Gphelgen

Ännu ett gp är avverkat i Målilla. I fredags var det lite skoj vid Konsum. Speedwaystarter och så kom Greg och skrev autografer. På kvällen kom Jennifer hit och satt hos barnen medan de sov och så åkte vi ut en sväng till festen ute på banan. Jag körde och var nykter då såklart, men hann med en sväng på dansgolvet iaf innan det var dags att bege sig hemåt innan Colin blev hungrig. Kul så länge det varade iaf :) Han sov gott när jag kom hem och en stund därtill. I lördags åkte Mattias, hans pappa och Susanne ut till banan och tittade på gpt. Jag satt ute på altanen med tända ljus och värmen på för fullt och tittade istället. Colin var vaken och sällskapade också. Jag hade en biljett, men det var ju fasiken sämst väder. Regn, rusk och kallt och ändå är det bara slutet av juli. 

I augusti blir det dop och vi har tänkt sitta ute på trädgården här hos oss, men det är ju frågan om det kommer att gå. Är verkligen tur att vi har Cypern att se fram emot i september, för denna semester känns riktigt dryg. Vi har knappt gjort något än och veckorna springer förbi. Vi åkte aldrig till Kolmården för vi fick besök istället av Mattias kompis så det står fortfarande på agendan att hinna med. Jag vill till Gbg också, tycker det är så himla mysigt där.


Nähe nu ska jag städa upp huset här hemma efter vi haft gäster för imorgon kommer det nya.


Igår blev Colin tre månader ❤️


Semester

I måndags gick Mattias äntligen på semester. Så efterlängtat att ha honom hemma i veckorna också även om han är iväg på mycket speedway då såklart. Vår första är lugn, vi planerar eventuellt att åka till Kolmården i veckan som kommer. Det var jättelänge sen jag var där och jag tror att Travis skulle uppskatta det :) Det är mycket man vill hinna med på semestern, men tiden går fort så vi får väl se vad som hinns med. Jag älskar att åka iväg på saker medans Mattias gärna är hemma och tar det lugnt. Jag har lite halvdamp haha, men tycker det är mysigt att åka iväg för det blir ännu bättre att komma hem då på något sätt :)

Vädret har iaf varit hyfsat nu några dagar. I tisdags var vi på speedway och båda barnen skötte dig utmärkt. Colin låg vaken i vagnen tills det var paus, då ville han ha mat. Sen låg han där och kikade igen, och somnade till precis innan vi åkte hem. Då blev det lite tjurigt att bära över honom till bilstolen. Ungen är för övrigt hopplös med att sova. Då menar jag verkligen hopplös! Han somnar för natten i famnen någon gång mellan 22-00, är helt olika. Sen vaknar han någon gång vid 1-2 tiden beroende på när han somnade. Nästa gång brukar vara mellan 4-6 på morgonen, sen är han halvvaken hela morgonen. Jag kan inte bära tillbaka honom till sin säng för då vaknar han till direkt så jag försöker med bröstet om och om igen på morgonen för att han ska försöka somna om. Sen ligger jag där som en pinne och kan inte somna om ordentligt. Hopplöst fall med sömn! Kan verkligen inte sova med honom bredvid mig för han rullar liksom på mig, så jag sover kanske 4 timmar varje natt och de är inte ens sammanhängde. Det är hemskt haha! Travis var aldrig så, så mina barn är minst sagt olika. Colin ska bara somna i famnen och vaggas, medan Travis trivdes bäst att somna ensam och ville helst inte bli buren till sömns. Colin är jättesvår att lägga ner också, han vaknar nästan till varje gång och så får man börja om sövningen på nytt. 

Jag längtar verkligen till lite mer rutiner så Colin kan lägga sig tidigare på kvällen så att vi får tid för oss själva med. Vi har alltid lagt Travis tidigt just för jag tycker det är så skönt att få sitta ner i lugn och ro om kvällarna. Nu går allt i ett, sen lägger man Travis och så sitter man med Colin hela kvällen och när han somnat ja då är det bäst att lägga sig också om man nu ska få någon sömn alls :) Livet som småbarnsförälder :)


Öland

Mattias var iväg på speedway hela förra veckan så jag, Travis och Colin följde med mamma till Öland några dagar. Vi bodde i en jättemysig villavagn, perfekt. Vi fick lite sol på oss och Travis badade i det kalla havet. Han skulle inte gå upp fast han såg ut som en isbit och hade blå läppar precis som jag när jag fryser. 
 
På fredagen kom Mattias till oss och då gick vi allihop på Ölands djurpark. Tyckte det var jättemysigt och Travis älskade karusellerna. Piratlandet de byggt till med pooler var också fint. Travis, Mattias och Mini var i och badade en sväng. På kvällen styrde vi bilen hemåt men Travis ville vara kvar så det fick han.
 
Vi hade en lugn och skön lördag här hemma och slöade mest, var en sväng i Vetlanda och kikade också . Vi badade i poolen när vi kom hem och tittade på gpt i lugn och ro med lite grillat och mousserande. I söndags drog vi iväg på elit b i Vetlanda i värmen. Var riktigt svettigt, men Colin var nöjd iaf. På kvällen kom huliganen hem så nu är vardagen fylld av trots, bråk och skrik igen :) Underbart haha