Mallorca imorgon

Vi kom hem från Värmland i måndagskväll. Alltid skönt att komma hem. Tisdag och onsdag har bara varit lugnt och skönt. Igår var jag iväg till Kalmar och umgicks med Sandra. Vi käkade god mat på stars and stripes och hade det allmänt trevligt :) Travis var med mamma och mini på Öland och badade under tiden. Sedan tog Travis och jag tåget hem till Hultsfred där mormor och morfar stod och väntade på oss. Så snälla och alltid ställer upp :) När jag kom hem igår fick jag ett städryck och skrubbade och rengjorde hela toaletten plus dammade och torkade av alla ytor och fönsterbräden i hela huset. Fortsatte idag med att städa köket, dammsuga och torka golven :) Nu är det minsann rent och fint här hemma, vill inte komma hem till ett stökigt hus. 

Dagen har för övrigt bestått av packning. Nu tror jag allt vi behöver använda oss av är packat. Väskorna står redo för avfärd imon bitti. Vi åker runt åttatiden mot Landvetter och planet lyfter mot Mallorca vid två. Ska bli underbart att komma iväg. Det ska bli så kul att äntligen få säga till Travis att idag ska vi åka flygplan. Han har ju tjatat om det över en månad nu lilla gubben :)












Värmland

I tisdags åkte vi mot Värmland :) Kom fram vid fyratiden och möttes av världens regnskur och åska. Som tur var rensade det ut luften och i onsdags när vi vaknade var det superväder ute. Vi åkte till stranden och hade det härligt. Kvällen avslutades med plump hos Mattias farmor och farfar. I torsdags var det också lika fint så då åkte vi också till Råda strand och solade och badade. Mattias skulle iväg på speedway så hans bror stannade med oss och körde hem oss sen. Travis har styrt hela dagarna vid strandkanten, och varit i och badat. Det är långgrunt där så han blev så glad när han kunde gå så långt ut i vattnet själv. 

På kvällen följde Travis och jag med farmor och farfar till mormors glasscafé där de bjöd på underbart god glass. Igår var jag med Åsa i Karlstad och vi gick på Ikea och tog en snabbis i köpcentrumet. Väldigt trevlig dag! Travis somnade riktigt fort igår. Han är så duktig som är med på allt och somnar på olika ställen. När han somnat igår åt vi mat och spelade spel :) Travis är uppe med tuppen varje morgon i ljuset och värmen, så man är allt lite sliten ;) Nehe nu blir det frukost, i eftermiddag blir det kalas för Mattias bror som fyller år idag!










Stressig dag

Avslutningen på skolan gick bra igår, vi såg på film och fikade. Hann i princip bara hem och vända sen var det dags för kvällsjobb på Konsum. Åkte hem och la mig direkt eftersom jag visste att det skulle bli en lång dag idag, och det har det varit också. Travis blev jätteledsen när jag skulle åka imorse. Han saknade mig sa han och ville inte att jag skulle åka. Lilla gubben! Inte likt honom, men han har inte varit sig själv sen han tog spruta i måndags. Vet inte om det blev något där, för vi känner inte riktigt igen honom. Hoppas det blir bättre snart!

Idag har det varit väldigt stressigt, mycket folk och mycket att göra. Har inte haft långtråkigt någon gång iaf, får se det så :) Känner mig riktigt sliten nu när man har kommit hem och satt sig ner och slappnar av i soffan. Jag hoppas det bjuds på sovmorgon imorgon för jag är riktigt trött. Travis vaknade kvart över sex idag, så tippar inte på det. Men han kanske somnar om om vi har tur. Imorse skulle jag upp så då ville han såklart inte somna om :)

Nehe imorgon väntar en ledig dag med Travis, ska bli underbart skönt!










Kalles lek och lattjo

Ikväll har vi varit på smygpremiär av öppningen av leklandet i Vimmerby. Travis tyckte att det var jättekul! Riktigt fin lokal, och det fanns det som behövde finnas tycker jag 😊 Det bjöds på god mat, och vi var genomsvett efter en helkväll med lek. Att åka rutschkana och komma ut genom hajen var roligast. Travis han knappt komma ner innan han skrek igen och klättrade upp för ett nytt åk. Det slår upp portarna på lördag så då tycker jag absolut att ni ska åka dit :) 

Travis var såklart jättetrött när vi kom hem. La honom direkt och efter att vi läst godnattsaga och släckt lampan dröjde det inte många minuter innan han började andas tungt och rycka till. Jag har duschat och nu blev jag fast i soffan. Mattias är på speedway så det är väl likabra att lägga sig snart. Imorgon blir det avslutning på sommarskolan och sen ska jag jobba kväll på Konsum. 









Dressin

Ni förstår kanske varför jag inte har skrivit något här. Efter att ha spenderat 25 timmar av helgen på coop så har man inte så mycket att uppdatera om hehe. Inte som är intressant för er att läsa iaf ;) Är sjukt jobbigt att vara ifrån Travis i två dygn. Han kom såklart och sa hej på min lunch, men det blir inte riktigt samma sak. Var riktigt trött när klockan ringde i måndagsmorse. Inte nog med att jag var trött så blev jag sjuk under helgen. Halsont, förkylning och mådde allmänt dåligt så jag var inte jättepepp på att gå upp ur sängen. En dag med utflykt med eleverna väntade så det var bara upp och hoppa iaf. Vi cyklade två mil på dressin, stannade till och fikade och så lunchade vi vid hejsjön. Mysigt faktiskt! Det var dock rätt tufft att cykla när man inte mådde så bra, men jag överlevde.

Igår och idag har jag haft vanliga lektioner med dom. Det har gått superbra och jag tycker det är så kul att vara med. Imorgon är det aktivitetsdag igen och då ska jag vara med de elever som valt simning. Ska bara sitta och titta och vara beredd på eventuella olyckor så det blir rätt lugnt förhoppningsvis. Idag efter att jag hämtat Travve på dagis åkte vi bort till Emma och Elliot och lekte lite. Vädret tillåter inte att vara ute direkt, och Travve börjar tröttna på att bara vara hemma hela tiden så jag kände att vi behövde ut och umgås lite :) Vi blev bjudna på mat också, så snällt! Ikväll har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt. Har sagt så varje kväll denna helg, men vi har ändå inte lagt oss förrens efter elva.