Fredag

Har så otroligt tråkigt nu, borde gå o sova har ju match imon, men är aldrig trött om kvällarna längre. Undra om man får börja spela imon. Är riktigt sugen på o spela efter att ha sett matchen ikväll. Men det återstår att se.

Mitt rum är färdig tapetserat redan :D Ska plocka in sakerna igen antingen imon eller söndag. Sen får det va halvfärdigt tills efter jul när vi ska åka till ikea och handla saker till rummet =) Lär väl få något passande i julklapp med tror jag =) Får hoppas på att den nya möbleringen som är tänkt blir bra. Hoppas det för annars har jag ingen aning om hur det ska stå :S

Har varit hos Mirja idag. Alltid lika trevligt :D Tycker om dig sötnos =)
Har inte så mycker mer att skriva, började skriva bara för att jag inte
har något annat att göra hehe =) Menmen.


/ Take care Nathalie






Somewhere I belong

Sitter hos Simon nu, han är och tränar. Och då sitter jag och äter choklad :D Jag äter fan jämt haha. Varje gång jag skriver i bloggen så äter jag elelr så ska jag gå och äta :D Men va fan man lever bara en gång. Man kan ju inte gå miste om allt det goda livet har att erbjuda ;) Får hoppas på att Johan kör hårt på träningen imon istället haha.

Imorgon ska jag åka hem vid kvar över 10 och fixa mitt rum. Komemr bli skitsnyggt ;) Nu ska vi bygga ett rum till i källaren med. Hum. Då får man itne vara ifred längre. Men det blir väl bara ett par år förhoppningsvis. Dom ska bli färdiga med mitt rum och bastun dom bygger med. Fast det är på god väg tror jag iaf. Sen ska vi bygga ett matsalsrum i mammas rum och dom ska ta jennifers gamla. Blir nog bra när allt är klart. Jag ser mest fram emot bastun och massageduschen haha =)

Och ikväll är det säsongsavslutning av Greys. Fy fan va spännande, har sett på reklamen. Jag sitter bänkad klockan 9, det kan jag lova =)

Har kommit på att Billy Talent faktiskt är rätt bra haha, redan ;) Men va fan bättre sent än aldrig. Han va på Hultsfred förresten tror jag? Fast jag såg han inte, kollade inte på så många band 50 cent va ju viktigast och dom såg jag. Filmen är skitbra med ju get rich or die trying. Såg den senast för 2 veckor sen. Den är riktigt bra =)

Jaha vad ska man göra nu... Är inget kul när du är och tränar Simon bara så du vet. Åkte redan vid 6 och kommer hem kvart i 9 eller något. Menmen, hoppas du får va med imon =)

Näääj nu blev jag törstig av chokladen, bäst o gå ner och dricka.


/image6
Ni är söööta <3



/Take care Nathalie







You have me

Måndag, och idag har det inte hänt allt för mycket. Skolan gick snabbt, först hade vi engelska och vi skrev en argumenterande uppsats. Jag skrev om att man både kan ha ett bra jobb och samtidigt ett fungerande familjeliv. Det blev väl rätt bra tycker jag. Vi fortsatte med klf och sen naturkunskap och vi gjorde ingenting. Vi gick och åt ragger som jag egentligen inte äter, men åt ändå. Sen hade vi Ola, eget arbete och slutade med Bohman och då gjorde vi kollage inför morgondagen då det är öppet hus.

Idag när jag kom hem bestämde jag tapeter till mitt rum. Kommer bli snyggt. Så på torsdag ska jag plocka ut alla småsaker så ska Mini måla fönstrena och sen dagen efter ska vi bära ut allt annat. Så på lördag ska det va klart. Har tittat ut massa saker jag vill ha till rummet. Behövs för färgerna jag har nu passar inte till dom jag ska ha. Men det får man väl köpa lite efter hand. Det är ju faktiskt jul snart med. Så förstår mamma när hon säger att jag får hejda mig lite =)


Nehe har inte mer att skriva. Ska gå och äta nu.


image5



/ Take care Nathalie






Nothing at all

Jahopp jag har väldigt tråkigt just nu. Bara så ni är medvetna om det. Tänkte gå ner och kolla på vänner nu vid halv. Sen är jag så jävla chokladsugen, även att jag redan har ätit geisha eller hur det stavas. Jag orkar inte bry mig längre om vad jag stoppar i mig. Man lever ju faktiskt bara en gång =) Åt årets första lussebulle idag. Eller nu ljög jag, åt faktiskt 2 haha. Och gott vare kan jag lova.

Måste börja läsa min bok. Skulle ju ha gjort det nu när jag inte hade något o göra. Men så satte jag mig här istället. Och då är man oftast fast.

Imon är det då jobb som gäller. Har lite ångest för jag vill träna egentligen. Mycket roligare. Men jag lovade att vara med, dom behövde ju folk. Och det är ju apu, får ju betyg på att, och dom blir bra hoppas jag =) Det är ju lite kul att få hjälpa till med en modevisning faktiskt, Hoppas bara det blir bra. Så imon blir det en heldag jobb. Går upp vid 7 gör mig iordning åker från virserum kvart över 8 framme i hulsfred vid 9 ungefär. Byter buss och åker till Vimmerby, framme vid björbacken 20 i 10. Sen jobbar vi till 1. Går och äter världens goaste mat, jag lovar! Sen efterrätt med. Kostar 84 spänn, men det är värt det. Är så himla god mat, och värsta stora salladsbordet också. Sen kommer modellerna vid 2, och det är bara börja för modevisningen börar vid 7. Vi lär väl va hemma vid 10 eller något sånt. Kommer va helt slut ju :D


Nähe nu börjar det snart.


image3
Bild sen i lördags =)




/ Take care Nathalie






In the end

Matchen i lördags mot Vimmerby slutade 7-5. Och det tyckte jag va orättvist, och det tror jag alla andra tyckte också. Jag får väl vara nöjd med min insats, 2 mål. Har börjat tappa suget lite, men så äre det ju när man lägger ner så pass mycket på träning osv och inte får något tillbaka. Menmen.

Efter matchen hängde Mirja med hem och vi åt kinamat. Sen kom Madde och vi gjorde oss iordning. Då blev man ju gladare, går ju inte att vara annat i er närvaro. Sen åkte vi och festade. Och det va väldigt trevligt och jag hade kul.

Dagen efter vaknade jag och trodde att det var mitt i natten, va skitmörkt ute även att det va morgon ju. Usch det är trist. Men jag gick och la mig igen. Halvsov, sen gick jag upp och satte mig vid datan. Och då kom Simon upp med hans nya säng. Så den invigdes, och den va skön kan jag lova, men inte lika skön som min ;)

Sen åkte vi på hockey och Virserum vann. Efter det åkte vi hem till mig, och då va jag skithungrig så vi beställde mat från hotellet. Jag tog hamburgare och pommes, men usch och fy så äcklig. Dom får verkligen skärpa sig där nere om dom vill ha kvar sina kunder. Hamburgaren va halvljummen, inte genomstekt och sliskig. Och pommesena va inte klara, mjuka och äckliga. Gick inte och äta så det va bara och slänga. Simons pizza va inte ens klar, utan den va helt degig i mitten. Mysigt värre.

Skolan har börjat igen då. Va skitsegt idag. Jag klarar inte en hel dag till 20 över 4, blir helt slut. Blir blek och mår skitdåligt. Sov typ hela sista lektionen. Får väl gå och kolla upp de där, men sist sa dom bara att jag typ har järnbrist och skit och det är därför jag är blek osv. Men dom gjorde ju inget åt det då. Men aja.
Fick iaf bekräftelse på att man gjort ett bra engelska arbete som man satt och slet med. Hon läste upp den för klassen och sa att det va väldigt bra. Va bara lite grammatik och så. Så det va ju kul att höra det från henne. Men fick bara G+ på provet som vi fick tillbaka, men tror inte att det va någon som hade mycket mer för det va skitsvårt. Hela kursen är skitsvår. Vi fick arbete idag i 3 veckor. Vi ska läsa ut en 300 sidig bok på engelska och lämna in en recention. Men vi får inga lektioner på oss, utan på lektionerna ska vi jobab med argumentation och så ska det in en skriflig rapport. Sen går det bort en lektion med. Hon kör på som fan. Bara och hänga i, det är ju snart jul iaf ;)


Tror ni inte att allt jag skrev försvann när jag laddade upp det.
Jo givetvis, så skrev inte allt igen. Sånt är irriterande!



image4




/ Take care Nathalie






Fredag hela veckan

Jaha idag är det fredag, man är ledig, blev väckt halv 12 av telelefonen. Undra hur länge jag hade sovit annars? Gick iaf upp, åt, gjorde mig iordning och hamnade här. Mina fredagar är oftast såhär tråkiga, finns ju ingenting att göra. Mamma ringde 5 minuter innan hon skulle till Vetlanda med Victoria. Hade ju kunnat hänga med dit, men vem tar på sig, sminkar sig, äter och fixar håret på 5 minuter? Inte jag iallafall. Har inte tagit på mig än för den delen. Orkar inte det, gör väl det om jag hittar på något och göra. Annars blir det mjukis hela dagen. Men det är väl inte fel det heller.

Jag är lite pissed på Lovisa för att hon inte svarar på msn, vill ju veta hur an gör en kalender här på bloggen. Hittar inte hur man gör någonstans, men hon svarar väl någon gång detta år iallafall. Fast när jag gör saker vill jag alltid göra allt på en gång. Det kan bli lite problem med det ibland för man hinner ju oftast inte det.
Som med det här med Andreas och min uppgift i affärsjuridiken. Vi skulle göra klart den hemma. Tror ni inte att jag glömde lägg in den på usb? Jo såklart så den är kvar på datan i skolan, och det måste in veckan som kommer. När ska man ta sig tid att orka sätta sig in i den skiten igen? Typ aldrig. Vilken meninglös kurs, synd att inte skolan fixar så man kan välja lite roligare kurser, det kan man ju bara om man väljer 3 st 50 poängare, men inte om man väljer en 100 och en 50 som jag. Icke! Då får man läsa tråkiga 50 kurser.

Nää nu blev det för mycket om skolan. Har varit underbart med 1 vecka lov, och 2 veckor apu. Kände verkligen att det behövdes. Inte för att man har gjort speciellt mycket, men det är nog grejen med det där.
Kom och tänka på nån säljare som ringde imorse. Eller det va väl vid 12, men det va imorse för mig. Va har dom för liv egentligen? Det räcker ju tydligen inte med att man fixar så att dom inte ska ringa, dom ringer iaf. Vilka idioter. Om man vill ha något så åker man väl och köper det istället. Nej usch för dom, dom är bara för mycket! Även att man säger att man inte är intresserad fortsätter dom ju och babbla iaf. Ja ni sånt är livet ibland.
Kanske borde ta tag i mitt och göra något nu. Ring om ni har något förslag vetja.

Man kanske ska ta på sig och gå bort till konsum och köpa chips till kvällens idol. Heja Marie Picasso och Mattias Andréasson. Tur att Christoffer åkte ut förra gången. Liksom vem vill ha med jesus i idolfinalen. Next to go blir Amanda hoppas jag. Konstigt att någon som sjunger så falskt fortfarande är kvar?

Blev visst mycket skrivet idag. Trevligttrevligt!

BTW, när jag loggade vid vid 12 idag va det 32 personer
som hade läst min blogg som jag puplicerade vid halv 1 inatt.
Det ni! ;)

image2


/ Take care Nathalie






Första gången

Eftersom att jag har så fruktansvärt tråkigt nu så gjorde jag mig en blogg. Varför inte skriva lite när man har tråkigt liksom? Borde väl egentligen gå och lägga mig, men är en sån där dag när man aldrig riktigt känner för att gå och krypa ner i sängen.
Apun är så gott som slut nu. Va vår sista riktigt dag idag, vi ska bara va med på en modevisning nästa torsdag också, den ser jag fram emot. Verkar skitskoj ju. När man är någonstans som typ på apu måste man såklart sno med sig något. Och jag snodde choklad, och Lovisa hängde på. Va inte så gott, det va 70% kakao i, men va fan det gick ner. Skulle ha tagit ett lypsyl med, mina läppar gillar inte kyla. Det är för kallt ute. Som Lovisa sa "palla snö liksom". Och jag håller med, det kan komma vid jul och sen försvinna tycker jag. Jag har inget behov av den.

Jaha ja, första inlägget i min snygga rosa blogg haha.
Nu får man väl marknadsföra sig lite också så att folket
läser den.

Nu ska jag gå ner och äta sen får man se vad som händer.

/ Take care Nathalie