Bilder utifrån på huset

Bloggen är tråkig just nu jag vet! Har inget roligt att skriva för dagarna består bara av packning, rensning, kånkande och köra flyttlass. Så mitt liv är inte alla tiders just dessa dagar. Men längtar tills på fredag för då får vi nyckeln och då händer det mer roliga saker :D Bjuder på 2 bilder på huset iaf :)







Söndag

Idag har vi kört bort alla sakerna vi packade ihop igår. Var extra trevligt att bära kartonger i regnet :) När vi var klara gick vi på förråden. Tre förråd är nu utrensade och bortkörda till huset. En svettig dag om man säger så! Ikväll rensade jag lite i garderoben också och la ner lite kläder i väskorna. Här händer det grejer. Tycker allt att vi två är riktigt duktiga :) Nu är det bäst att sova för imon är det bara på att igen! Btw Travis sov från 19.30 igårkväll till 9.30 imorse! Måste varit en riktigt trött kille för det var rekord i att sova. Självklart så vaknade man själv redan vid kvart i nio. Går inte sova i ett 29gradigt sovrum med 20 myggor!!!







Perfekt liv?

Ahhh shit ibland undrar man om folk verkligen vet vad "jag älskar dig" egentligen innebär. Man älskar inte en person efter typ en vecka. Jag älskar dig är ord man säger till någon man känner väl och verkligen håller varmt om hjärtat, det är ingen man slänger ut sig hit och dit. Det förstör liksom innebörden av det hela. Ursäkta att jag är gnällig nu men jag blir så jävla trött när jag ser sånt här dagligen på facebook. Allt kan inte alltid vara bra! Lyckoros hit och lyckorus dit. De personer som det är så himla viktigt för att alltid konstatera för sig själva i sina statusuppdateringar att de har det så bra och allt de gör är så himla kul. De mår nog inte riktigt bra egentligen, men det är ju bara vad jag tror. Klart man får skriva att man är lycklig osv ibland, det gör jag med! Men det kan fasiken vara någon måtta på det, man behöver inte konstarera för sig själv 5 gånger om dagen att allt är perfekt.
 
 
 
Men den här killen är iallafall perfekt <3
 






Flyttkaos

Vi lever bokstavligt taligt i KAOS just nu. Det är saker överallt.Jag som har svårt för att ha det stökigt omkring mig har det jobbigt just nu. Det är är kortslutning i hjärnan, vill bara städa egentligen med det går inte. Idag har vi rensat massa papper, packat alla filmer/spel, plockat ur det mesta i köket och i Travis rum. Så vi har kommit en bra bit på vägen. Sen är det denna jäkla kladdiga värme samtidigt. Duschen imorse känns rätt meninglös efter denna hårda dag. Och det blir värre imon för då ska vi börja köra bort sakerna vi packade idag, och börja packa ännu mer. De har varit snälla och städat ur gästrummet åt oss så vi kan börja packa in saker där redan nu.
 
Travis har varit jättesnäll idag som tur är. Han är "hjälpt till" att packa. Lägger jag i något så drar han ut det ur lådan. Hjälpsam grabb :) Ikväll har vi käkat tacos och nu är det gp på tvn :)
 
 
Här kommer massa bilder från Öland!
 
 
 
 






Hemma igen!

Drog oss hemåt vid halv elva tiden idag. Hamnade i bilkö till bron, men det gick ganska fort ändå. Ibland undrar man bara hur folk tänker när de kör bil alltså. En gång var det millimeter från att bilen bakom oss smällde in i oss. Satt till och med och spände kroppen och bara väntade på smällen. Hör fortfarande bromsgnislet i huvudet. Idioter alltså, så svårt ska det väl inte vara att hålla avstånd. Stannade till på Ikea och fick med oss lite hem. Väl hemma har tvättmaskinen snurrat hela kvällen. Vi sålde köksbordet idag också så nu är vi utan tills på fredag då vi flyttar. Jag har ägnat kvällen åt att rensa och sortera Travis gamla kläder i kartonger inför flytten. Bra där! Mobilinlägg suger just för tillfället. Inte ens hoppa ner rader kan man. Och igår tror jag samma inlägg kom upp typ 15 gånger. Kan inte se nya kommentarer heller. Ska sätta mig ner vid datorn imon en sväng. Då kommer det lite trevliga bilder från semestern också :)







Sista dagen

Idag är det sista dagen på Öland för imon drar vi hemåt :) Har givetvis hunnit med att bränna mig idag. Solen tar direkt alltså. Har varit helt vindstilla idag så det var riktigt varmt. Travis fick svalka av sig lite i diskbaljan för vi har glömt poolen hemma. Men det gick bra det med :) Nu har jag duschat, Mattias är iväg och duschar och Travis sover. När han vaknar ska vi till leklandet som ligger här på campingen :)







Imorse ville Travis upp vid sju! Huuua. Tur att han underhåller sig själv i sängen i en timme, synd bara att inte underhållningen är lite tystare så man kunde få somna om :p Har haft en mysig dag ute i solen. Travis är glad och nyfiken på allt. Skönt att det är så lätt att ha med honom på allt. Ikväll har vi gått tipspromenad. Jag vann 2 liggunderlag, Mattias en vattenflaska och Travis vann ett strandset med spadar och vad det nu var :) Vi har precis grillat och nu kikar vi på fotbollen. Ett glas med fanta och rosé slinker allt ner också. Underbara semester :)







Käk på uteserveringen

Så himla underbart väder det varit idag och väderprognosen ser likadan ut imorgon och på torsdag :) Vi har tänkt att stanna tills på fredag för sen är det hög tid att åka hem och börja rensa och packa saker :) Ikväll har vi varit på uteserveringen och ätit mat. Åt en hamburgertallrik, väldigt god! Spelade lite kort och drack ett glas rosé i förtältet efter det. Nu är det godnatt så man orkar med morgondagen.







Lundegård

Kom ner till Öland igårkväll :) Fanns ingen plats på Saxnäs dit vi ville, så nu har vi hamnat på Lundegård vid Köpingsvik. Men det blev bra det här med. Har kollat in stället lite idag och så var vi nere och kände på havet. Men det var riktigt kallt. Travis leker i skuggan och vi har det gutt i solen. Underbart med semester!







Bildbomb från helgen

Ni glömmer väl inte att jag svarar på era kommentarer i kommentatorsfälten under där ni själva kommenterade? Bra bra :) Idag drog vi oss hemåt runt 10 tiden. VI stannade till i Karlstad och tog en liten shoppingrunda på köpcentret. Hittade lite smått och gott. Vi var hemma runt 5 tiden idag och det var riktigt skönt att komma hem som alltid när man varit borta.
 
Vi var duktiga och packade upp allt direkt, men samtidigt packade vi om också för imorgon ska vi dra till Öland i ett par dagar. Väderprognosen visar sol så det får man hoppas på. Vi drar med oss husvagnen och drar till Saxnäs imon eftermiddag. Ska bli mysigt med semester ihop bara vi 3. Sen kommer det vara full fart när vi kommer hem med packning, städning och flyttning. Så är glad att vi kommer bort ett par dagar innan stressen :)
 
 
Här kommer en bildbomb från lördags bravader :) Blev fina bilder på Travis och Alfons. Alfons mammas blogg kan ni kika in på här :)
 
 






Vi hamnade på bröllop

En riktigt trevlig kväll hos svärmor där de överraskade oss med giftermål. Så himla fint var det. Fick tårar i ögonen, bröllop är underbart :) Travis har lekt med sin syssling och mammorna har pratat och haft trevligt. Kommer bilder när jag kommer hem. Här säger Travis och Alfons godnatt till varandra :)







Fest hos svärmor

Nu har vi gjort oss klara för svärmors fest i eftermiddagen. Vi ska snart äta lite lunch och sen är det bara att vänta på att Travis ska vakna. När han har vaknat åker vi bort dit :) Travis ska få träffa sin syssling Alfons som är ca 2 månader yngre för första gången idag. Ska bli kul att se de små ihop och det ska bli trevligt att träffa alla :)







Fredag

Då har fredagen redan passerat. Vi har inte gjort mycket alls av dagen för det har spöregnat i princip hela dagen. Usch så tråkigt! Man blir så slö tycker jag. Blir inte bättre av att man tänker på allt som behövs göras där hemma. Har iallafall varit iväg och ätit lite med Mattias kompisar. Mattias körde hem mig och Travis för en stund sen och sen drog han iväg igen. Travis somnade som en stock kvart över åtta. Mitt lilla hjärta. Han är så snäll så det finns inte. En bild från i vintras på mitt gull och jag <3







Luftgevär

Idag tittade solen fram en stund så då passade vi på att njuta av den. Vi sköt luftgevär också. Kul, men det blir jobbigt efter en stund. Ikväll var vi hos Mattias mamma en sväng. Sen åt vi en pizza och nu är vi bänkade framför tvn. Dagens instagrambilder :) Följ mig om ni vill, oktober90







Framme i Värmland

Bilresan gick himla bra igår. Vår lilla Bubbis är så duktig så :) Stannade för mat i Linköping och Kristinehamn. Blev även ett stopp i Karlstad för lite shopping. Inatt har vi sovit hos Mattias farmor och farfar. Vi spelade kort och spel hela kvällen igår. Har sovit så dåligt inatt så fy. Kan verkligen inte sova i samma rum som Travis. Även om han nu sover hela nätter så bökar han runt i sängen och ligger på alla möjliga konstiga sätt. Vid 7 tyckte han också att det var morgon, antagligen för att det var så ljust här inne. Men han somnade om tillslut så vi gick upp vid 9. Får se vad dagen bjuder på :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_5007c5629606ee0eea00007d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_5007c5629606ee0eea00007d.jpg" class="image">







Roadtrip

Nu är vi inpackade i bilen och styr mot Värmland :)







Packa packa

Har packat massor idag inför resan imorgon. Har även rensat lite bland alla tusen papper man har inför flytten om 2 veckor :) Hann med en promenad och en tripp till Hultsfred också. Fixade så att vi kan hämta ut på recept på Apoteket åt varandra när vi var där. Nu har vi ätit jordgubbspaj och spelat plump. Storvinst till mig :) Klockan ringer tidigt imon så bäst att dra sig mot sängen snart!







Busungen

Tjeeeenaa! Haha
 
 
 
Sen vi kom hem från sängprovningen har dagen bestått av bus, bus och åter bus haha. Travis har kommit till en punkt där han vill leka med oss hela tiden. Det är jättekul, men man blir fasiken trött. Börjar bli gammal tror jag ;) Iallafall medans Travis sov sin eftermiddagslur så grillade vi. Fläskytterfilé med kroketter och tzatsiki och såklart majskolvar. Det är standard när vi grillar! Nu har vi spelat lite yatzy och nu ska vi kolla på en film och gotta oss med ostbågar, dipp och popcorn. Mumma! :) Vi bestämde idag att vi drar oss upp mot värmland på onsdag.
 






Ny säng

Idag har Mattias varit och hjälpt till lite borta i vårt hus med att fixa tak. Är inte långt kvar till inflytt nu. Har nedräkning här hemma i kalendern. Sitter hela kvällarna och tittar runt efter saker att köpa på datorn haha. Vi har ju ganska mycket, men är ändå mycket nytt som ska inhandlas. Idag bestämde vi oss för att åka och kika på en ny säng. Och vi slog till på en också. Det var välbehövligt om man säger så. En bra säng är en väldigt bra investering, men samtidigt får den inte kosta multum. Men denna var det faktiskt ett helt okej pris på och den var superskön att ligga i. Köpte även till en sänggavel och varsin nackkudde. Får den hemskickad och monterad den 3:e augusti när vi flyttar in, perfekt :)
 
Törnvalls är en bra affär det, skönt att den ligger så nära. Kikade även på en matsalsgrupp när vi ändå var där, men vi har lite svårt att bestämma oss för hur den ska se ut så vi väntade med det. Måste mäta lite och se så den passar in med. Eftersom det är mycket i huset som är typ valnötsfärgat så kan det vara snyggt med vita och svarta möbler. Vi hittade en riktigt fint vitt bord, men jag vill ha 4 stolar på varje sida men vid detta fick det bara plats 3. Kanske får ge mig med det ändå hehe.
 
 
 
Såhär ser ungefär sängen ut. Vi valde en sockel istället för ben på den :)
 
 
 






Lagvmfinalen

Vet inte riktigt vad det är med bloggappen. Förra inlägget blev lite konstigt om man säger så haha. Men jag fixade det på datorn nu så ni ser vad jag skrivit. Fredagens förfest och grillning var jättetrevlig. Var helt okej ute på banan också, lite lite folk tyckte jag allt. Men överlag var det en trevlig kväll.
 
Var väldigt trött när man vakande igår om man säger så! Vädret gjorde inte det hela bättre men regn och åska om vartannat. Men som tur var ordnade det upp sig och vi åkte ut till vippen och käkade god mat med familjen. Travis var med min mormor och morfar så länge. Kikade på tävlingen en stund, sen åkte vi hem och la Travis och fortsatte att titta i soffan. Var ingen rolig kväll för svenskarna direkt, men det hade jag redan räknat ut innan. Danskarna var värda lagvm titeln så grattis till dom :)
 
Nu är snart helgen över. Lika tråkigt väder idag så får se vad vi hittar på här hemma, har lite att styra med!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






SvenIngvars

Igår jobbade jag min sista dag på jobbet. Hur skönt som helst att vara ledig nu :) På kvällen var vi ute och såg på race off. Såg inte så många heat för Travis tyckte inte det var så kul att titta, men så är det ibland. Ikväll blir det grill och sen sveningvars för vår del :) Har precis gjort mig iordning och ska snart åka iväg till Lovisa för lite grillning och förfest :)

 







Husägare

Hann inte med någon annan uppdatering igår än filmen på diggaren. Jag hade fullt upp med att ringa massa samtal. Telefonen gick varm i örat hehe. Men så väl värt det för idag blev det klart att vi är husägare från och med den 3 augusti. Så himla kul att det gick så fort så slipper man längta ihjäl sig :) Känns skönt att få sitt eget och verkligen känna att det man gör gör man för sig själv och inte till någon annan. Ser fram emot shopping på ikea och ullared framöver ;) En hel del som behöver inhandlas. Behöver eventuellt köpa en ny soffa för vår som vi har nu går troligtvis inte in. Det känns skittråkigt för vi köpte den i vintras, så den är inte gammal alls. Men det är sånt som märks, man får pröva sig fram lite när vi får tillträde till huset.
 
Satt hela förmiddagen med papper. Först hos mäklaren och sen hos banken. Tror jag skrev min namnteckning 20 gånger, så nu kan man det ordentligt hehe. Vi hämtade upp Mattias bror Andreas också som kom med tåget från Värmland innan. Så han fick också sitta med i mötena haha. Skitkul för honom :) Idag har jag jobbat 15-21 också. Kom hem för en stund sedan och dom sitter såklart och nördar tvspel, vad annars :)
 
 
 






Här glider kingen in

 

Travis diggar till Sean banan :)







Pizza och lagvm :)

Har varit riktigt skönt att vara ledig idag. Har gjort mycket nytta och ringt massa samtal också. Hann även med lite sol innan den gick i moln. Travis har varit på bra humör och busat hela dagen lång. Han badade ikväll och stänkte ner hela badrummet som vanligt. Blött på hela golvet och det såg ut som jag hade badat jag med. Tack för det skitunge :)
 
 
Nu har vi precis tryckt i oss varsin pizza och lagvm är på tvn. Imorgon är enda dagen då både Mattias och jag jobbar samtidigt så då är Travis moster snäll och är barnvakt åt honom :)
 
 
 






Sovardags

Det är sovdags för Travis men the little huligan har som vanligt andra planer!! Jag vill ju ut i solen lite på min lediga dag :) Det verkar inte funka att hoppa ner rader i mobilbloggen? Texten bara drar ihop sig till ett stycke ändå.







Äntligen över!

Hej darlings! Kass uppdatering här i helgen, sorry för det! Men jag har jobbat fredag sen lördag och söndag hela dagen lång. Äntligen är 3 helger i rad med jobb över! Nu är det bara 3 dagar kvar med jobb under veckan som kommer, sen är jag ledigt resten av sommaren, underbart! Älskling bjöd på grillat ikväll när jag kom hem. Skönt att sätta sig vid dukat bord när man kommer hem trött och hungrig :) Ääääntligen har blogg.se fixat sin app. Applåder! Detta underlättar otroligt mycket :) Nu ska jag sova, är supertrött och Travis vill säkert upp tidigt och leka imon bara för att jag kommer vara trött.







Jordgubbspaj

Har jobbat en sväng idag. Sen åkte jag till Hultsfred och fixade till håret lite, blev inte riktigt som jag tänkt mig innan. Men så blir det ibland :) Nu känns det bra iallafall! Fixade lite mat till mig och Travis när jag kom hem. Han tycker det är mycket godare med lagad mat, och det förstår man. La mig faktiskt och vilade med honom ikväll med. Det var riktigt länge sen, så det var mysigt. Tog en bra stund innan han somnade för han ville bara ligga och leka med mig först, men tillslut somnade vi panna mot panna :) Vaknade av att han började pilla i ansiktet på mig, myyyyys.
 
Annars har Jennifer och jag gjort en jordgubbspaj ikväll, blev så himla gott :) Travis har badat och äntligen somnat. Ville inte riktigt somna ikväll, men nu så. Mattias är iväg på speedway och kommer hem ikväll/inatt. Jag ska ta mig en dusch nu och sova. Jobb imorgonbitti och sen hela helgen, suck!
 
 
 






Energiska Travis

Har jobbat 8-13 idag, gick snabbt. Var väldigt trött när jag kom hem för jag hade svårt att somna igårkväll av någon anledning. Mattias åkte och jobbade när jag kom hem från jobbet, så honom såg jag inte mycket av idag. Travis vaknade straxt därefter och var givetvis helt energisk bara för att man själv är trött. Tänkte att jag skulle få sitta i solen några minuter med lilleman hade andra planer. Han fick plaska lite i poolen som ni kanske såg i filmklippet jag la upp förrut idag. Han älskar verkligen att bada. Blev skitsur när jag tog upp honom, men han började bli kall så det var bäst så han inte blir sjuk.
 
Annars tog jag och Michaela en promenad ikväll och köpte lite glass. Just nu är jag dödstrött och hungrig, men orkar inte göra något att äta. Som vanligt haha! Blir nog faktiskt sängen snart, ska upp och jobba vid 7 imon. Hade velat pussa på Mattias när han kommer hem vid 11, men orkar nog inte hålla mig vaken tills dess.
 
 
 






Plask plask

 

Travis har badat i sin pool idag. Mycket plaskande i den :)







Grillat

Blev bjuden på grillat hos farmor ikväll. Träffas inte så ofta så det var trevligt och gott såklart med lite mat. Travis har badat och somnade som en stock i sängen prick åtta. Sen dess har jag diskat, plockat in disk, vikt in tvätt och duschat. Nu tyckte jag det var bra med sysslor så jag bänkade mig framför tvn med datorn. Sitter och kollar på tatueringar. Är så sugen på nummer fem och sex. Vill göra båda direkt haha. När man väl kommer fram till vad man vill ha vill man ju göra dom direkt. Vet inte om jag vill göra dom nu mitt i sommaren. Ioförsig så solar jag inte så mycket men ändå. Får se hur jag gör :)
 
Vi har planerat in semestern nu iallafall. Nästa onsdag kommer Andreas (Mattias bror) ner hit. Vi ska gå på lagvm på helgen där. Sen åker han med oss upp till Värmland och där spenderar vi veckan. Sen har vi planerat in en tripp till Göteborg och sen drar vi till Öland med husvagnen :)
 
 
 
De här fina bilderna tog Eva på Travis ikväll hos farmor :)
 
 






Mobilväska

Tisdag och ledig dag idag. Travis vaknade vid 9 och sen dess har det varit full fart som vanligt. Idag har jag lagat egen mat till honom. Tror minsann det var uppskattat för han åt upp nästan allt. Jag la honom i sin säng för det var sovdags förrut, men han leker bara och bökar runt. I vår säng somnade han direkt, men vågar inte lägga honom där längre. Efter många minuter så tystnade det äntligen. Gick in och kikade och då hade lilla fisen somnat såhär haha. Så jävla söt haha! La honom tillrätta och då öppnade han ett öga och tittade på mig sen vända han sig om och blundade igen.
 
 
 
 
Fick även hem min mobilväska idag. Den är skitsnygg tycker jag! Dock var den lite trång så man kunde inte ha något skal på mobilen för då fick man inte ner den. Det är precis att det går ner 2 kort också om man trycker som bara den. Hoppas den töjer ut sig lite såsmåningom.
 
 






Krypandet går framåt

God kväll!
 
Tog en promenad förrut och gjorde oss av med lite pant och glasflaskor. Var fullt i skåpet så det var dags. När vi kom hem kom Matilda och Tim en sväng och fikade och tjatade lite. Alltid trevligt med lite besök, fördriver tiden :) Travis kröp fasiken en meter ikväll. Han blev lockad av muffinsen och drog upp benen och sköt på och kom en bra bit framåt. Koncentration på hög nivå. Men sen blev klockan mycket och han trött så det blev inte mer än så.
 
Ska försöka med honom imon igen och se om jag kan få det på film :) Men så himla duktigt han kämpande ikväll. Över en meter är inte dåligt :) Det är verkligen på gång! Han ser så nöjd ut när han förstår att han faktiskt kan nå sakerna som ligger utom räckhåll haha.
 
Nu är det speedway på tvn, sen ska jag bara vänta på att älsklingen kommer hem. En ledig dag till väntar imorgon, skööönt :)
 
 
 
Shit vilken utväxt det ser ut som jag har redan när jag har det uppsatt, inte snyggt =/
 






Stå upp i spjälsängen

Igår när jag kom hem efter en lång arbetsdag (9.30-21.00) så trodde jag att Travis skulle sova och jag få sätta mig på soffan och bara ta det lugnt till Mattias kom hem. Men icke! När jag kom hem hade en viss liten busunge ställt sig upp själv i sängen och stod och blåste spott mellan spjälorna på sängen och helt enkelt vägrade sova. Gjorde lite mer välling och la honom ner och tillslut somnade han efter en stund. Men lägenheten såg ut som ett bombnedslag så jag kunde inte sätta mig ner och se allt detta så in med tvätt, plocka in disk, diska och städa upp allt. Då var väl klockan närmare halv elva och då var äntligen soffan och tvn min. Öppnade upp en ben&jerrys och tittade på teen mom. Mattias hade varit iväg på speedway så när han kom hem sen blev den sängen, skittrötta båda två.
 
Det var min sovmorgon imorse, Travis sov givetvis ända till halv 10 bara för det. Så då kändes de ganska onödigt att somna om. Låg kvar och drog mig ett bra tag iallafall. Nu har jag bytt sängkläder och slängt in tvätt i maskinen. Mattias drar till jobbet om en stund så får se vad jag och Travis hittar på på min lediga dag :)
 
 
 
Busungen!!