Påsk

Hoppas ni har en trevlig påsk allesammans :) Igår åt vi den obligatoriska påskmiddagen med janssons, köttbullar och you name it. Gott är det allt! Idag glider barnen runt i pyjamas och vi har det allmänt chill :)


Sovmorgon

Idag gav barnen oss sovmorgon till kvart över åtta. Det är verkligen inte ofta Travis sover så länge så han måste ha varit trött efter dagen hos mormor igår. Annars vaknar han standard någon gång mellan 6-7 och Colin brukar vakna mellan 7-8, på senare tid så har det vissa dagar blivit ännu längre än så. Skönt! Sen jag blev mamma så har jag fått lära sig att precis allt går i perioder så jag njuter medans Colin är i en "sova om natten" period. Det var bara att göra Travis redo för förskolan så han får vara där två gånger denna vecka iallafall :) Idag hade de haft gympa och det brukar vara en av höjdpunkterna. Imorgon fick de vara utklädda om de ville så Travis ska vara en påskhare hehe. Kommer bli världens sötaste!

Det är så skönt att vara samlade hela familjen på hemmaplan. Njuter av varje sekund här hemma. En påskhelg och en veckans lov tillsammans kvar innan verkligheten börjar igen :)

Colin har börjat gå på pottan lite smått. Travis var alltid intresserad av det så han började också gå tidigt. Det blev bara till en fördel då han var helt blöjfri både dag och nattetid när han var två år och två månader. Kan ju hoppas att det går lika smidigt för lillebrorsan också :)Påskpyntat

Igår fick vi äntligen hem pappan igen som varit i Tyskland sen i torsdags för att kickstarta speedwaysäsongen 2016. Det är bra att vara ifrån varandra och få sakna varann ibland, det blir extra mysigt när man får träffas igen :) Idag överraskade vi barnen med att åka till Kalles lek och lattjo. Där spenderade vi vår förmiddag och åt lunch innan vi åkte hemåt igen. Där fortsatte jag med att städa och tvätta så nu är det gjort för ett par dagar framöver. Alltid lika skön känsla att slå sig ner på soffan när barnen sover och veta att man gjort lite nytta och inte har något som hänger över en. Jag har väldigt svårt att slappna av om jag vet att det är mycket saker som behövs göras så då blir det ingen sinnesro i soffan iaf hehe. Ibland drar jag igång och viker tvätt och städar toa/kök när jag egentligen borde sätta mig och ta det lugnt, the life of Nathalie hehe. Så typiskt mig!

Imorgon ska barnen spendera en semesterdag med deras mormor och jag och Mattias ska ut på lite äventyr. Så spännande! Det är inte ofta vi utnyttjar Travis 15 h på förskolan längre. Oftast är han bara 2 dagar, sen är det lov och dagar som går bort pga studiedagar osv. Får se om det blir bättre med det framöver, vi ska försöka byta dagar till on-fre istället eftersom jag kommer vara hemma varje tisdag från jobbet. Då vill jag gärna att båda mina killar är hemma så jag kan umgås med dem båda. 


Idag rockar vi såklart sockorna för att uppmärksamma att vi alla är olika och att olika är bra. Vi passade även på att få lite känsla av påsken är på ingång :)


Klipp och färg

Godkväll!

Jag glömmer bort att titta in och skriva här nu för tiden märker jag. Ber om ursäkt för det! Idag har Travis varit och klippt sig, det var välbehövligt. Efter det var det min tur att slå mig ner och få lite färg i håret och kapa av det litegrann. Det var minst lika välbehövligt det också. Travis och jag har haft fredagsmys ikväll med tv-spel och popcorn så det blev ensamt och tyst nu när han la sig. 

Vi har inte så mycket planerat i helgen så vi får se vad vi hittar på för skoj. Skönt att ta helgen som den kommer ibland. I veckan var jag och kikade in på jobbet. På måndag är det nämligen bara två veckor kvar tills jag börjar jobba igen. Det ska bli kul faktiskt. Just nu tar jag och Mattias ut våra dubbeldagar så vi får vara hemma tre veckor tillsammans allihopa. Mysigt!