You're a fool

Ojoj förlåt för mina 3 veckors semester är på bloggen :) Ska bli bättre på uppdatering, jag lovar! I fredags kom jag och Mattias hem från Kreta. Underbar vecka och vi hade det super bra. Ville inte åka hem efter en vecka, men man va ju så illa tvungen att åka hem till jobbet igen. Har fått oss lite färg iaf, men det går ju inte ligga i solen där som här hemma, då bränner man ju sönder sig direkt. Så har blivit en hel del skugga också. Men det är skönt det med :) Blir att börja spara pengar, för jag ska banne mig åka nästa sommar också :)
Just nu är jag helt själv hemma. Familjen är på Danmark och Mattias är påväg hem från Linköping, så är väl inte själv så himla länge till hoppas jag. Till helgen blir det lite marknadsfest i Virserum om vädret tillåter, sen jobbar jag lördagkvällen.

Förresten, älskling och jag var i Ohamn och åt på kina igår. Såg även knight and day. Så jääääääääääävla bra filmer. Den rekommenderar jag starkt :)


Lite bilder, resten hittar ni på min facebook :)
/Take care Nathalie


So little time

Godkväll!
Händer inte allt för mycket förutom att jag jobbar. Och det funkar, man får helt enkelt tänka på pengarna. Känns som jag missar all sol, och att jag aldrig hinner umgås med någon, men sånt är livet ibland. Jag och Mattias jobbar om varandra hela tiden också, så vi ses oftast bara när vi ska lägga oss på kvällen. Inte allt för kul det heller. Men imorgon om det är fint väder tänkte jag åka upp till sjön en sväng med Madiie, börjar nämligen inte förrens klockan 3. Så imorgon hoppas vi på bättre väder än vad det va idag :)
Dackarna förlorade ikväll med 2 poäng mot Indianerna också. Matchen gick ju på tv, men missade den eftersom jag har jobbat kväll. Icke bra! För hoppas det går bättre på hemmaplan på tisdag. Just nu ligger jag och kollar på semifinalen i fotbollen. Holland gjorde precis 3-1 mot Uruguay, så tror det är ganska avgjort eftersom dom har spelat i 73 minuter nu :P Men är inte så förvånad att Holland vinner.

Förresten så var jag och Mattias och kollade på eclipse i helgen. Den 3:e twilight filmen. Den va såååå jäkla bra, dom 2 filmerna innan kan nästan slänga sig i väggen om man jämför med den ;) Ser spänt fram emot de andra som kommer :)
/Take care Nathalie