så dom håller på att spela det nu. Snart ska dom iväg och spela juldags innebandy också. Så Emma, Andreas flickvän och jag får sitta här hemma och tagga tills ikväll. Då blir det utgång här i Hagfors! :)



/Take care Nathalie







All around the world again

Vilken dryg dag då! Vaknade med ett ryck och tittade på klockan 8.07 stod den på. Helvete! Tåget hade bara gått för sisådär en timme sedan. Tog upp mobilen, och det står fortfarande ett alarm på 05.59, men inte fan hade det ringt. Blev så jävla förbannad för vi skulle ju ha turnering och avslutning idag, och det ville jag ju vara med på =( Men icke. Det va bara somna om igen, för även om jag hade gått upp och tagit bilden skulle de tagit 1, 30 i detta väglag och vi började ju vid 9 så. Det va bara inse fakta tyvärr.
Har istället packat, eller rättare sagt lagt fram alla kläder och så jag ska ha med mig på sängen, för mamma kommer med resväskan om en stund. Sen körde jag Mattias till jobbet, och efter de har jag bara styrt här hemma. Farmor och pappa va nyss här och fikade, och bytte julklappar. Och om en stund är mamma, mini, mormor och morfar på ingång för lite fika igen :) Ikväll när Mattias kommer hem vid 11 efter jobbet ska vi öppna julklapparna här hemma. Myyyyys :) Imorgon drar vi alltså 10.06 mot Karlstad. Byte i Linköping, Eskilstuna, Arboga och Örebro innan vi 16.42 ska vara i Karlstad och där väntar Mattias pappa på oss för att köra hem oss yttligare 7 mil till Munkfors. En lång dag kommer det bli med andra ord!


Kommer hem nästa söndag, får se om vi höres innan det.
Annars god jul och gott nytt år på er folk :):)






Bild från förra jul, har allt förändrats lite sen dess ;)





/Take care Nathalie






Can't you feel my heart beat fast

Det är så jävla viktigt att jag klarade rotations eximinationen igår, vfuseminariet och boll eximinationen idag. Känner att det är min stund att glänsa för en gångs skull. Allt går på räls... Nästan för bra? Fick till och med massor och då menar jag massor med beröm av min lärare Tove idag. Hon tycker jag har utvecklats enormt under detta året, och allt jag gjorde idag va klockrent. Så jävla kul och höra sånt, värmer hjärtat några minuter :) Aja, efter skolan idag drog jag och Sandra och fikade lite. Sen hann vi även med en sväng på stan, innan jag åkte med tåget hem. Va faktiskt tåg idag, kort applåd!
Ikväll har jag spelat mixturnering med damlaget och herrlaget. Brukar va en mellandags tradition egentligen, men vi körde den innan jul iår. Funkar ju det med, så det va trevligt :) Viktigt att vårt lag vann med hehe. Fast jag va riktigt trött idag, orkade därför inte springa så mycket. Men så är det ibland, har varit många bollar i luften sista tiden. Imorgon är det sista dagen i skolan för ett tag. Som jag skrev sist så blir det lite turneringsspel och även fika. Julmys med klassen alltså, det blir nog kanoners. När jag kommer hem så kommer pappa och farmor hit och fikar lite till, så får jag mina julklappar också, och dom deras såklart :) Ytterligare lite senare kommer mamma, mini och jennifer hit och umgås lite innan jag åker.




Mamma var här med mina julklappar igår, tror bestämt det är någon som
har varit snäll iår. Räknade till 25 stycken ;)







/Take care Nathalie






It's a beautiful day

Det blev aldrig någon match igår, inställd pga av att de varnade för snöoväder, men jag såg aldrig något sådant. Men iaf, de gjorde inte mig något förutom att jag kommer missa matchen när den ska spelas om 2 veckor, då jag befinner mig på väg till Storlien. Menmen, inget att göra åt :) Blev en mys söndag istället, och det är ju aldrig fel. Idag har vi haft rotationseximination, och det fixade jag. Gutt gutt! Imorgon är det både vfu-seminare och bolleximination. Hoppas det går vägen också så slipper man åka upp den 5:e januari bara för att fixa de. Börjar närma sig jul med stormsteg. Fast vi går ju onsdag också i skolan, men då är det bara turneringsspel och avslutning, lite skoj saker alltså. Sen på torsdag bär det av uppåt landet. Får hoppas på att vi har turen med oss med alla tåg och byten. Är en del del, och har fått nya biljetter 3 gånger :P Sista biljetterna tror jag det är 6 byten på, allt från buss till första klass :P Sj i ett nötskal, men det är ju ingen nyhet.





/Take care Nathalie






All around me

Har inlett denna lördag med att baka. Har bakat lussebullar och en en kaka som jag inte har något namn på hehe. Men god är den iaf, är typ en kladdkake botten med tosca ovanpå ;) Står i kylen nu, så ska väl ta och provsmaka några snart. Älskling gick upp halv 10 imorse och åkte iväg för att spela innebandymatch, gick upp jag med då faktiskt för jag blev pigg när hans klocka hade ringt. Men det va bara bra, för nu har jag hunnit med baket, diskat, städat, lagat mat och diskat igen haha. Lite senare ikväll kommer Rosenlunds hit på lite fika. Dom har ju inte varit här sen lägenheten blev helt klar så det är ju verkligen dags nu.
Imorgon är det match i Nybro som står på schemat!



/Take care Nathalie






Mission imbossible

Goddag!
Inatt sov det en liten trollunge hos mig och Mattias. Närmare bestämt Jasmine, och det va riktigt mystigt :) Vaknade bara en gång inatt och då fick jag gå upp och ge henne lite välling, sen somnade hon som en liten stock igen. Så det va ju skönt att det gick bra :) Får bli fler gånger! Hon var här hemma med mig och myste till halv 2, då mamma och pappa kom och hämtade hem henne igen. Mattias åkte nyss iväg på julbord i Nyrbo med jobbet, och jag blev helt plötsligt ensam igen. Ingen rolig fredag direkt. Men sen ikväll ska jag till Rosenlunds och käka tomtegröt och skinksmörgåsar iallafall, det ska bli gott :) Sen ska jag bara vänta på att min kära kommer hem senare ikväll för lite fredagsmys :)









Två gamla bilder på mig och lilla Jasmine, nu börjar hon ju bli stor :)






/Take care Nathalie







My love has come along

Redan onsdag på denna hektiska vecka! Bf reuinon blev lite sådär i lördags, men vi som var där hade trevligt iaf :) Matchen i söndags gick värre. Blev lika 4-4, ingen bra match inga bra domare. Tråkigttråkigt!
Har inlett denna vecka med vfudiskussioner, info om Storlien, volleyboll, handboll och simeximination. Det rullar på med andra ord. Simeximinationen idag med voltvändning, crawl och ryggcrawl klarade jag tillsist iaf! Trodde faktiskt inte jag skulle klara den eftersom jag inte kunde voltvändning och inte heller hade övat på den, men efter ett par försök satt den hyffsat tillslut iaf, så det var ju skönt. En sak mindre att tänka på. Skyndade mig som attans för att hinna med tåget, men bussen va sen och dryg så precis när jag kommer ner till stationen går av bussen, halvspringer mot tåget så åker det precis när jag kommer fram och ska trycka på "öppna knappen" på dörren. Lyckat! Blev aningen förbannad, men thats life. Gick och köpte mig kebab med bröd och tyckte lite synd om mig själv ett tag hehe. Sen tog jag bussen till Högsby istället så hämtade morfar mig där, gick lite snabbare än att vänta på det andra tåget iaf.

Hade tänkt att skriva klart min rapport idag, men de orkar jag icke får bli en annan dag det faktiskt. Sitter just nu framför tvn i min rosa mjukisdress med en filt och är förbannat trött. Så det får bli en lugn kväll framför tvn med lite te och vaniljhjärtan :) Imorgon är det innebandy och skridskor på schemat. Jag är med i innebandygruppen och står för planeringen imon. Går nog fint. Sen är det bara hem för att träna egen innebandy!




Lite bilder sen i lördags!




















Körde på bruna linser!








/Take care Nathalie






Yeah we're going down

Woho fredag äntligen! Har precis haft 2 biologilektioner nu. Ska alldeles straxt gå och käka en tidig lunch eftersom det är den enda tiden jag hinner äta på. Efter det blir det en lektion idrott och så avslutar jag med 2 lektioner matte. Sen får man äntligen ta helg och praktiken är slut. Puuh.
När jag kommer hem ska jag åka förbi min kära mamma som var i ullared och shoppade igår och hämta en kasse med grejer som hon köpt till oss, blir alla tiders de. Alltid kul att pilla med lite saker hehe. För övrigt så blir det självklart att kolla på idol finalen ikväll. Och jag kommer rösta x antal gånger på Jay. Självklart va annars! Han kommer ju bli en världstjärna lätt med sin underbara röst. Idag är det även den 10:e december, och det var 2 år sen som jag tog mitt körkort vilket innebär att prövtiden går ut idag. Så nu har jag körtkort "på riktigt", inte dumt de haha. På lördag blir det klassfest med gamla BF klassen. Det ser jag fram emot, blir nog riktigt skoj. Kvällen avslutas sen på hulingen :) Söndag står match på schemat hemma mot Ariel!!




'

Slänger in en bild på gänget!





/Take care Nathalie







Standing on the edge

Fan jag hatar när försäljare kommer och plingar på dörren, kan ju aldrig säga nej. Sen försökte jag slingra mig ut och sa att jag inte hade några pengar. Vet ni vad han säger då? Okej men då kommer jag tillbaka imorgon, och sen går han haha. Jag har släckt ner hela köket och hallen, och om det plingar på dörren ikväll så tänker jag inte öppna heheh.
För övrigt så gick lektion idag kanon när Johan kom. Hade ju som sagt lite cirkelträning med dom. Snacket efter gick bra också, sen drog Johan och min handledare till Fjällen över helgen :) Har faktiskt skrivit lite på mitt arbete när jag kom hem. Är väl uppe på 5 sidor nu, så typ 2 kvar eftersom det ska vara mellan 6-8 sidor. Blir kanoners. En sak i taget liksom, det löser sig ;) Imorgon ska jag ju då vika lite eftersom Göran åker skidor. Så först ska jag ha 2 biologilektioner, sen 1 idrott och 2 matte. Hoppas på att det går bra, ska nog inte vara några problem. Är även uppsatt som första vikare i framtiden om de behöver hjälp när några är sjuka och sådär, det är ju skitbra. Alltid bra att börja någonstans med en fot in i jobbvärlden liksom.



Gött med fredag imon iaf!






/Take care Nathalie







The dj got us falling in love again

Så jävla sugen på min 3:e nu ;)




bild på min andra tatuering när den va nygjord





/Take care Nathalie






That you only meant well

Jag börjar undra varför jag har fått näsblod 5 gånger dom senaste två dagarna? Lite jobbigt, för det är inte lite som kommer heller hehe. Dansade idag med eleverna så börjar det rinna blod bara sådär helt plötsligt, inte så trevligt kanske. Min handledare sa att de kan bero på stress. Men inte är man stressad va haha? Inte alls.
Aja idag har jag även haft hrl-utbildning med alla högstadielärare, va faktiskt lite nervös först. Men det gick bara bra :) Så jäkla skönt att dom har öppnat den nya vägen utanför Mörlunda med så man slipper åka igenom där. Går 10 minuter fortare att åka den 100-vägen och det är ju aldrig dumt. Det bästa vore att ha en sån väg ända till Kalmar, det hade varit fint hehe.
Idag har jag inte gjort ett skit sen jag kom hem, eller jo nu ljög jag gjort mat och diskat faktiskt hehe, iaf något. Men har bara legat på soffan sen dess. Har tusen saker att ta tag i, men jag orkar helt enkelt inte idag. Har iallafall brännt en skiva nu. Johan, min lärare kommer nämligen imon och ska kolla när jag håller i en lektion. Och den lektionen blir cirkelträning med styrka och kondition. Bästa sättet att få tyst på elever är nänligen att ha dom i rörelse och låta dem bli trötta har jag kommit på. Så då är det en passande lektion så man slipper skrika på dom hela tiden haha, klart man gör det lätt för sig ;) Ska väl fortsätta med mitt tv-tittande, men tycker de är dåligt med bra saker på tvn nu för tiden. Dock har jag sett att big brother ska börja igen, då kommer jag lätt sitta bänkad framför tvn, så jävla bra det har varit innan. Glömmer aldrig säsongen när bigbrother Danne var med, och Madde och jag åkte till Hultsfred och kollade när han spelade handboll jämt. Va där samtidigt som de hade samling, och åkte hem när han duschat typ haha. Vilka fjortisar ;)





/Take care Nathalie






The world from behind



Just let it be, come on and bring your body next to me,
I'll take you away, hey, turn this place into our private getaway,
So leave it behind cause we, have a night to get away,
So come on and fly with me, as we make our great escape,
So why dont we run away

So baby dont worry, you are my only,
You wont be lonely, even if the sky is falling down,
You'll be my only, no need to worry

<3






/Take care Nathalie






I need you know

Godkväll!
Helgen är förbi passerad och det är dags för sista praktik veckan. Både skönt och tråkigt. Har varit skönt att vara borta från skolan, men sen samtidigt saknar man alla trevliga prickar. Det är ju trots allt bara 2 och en halv vecka kvar på b-kursen i idrott. Har fortfarande inte fått veta vad jag ska läsa efter jul än, hmm återstår att se. Skickade ett mejl igen till honom igår. Dryga människor som sitter högt upp på linneuniversitetet, ingen ordning någonstans!
Iallafall så idag har det varit en lugn dag. Min handledare har inga lektioner på förmiddagen så det är skönt. När jag kom hem lagade jag lite chili con carne och sen va pappa här en sväng och åt, trevligt :) Ska alldeles straxt bege mig till gympasalen för att filma de sista rotationsövningarna bland annat långkullerbytta som jag hoppas går bättre idag än sist när jag bröt halvt ihjäl mig. Har suttit och kollat på filmerna från a-kursen och där ser det ju skitlätt ut att göra långkullerbytta, men får se hur det går i verkligheten sen hehe.




/Take care Nathalie






Until the end

Måste bara börja med att skriva att jag KLARADE TENTAN!!! Fy in i helvete så jävla gutt det känns. Hade aldrig pallat att skriva om den igen. Har varit glad hela dagen sen jag fick reda på det haha. Aja nog om det. Igår var jag på gymnasiet och svarade på lite frågor för BF. Dom hade nämligen öppet hus, och Bohman vår gamla lärare hade ringt och frågat om jag, Madde och Lovisa ville komma och snacka lite. Och självklart ville vi det :) Så det va trevligt.
Idag har det inte hänt så mycket annars, har dansat och haft redskap. Ska snart iväg till Michaela och fixa lite. Sen blir det träning ikväll. Måste även öva på mitt aerobic program som jag ska filma imon huhu. Hoppas det går bra aoch att jag inte tappar bort mig nu :P Fredag imon och då ska vi baka julgodis här hemma. Syster och lilla vovven kommer med:) Mysmys!


Några bilder sen helgen i Eskilstuna som jag snott från Elin :)





















/Take care Nathalie