10 månader

Idag blir Travis 10 månader. Stora killen nu. Den senaste månaden har hela han utvecklats på alla sätt. Märks att han verkligen växt till sig. Han är överallt och då menar jag verkligen överallt! Man kan inte vända bort huvudet en sekund. Har blivit skitsvårt att laga mat för man får springa mellan spisen och honom hela tiden haha. Blir hyperstressad och nervös när han styr, och helt plötsligt så kryper han iväg.

Han lär sig mer och mer. Lampa, fläkten, klocka, telefon, tv, bilen, vatten, mat jaa mer och mer ord förstår han. Pratar jämt! Säger "mam" och "papp" för det mesta. "Eh de" säger han om mycket :) Sen kan han säga hejhej. Han vinkar(fast det har han gjort väldigt länge), låter som bilen, som indianen, han flirtar och han dansar. Ja vad gör han inte lilla charmtrollet. Sitter och tittar igenom mobilen på gamla bilder, och vart gick det så snabbt? Detta är iallafall det bästa som hänt mig. Att få vara mamma till världens bästa lilla kille tillsammans med världens bästa sambo. Älskar livet <3


Ta kort någon gång dååå morsan!!








BVC och färgning av håret

Travis vägde inte ens 8 kilo idag. 7900 vägde han bara. Jag som tyckte han hade blivit så tung på senaste tiden haha. Men men som hon sa det är en väldigt aktiv liten kille vi har. Ska försöka ge honom lite mer mat, men han äter sin portion sen är han nöjd liksom så det kommer bli svårt.

Efter BVC fikade vi lite sen åkte Mattias och Travis hem men jag stannade kvar och färgade håret. Är mörk igen. Trivs i det och nu är det höst igen så då får de bli så. Passade på innan skolan drar igång för då vet man aldrig när man får tid till sånt. Gjorde egna köttfärspiroger när jag kom hem. Blev hur gott som helst :) Sen var syster här och klippte mig lite ikväll med.

Blev skitsnyggt med matsalsbordet idag förresten. Ska ta bilder nästa vecka när verkligen allt är på plats. Lite småfix kvar :)












Västervik en sväng

Har varit i vvik idag och köpt en ny kruka för Travis tyckte det var kul att ha sönder den ena!! Blev alltså en dyr kruka haha. Travis skrattade halva vägen hem från vvik. Vet inte vad han fick för ryck. Stannade i vby på hemvägen och tog med vår andra fåtölj som hade kommit hem idag.

Ikväll har jag tränat. Köpte en ny klubba som jag provade idag, men vi är inte vänner än!! Måste fixa böjen lite till om det nu går igen. Imorgon kommer de med vårt matsalsbord och med vårt nya hemmabio. Nu börjar saker bli klara här hemma :D vägning på BVC står på schemat imorgon också. Jag tippar precis på under 10 kilos strecket. Var evigheter sen vägning sist :)











Tuuttar

Har alltid haft små bröst och det är inget jag har brytt mig om eller lagt energi på innan. Har hellre små än stora för jag tycker det är mycket snyggare och mer praktiskt framförallt. Sen blev jag gravid, fick stora boobies som gav mig bristningar. Ammade i nästan 6 månader, och när jag slutade gick dom från c-kupa till obefintliga på knappt en vecka. Och där står jag idag. Hittar ingen bh som passar. Hittar jag en kupstorlek som sitter bra är den för liten runt om. Provar jag samma bh fast med större omfång blir kupan större även att kupstorleken är likadana. Blir fasiken galen på detta. Har inte en enda bh som passar mig. Varför ska det bli såhär bara för man fått barn hmmmm.

Skulle allra helst vilja göra något åt det nu på en gång, men det får vänta tills jag förhoppningsvis fått ett barn till. För det vill jag gärna ha såfort skolan är klar :) Gärna innan det hehe, men skolan går först just nu. Hade aldrig ens tänkt tanken om operation innan jag fick barn, jag var nöjd med mig själv som jag var. Men nu efter jag fått barn har tankegångarna ändrats. Det kostar ju en hel del, men det är något som jag ska ta mig råd till. För mig egen skull, för mig själv. Mattias skiter i vilket, men jag mår inte bra över det, och då tänker jag också göra något åt det än att gnälla om det varje kväll. Vågar inte göra de innan jag fått ett barn till för då kanske man får göra om det direkt när man fått barn igen och det känns ganska onödigt. Tyck vad ni vill om detta, vet att det är en känsligt ämne. Jag har iallafall ändrat min egen ståndpunkt i detta. Hade inget emot det innan, men ville aldrig göra det själv. Men nu tänker jag göra det någon gång... Sa till mamma att jag önskade mig det i 22års present i oktober, men det lät ganska kört höhö! ;)
 
 
 
Gravid och lite former på kroppen, saknar de :)
 
 
 
 






Skön tisdag

Vaknade upp och mådde skitdåligt imorse. Gick och la mig när Mattias vaknade sen så då blev det bättre som tur var.

Har varit på framsteget och fyndat idag. 50 % på allt det gillar vi hehe. Travis fick en leksaksdator idag så han har suttit och pillat med den. Tog oss en liten promenad ikväll också, men fy det är kallt ute alltså. Valde därför att kolla speedwayen hemma på tvn istället :) Paus nu och det ser riktigt lovande ut om man säger så.

Förresten så var det första dagen med middag med mera. Åt sweetchilimarinerade kycklingklubbor med potatis, kall sås och syrlig lök/gurksallad. Supergott :) Att slippa planera och tänka ut mat är fasiken värt mycket :)








Bilder på sovrummet

Kommer det upp för alla att man måste skriva in lösenord för att komma in på min blogg? Gör det för en del, och så ska det absolut inte vara. Hoppas jag kan ordna till det med lite hjälp.
 
Idag har vi varit en sväng i Vimmerby. Köpte med mig 2 par jeans hem så nu har jag hela 3 par jeans som passar mig :D Haha! Alla som jag hade innan graviditeten är alldeles för stoooora nu. Cubus hade ett skitbra erbjudande just nu att om man handlar 4 par jeans så får man ett 5:e par på köpet. Gäller i 2 månader. Jeansen kostar just nu bara 199:-. Så alltså kan man köpa 4 jeans för 800:- och få 5 par. Riktigt billigt. Gillar cubus jeans de är mjuka, sköna och sitter bra. Nackdelen är att de töjer sig rätt mycket. Nu ska jag göra mig redo för att åka och träna innebandy!!
 
 
Enjoy vårat sovrum :) Har inte tapetserat här, tar det någon gång i framtiden. De här tapeterna duger gott och väl för oss så länge :) Alla ni 200 pers som är här inne, kommentera gärna också. Vore trevligt! :)
 
 
 
 
 
 
 






Travis rum

Fick sovmorgon imorse sen blev jag väckt med frukost på sängen :) Mysigt! Gick upp och städade lite sen satte jag igång med maten. Har bjudit familjen på kalops och potatis. Riktigt söndagsmiddag och hur gott som helst blev det. Travis ville ha mer mat i munnen innan han ens hunnit svälja. Så han gillade det! Mycket godare med hemlagat än äcklig burkmat, så förstår honom :) Får bli bättre på att ge honom egenlagad mat. Passade på att frysa in lite till honom av det som blev över. Nu har han badat och somnat för natten. Vi ska ta oss en dusch och sen mysa framför en film med chips och popcorn :)
 
 
 
Såhär ser Travis rum ut :)
 
 






Fajitas och gp

Idag var jag med syster en sväng på fotboll. Mattias har varit iväg i Kalmar. Kom hem med en projektor hmmmmm. Så den har de satt upp nu hehe.

Ikväll har vi tittat på gpt och ätit fajitas. Riktigt bra speedway ikväll! Känns som klockan är över midnatt, är supertrött. Blir nog sängen snart.








Gäststugan

Såhär ser våran gäststuga ute på gården ut :)
 
 






Dagens resultat

Fyllde som sagt i min tatuering på foten. Känns som en helt ny tatuering:) Sen gjorde jag om mitt hjärta på handleden till en nyckel istället. Grymt nöjd! Är sån härlig känsla när man går från tatueraren och verkligen tycker att det blev bra. Blir bara mer och mer sugen på fler hihi!

Idag har vi hunnit med Vimmerby en sväng också. Köpte 2 fåtöljer med massage och lite annat smått och gott :) Nu vill jag bara att matsalsbordet ska komma hem sen är snart allt klart. Taklampor är det som behövs också men vet inte vad som passar in bra faktiskt när taket är så lågt.

Nu har vi ätit toscapäron och ser på film :)








Uppe med tuppen

God morgon!

Är inte van vid att gå upp om mornarna alltså. Tack gode Gud för att Travis sover hela nätter sen en tid tillbaka. Eller ja han gjorde faktiskt det när han var liten också, men sen minns ni väl den där perioden han hade? Då han vaknade ibland 2 gånger i timmen och ville ha nappen. Alla har väl en sån period då de börjar vara med mer och lär sig mycket nytt, då kommer drömmarna också.

Då kanske ni undrar vad jag gör uppe så tidigt? Jo jag hade tänkt fylla i min tatuering på foten idag! Övervägde dock att ligga kvar i varma sängen imorse. Men men nu sitter jag här och det blir säkert något mer än bara ifyllning när jag ändå är uppe höhö.


Gårdagen bestod av storhandel, gräsklippning, målning, förrådsorganisation och ett fotbad!








Middag med mera

Igår bestämde vi att vi skulle prova på middag med mera. Det innebär att vi får matkassar levererade hem till dörren varje måndag innehållandes mat och recept för veckan. Varje måltid tar ca 30 minuter att göra och man följer bara receptet. Himla smidigt så vi ska se om det är något att ha. Jag är lite kräsen med mat, men jag ska smaka på allt så får vi se :) Vi valde att ha den varannan vecka tisdag-fredag eftersom matkassen kommer mellan 16-21 på måndagen. Det kan ju bli sent och då kan man lika gärna göra egen mat den dagen :)
 
 
Såhär ser nästa veckas måltider ut :) Ska bli spännande!
 
 






Sjuka familjen

Vaknade upp med förkyldning och halsont! Vem har smittat oss? Tur att det regnar och är sämst väder så slipper man ha dåligt samvete för att man ligger inne iallafall :) Ingen träning ikväll heller :( Hade jag sett fram emot.

Travis har suttit mellan oss i sängen och lekt hela morgonen. Tack för det pussgurkan! Nu har han somnat i sin säng och vi ska glo på film och krya på oss. Godispåsen åkte fram igen,











Föräldrargrupp

Idag har vi varit på föräldrargrupp. Mattias följde också med eftersom vi skulle prata olycksfall och det är ju han som är hemma i höst så då kan det vara bra och veta för honom också hur man gör om något händer. Man vet aldrig med de små liven.

Var kul att se alla igen. Barnen bara växer och växer! Travis försökte pussa på ett par tjejer haha. Så jäkla söt! Lilla pussgurkan.

Annars har vi inte gjort mycket alls idag bara tagit det lugnt. Jag ligger framför tvn med godispåsen för ah jag vet inte vilken dag i följd det är haha. Får bli ordning på det där snart!








Efterbilder

Här kommer lite efterbilder :) Taket och fönstret på toaletten har vi målat vitt sen är resten som det var innan. I hallen är sko och hatthyllan i ny färg sen har vi köpt ny byrå och en stoooor golvmatta. Skrubben är målad vit istället och sen är massa städsaker intrycka där tillsammans med sorteringen.
 
Får se när resten av bilderna kommer, måste få lite mer ordning först :) Vi var och beställde ett matsalsbord på törnvalls idag med. Kommer hem och några veckor, får se vart vi ska ställa det då bara hehe. Sen var vi en sväng i Högsby och köpte lite strunt, och ändå behövs det mer. När man kommer hem kommer man alltid på att man glömt något också.
 
 
 
 
 






Förebilder

Här kommer före bilder på städskrubben, hatthyllan&skohyllan och på toaletten :) Efterbilderna lägger jag upp sen ikväll!
 
 
 
 
 






Pill och pill

Har hunnit med mycket inte, men ändå inte allt jag ville. Dagarna bara springer förbi ju. Både mamma, mini, mormor och morfar hjälpte också till en stund, men hann ändå inte allt. Hmmm, får köra på imon igen helt enkelt. Tänkte att vi skulle ta en sväng till Karlssons i högsby också. Behöver en ny brödburk och en hållare till hushållspappret :) Har fått upp gardiner och tavlor idag iallafall. Sen satte vi upp hatthyllan som jag målat. Blev skitbra. Är väl på tiden med lite bilder snart, så får se om jag hinner fixa någon imon. Allt är ju inte klart än, så vill ändå vänta lite till innan jag tar kort på allt ;)
 
Så det händer inte så mycket mer än pill med huset. Är kul, men det skulle gärna få gå fortfare för min del haha. Men är inte lätt när Travis kryper runt överallt heller och ska dra i saker. Så det får väl ta ett par dagar till :)
 

Snygg ny header jag fått av Erica va? :)
 






Västervik en sväng

Tim och Matilda kom igårkväll. Vi grillade och hade det trevligt. De sov här och vi vaknade vid 10 idag. Skönt!

Idag har jag varit med mamma, mini och syster i Västervik. Har handlat småsaker som gardiner, kuddar, städgrejer osv. Alltid hittar man något! Imon blir det fasiken storstädning här hemma. Gardiner ska upp och det ska bli ordning. Nu orkar jag inte med kaoset, så effektivitet är ordet imorgon. Matilda och Tim är här ikväll också. Har precis käkat tacos nu.











Lite nytt

 
 
 
Beställde lite nytt till Travis idag inför hösten :) Beställde fler leggins till honom. Han rör sig så mycket bättre i dom när han kryper runt här hemma. Igår fick han även den snygga didrikson overallen. Hoppas den kommer sitta bra i höst, är storlek 80 på den så det borde den göra.






Godmorgon!

Godmorgon!

Målade sko och hatthyllan igår igen så nu ska det nog vara klart, ska ut och kika sen :) Var iväg i Vimmerby och köpte gardiner och lite annat smått och gott igår med. När jag kom hem var tapetseringen klar, gutt. Hann bara hem äta och vända så åkte jag vidare till Virserum. Säsongens första innebandyträning stod på schemat. Har nämligen skrivit på för Hultsfred iår. Vi kommer att träna både i vrum och hfred, men matcherna blir i hfred :) Var ett riktigt härligt gäng och jag hoppas bara vi blir ett par till med tiden så kommer detta bli kanon :) Känns kul med något nytt!

Idag vaknade Travis halv 9. Då gick jag och hämtade honom och la han i vår säng. Han la sig och höll om mig en stund. Sen kröp han upp och gav mig världens blötaste puss på munnen. Mitt hjärta smälte 1000 gånger om. Min lilla gullunge :)

Idag står det städa upp på schemat! Ska bli skönt att få ut tapetseringsbord osv. Så fullt upp idag, bäst att sätta igång!








Nya sängen hemkommen :)

Godkväll!

Idag har jag målat om skohyllan och hatthyllan. Svart blir det :) Ska måla en gång till imon sen blir det nog bra. Har bara fondtapeten kvar i köket och den kommer på plats imon. Känns bra att få ordning som sagt. Ska åka och kika på lite gardiner imon med tror jag om jag hinner. Mattias börjar sin pappaledighet imorgon med. Sista jobbpasset för honom detta år ikväll. Känns inte bra att lämna över allt, men man måste ju. Vet att han fixar det bra så :)

Travis lär sig väldigt mycket just nu och står och har sig mot allt. Nu har han lärt sig att sätta sig lite bättre så blir inte lika många smällar i huvudet längre. Man får gå och vara rädd halva dagarna när han ska utforska allt. Han är så stor min lilla grabb!


Vår nya säng kom idag, hoppas vi sover skönt i den :D








Tisdag

Är så tråkig och tar inga nya bilder, men det kommer väl snart :) Imorgon kommer tapeterna på plats i köket och sen är det ju faktiskt klart med det vi ska göra just nu. Känns riktigt skönt. Ska åka och kika på matsalsbord på fredag. Vet inte riktigt vad jag vill ha för sorts bord. Tror jag vill ha vitt, gillar inte träfärgat så mycket. Vill gärna ha med 4 platser på varje sida också men det är svårt att hitta. Vi har inte bestämt vad vi ska ha i vårt lilla vardagsrum än. Vi har en öppen spis där så vore mysigt med 2 fåtöljer eller något. Man har lite att fundera på :) Vi har fortfarande inte köpt några taklampor heller, får beslutsångest när jag ska köpa haha. Vet inte om det kommer se bra ut med en hänglampa för vi har lägre till tak än normalhöjden. Tycker de där maskroslamporna från ikea är snygga!
 
 
Du är så jädra söt ungeeeeee :)
 






Dansa lite

 

Travis dansar lite :) Måste svara i telefonen också!







Äntligen internet igen!

Idag har vi äntligen fått internet, så skönt att kunna sätta sig vid datorn igen. Ringde imorse så nu skulle de bjuda på flyttningsavgift och göra avdrag på räkningen de dagar de inte fungerat. Gutt! Idag blev stora vardagsrummet färdigtapetserat. Nu är det köket kvar, sen ska vi göra något åt datarummet också. Vet inte om de blir tapet där också eller om vi bara målar. Är tänkt att Travis ska flytta dit snart eftersom vi måste gå igenom hans rum för att komma till vårt. Blir jobbigt i längden det. Imorse när jag vaknade och behövde gå på toa väckte jag honom, fast tur var väl det egentligen. Travis har nämligen börjat med något nytt för ett par veckor sedan. Han vaknar, säger inte ett knyst, skiter och somnar om i det. Trevligt!! Måtte det vara fler tänder på g så får de gärna komma upp nu för jag orkat inte byta bajsblöjor på honom typ 8 gånger om dagen. Han är helt röd i rumpen stackarn.
 
Idag började jag på projekt måla städskrubben. Inte det lättaste med alla skrymslen, men det fick gå. Ska måla en gång imon igen så får vi se hur det blir sen :) Blev skitbra att måla taket och fönstret på toaletten vita istället för brunt. Mycket ljusare och det vill man ha på toaletten :) Är så kul att gå och styra med allt hihi. Skönt att det börjar bli lite ordning på stället också, då blir min hjärna lite lungare.
 
 
 
 






Börjar komma någon vart

Tapetsering hela dagen lång. Blir så snyggt med vitt och fräscht. Fondväggen i tvrummet kom på plats idag, blev kanon :) Tittade på handbollen förrut och åt pizza med Tim och Matilda. Då var det sovdags för Travis, men av någon anledning valde han att hoppa över eftermiddagsluren. Ville verkligen inte sova, så han somnade tidigare för kvällen istället efter badet vid kvart över 7. Får se hur länge han sover imon. Är riktigt bortskämd med sovning hela nätter och fram till 9. Vaknar han innan de så ligger han i sängen och är helt tyst. Söta unge vad hade jag gjort utan dig :)

Imorgon börjar Mattias jobba igen, så så blir det ensamt :( Men har fortfarande att styra med så ska väl kunna sysselsätta mig. 2 veckor kvar tills skolan börjar :( Huuua hur ska jag klara att vara utan Travis om dagarna? :(


Blir lite skillnad från innan!







Tatueringen

Tror ni internet började fungera igår? Nä såklart inte. Så drygt att vara utan. Men men vi har ju mycket att styra med så det funkar ändå just nu. Idag har jag målat fönster. Åsa har tapetserat för fullt, blir skirsnyggt :) Kommer såklart bilder när det är klart. Har käkat tacos ikväll och nu är det gp på tvn.


Här är gårdagens resultat :) riktigt nöjd! Nygjord och lite svullen än :)








Campar

Har inte kommit in på internet på mobilen nu på två dagar. Telia har haft fel på nätet hos oss. Men idag är det sagt att vi ska få vårt riktiga internet och tvn. Så det hoppas jag verkligen!

Det har inte hänt alldeles för mycket under dessa dagar förutom det vanliga. Riva tapeter, spackla och slipa. Kul kul haha. Det börjar likna något nu iallafall. Inatt kom Mattias pappa ner. De ska hjälpa oss att få upp lite tapeter förhoppningsvis.

Just nu sitter jag och campar utanför luckyland tattoo. Två i kön så tatuering blir det om x antal timmar. Att man utsätter sig för denna väntan självmant haha!







Ikeabesök igår och inte lika kul idag

Vilken dag det blev på ikea igår. Familjen tajkon vettni. Tog 100 år att bara komma iväg. När vi väl kom iväg så skulle vi åka och låna en kärra också så tog det massa tid, och sen köra till Kalmar med en kärra. Ah ni fattar! När vi väl var framme började vi med jysk. Köpte nya kuddar, tvålpump, gardiner och lite smått och gott. Sen träffade Mattias någon han kände och så tog en en jäkla tid också. Började bli stressad haha. Åkte vidare till Ikea och där tog det en evighet att hitta allt vi skulle ha. Dra en barnvagn, en kundvagn och en stor vagn som man lägger självplocket på var inte lätt. Travis vägrade sova sin eftermiddagslur i vagnen så han fick ett övertröttsutbrott mitt i allt också. Tillsist började vi gapskratta både jag och Travis haha. Vi var nog lika trött båda två. Fick med oss en hel del från ikea iallafall. Var inte hemma förrens halv 9 på kvällen.
 
Idag skulle jag bygga ihop en dubbelbyrå från ikea. Det tog fan halva dagen. Blev galen haha. Massa skruvar och spikar som ska i. Sen bygga ihop 6 lådor tog en evighet. Men tillsist blev jag klart och den står fint i sovrummet nu. Michaela kom en sväng och lekte med Travis ikväll och då passade jag på att ordna lite mer i garderoberna. Är trångt när man varit van vid att ha ett helt förråd att hänga kläder i. Hoppas man hinner få ordning på allt denna vecka, orkar inte bo i kaos mer :) Inte lätt att få saker gjort när Travis vill leka med en hela tiden heller.
 
 
 
 
 
 






Blommor

Fullt ös idag som alla andra dagar :) idag har vi börjat riva tapeter och spackla. Det tar sin lilla tid det. Har vikt in lite i garderober och sådär med. Imon ska vi till Ikea och inhandla lite mer saker :) Mormor var här idag och gjorde fint på altanen :)

 







Ny grill

Idag drog Mattias iväg och köpte en ny grill, en byrå och lite annat smått och gott. Jag har styrt här hemma. Finns tusen saker att göra, tycker aldrig det försvinner något. Ikväll har vi premiärgrillat i grillen, blev mumma :) Travis tog ett premiärbad i badkaret. Tog bilder med systemkameran, men internet hoppar inte igång förrens på fredag så ni får tråkiga mobilbilder tills dess. Imon blir det att avsluta de jag började med ikväll, vika in i garderoben. Sen kommer min morbror och ska hjälpa oss att räkna på lite tapeter :)







Nycklarna till huset

Idag fick vi nycklarna till huset. Har burit in saker och styrt hela dagen. Är helt slut nu och både fötter och rygg värker. Sängen låter väldigt skön, så ska dra mig ditåt såfort tvätten är klar. Känns helt underbart att vi äntligen sitter i vårt hus. Ska bli så kul när man får lite ordning här inne också. Just nu är det mest kaos. Är tänkt att vi ska tapetsera i de två vardagsrummen, köket och Travis rum till en början. Sen blir det väl datorrummet och vårt sovrum framöver. Är helt okej tapeter i vårt sovrum, men det blir ju så fult på tapeten där de har haft sina saker. Travis hjälpte mig att flyttstäda igår, men blev trött och var tvungen att vila :)

 







Travis 9-12 månader

Kom på att det var dags att göra en ny kategori som heter Travis 9-12 månader. Herregud! Om 3 ynka månader fyller min lilla kille 1 år, det känns helt sjukt faktiskt. Alla sa innan att ta vara på bebistiden för det går så fort, och visst det gjorde man såklart, men det har ändå gått alldeles för fort. Speciellt när Travis inte ville vara någon bebis så länge. Han höll upp huvudet själv jättesnabbt, han var väl bara 2 månader när kan kunde det och då skulle han absolut inte ligga ner i famnen mer utan då skulle han vara med och se vad som hände. Åhhh mammas lilla kille börjar bli stor och jag vill inte inse det :) Han kommer alltid vara min lilla skitunge.
 
Det har hänt så mycket på senaste tiden. Travis kryper och ställer sig upp mot allting. På senaste tiden har han börjat släppa taget och pröva balansen stående utan att hålla i sig och det går galant. Han kan stå nästan 30 sekunder ibland sen sätter han sig pladask ner på rumpan. Han babblar hela tiden. Han säger mam och pap. Han kan peka på lampan, klockan, vovven och fläkten. Han förstår när man säger åt honom att han ska hoppa, bada och äta. Han vill ha uppmärksamhet och leka hela dagarna. Just nu skämmer han bort sina föräldrar med att sova 20.00-9.00 varje natt utan att vakna en enda gång där emellan. Han sover en timme på förmiddagen och en på eftermiddagen. Maten är ungefär samma som när jag skrev sist. Gröt på morgonen, lunch, mellanmål, middag, gröt och välling. Ska bli spännande att väga och mäta honom den 10:e augusti när vi har tid för det.