Nyårsafton

Har precis avnjutit en god middag. Vi åt potatisgratäng och baconlindad kycklingfilé med senapsfyllning och till det beasås, grönsaker och vitlöksbröd :) Efterätten blev vitchokladmousse med hallon. Mycket gott! Är supermätt nu. Travis somnade precis och nu ska vi bänka oss i soffan framför Bingolotto :) Gott nytt år på er!!









Tidig morgon

Goddag!

Denna dagen började tidigt, redan vid halv 6. Då kom Mattias och la sig för natten och jag kunde inte somna om. Sen vaknade Travis tidigt så vi var uppe vid 8 och åt frukost. Började bli trött vid 10, så då drog vi på oss kläder och tog en promenad i vagnen i halkan. Gick inte så fort fram hehe. Stannade till hos mamma så Travis fick leka lite där med. Han var snäll och dammsög åt henne med. Duktig kille :)

Nu sover han och jag har precis kört ett träningspass. Tänkte skippa det och lägga mig och vila istället, men viljan tog tack och lov över. Nu ska jag kolla klart på hockeyn sen hoppa in i duschen. Ikväll väntas god mat här hemma, mums :)








Ensamtid

Travis och jag har varit ensamma resten av dagen. Pappan i huset åkte vidare på bio och nu har de spelkväll. Men det gjorde inte oss något för vi har busat här hemma (läst Travis har gjort hyss hehe). Vi åkte även och hälsade på gmormor och gmorfar, där vi fick lite fika. Efter det åkte vi och inhandlade maten till imon då det är nyårsafton, för er som missat det ;) Det blir en lugn sådan här hemma med familjen bara. Vi var inbjudna på lite galej, men eftersom vi gick ut på juldagen och hade barnvakt då så tackade vi nej till festen. Men det är alltid kul att folk tänker på en :)
 
Tänkte göra trerätters imorgon, men jag hittar ingen bra förrätt. Jag äter ju inte räkor/fisk/skaldjur och de flesta förrätterna verkar innehålla det tycker jag så vi får nog skippa det. Och om de inte intehåller de så är det avancerade soppor typ. Det orkar jag inte stå och göra imon ;) Imorgon ska jag även köra igång med träningen igen efter en veckas uppehåll med jul, umgänge och sjukdom. Känner mig redo igen, så imorgon när Travis sover sin tupplur på dagen tänker jag kötta lite. Saknar även min matkasse! Det är sjukt tråkigt att planera mat haha. Man har blivit bortskämd känner jag. Men efter nyår är den tillbaka igen, tack och lov :) Det är så himla smidigt! Nu när Mattias börjar jobba i februari så känns det verkligen som en tidsparare med en sådan.

Går och har ångest över det, alltså att Mattias ska börja jobba... Skrev ett inlägg om det för ett tag sen och nu när dagis börjar närma sig kryper det på igen. Jag känner mig mest stressad över hur jag ska hinna klara skolan. Nu har Mattias varit hemma och ändå har inte tiden räckt till ibland. Känns inte bättre av att veta att jag måste börja plugga i veckan eftersom en omtenta i grammatik väntar på mig. Blöööö jag orkar inte. Visste att jag inte skulle klara den pga av alla 50 jävla glosor. Känner inget som helst sug för att ta tag i det pluggandet igen.
 
 
 
Vill tillbaka till det här, mammaledighet och bara få vara med min underbara <3
 






Leklandet

Fick ett ryck imorse och drog till Hultsfred och kikade in det nya leklandet. Har inte hunnit med det än, och det var jättefint. Det enda som saknades var ett bollhav. Travis älskar det, så det var lite synd. Vi var nästintill själva när vi kom dit, sen fylldes det på med mycket folk. Travis älskar verkligen barn haha. Han skrattar alltid när när han ser barn, och han försökte hänga på dom. Lite svårt för honom dock hehe. Ser så roligt ut när han försöker springa efter alla :) Det var en trevlig förmiddag iallafall, alltid kul när Travis ser så nöjd ut. Mattias stannade hos en kompis i Hfred och Travis sover. Jobbigt att leka :) Jag ska lägga mig på soffan och göra... Ingenting!! :)








Trötter

För att svara på lite frågor som ställts. Jag har tagit bort 2 stycken leverfläckar i ansiktet. Man måste göra det privat, och då fick det bli på Östersjökliniken på Öland. Det kostade 4000 kronor, och ja det har jag betalat själv med pengar jag sparat från min födelsedag, jul och lite jobb :) Idag har jag bara tejpen kvar, men det är inte snyggt hehe. Nog om det!

Idag var jag och Travis och tittade när Mattias spelade innebandy. Sen åkte vi och handlade innan vi kom hem. Har inte gjort så mycket mer än så. Nu när Travis lagt sig beställde vi en pizza och delade på. Tittar på sagan om ringen, och snart åker grönsakerna jag skar upp förut fram och även dippen :) Gott gott! Ligger på soffan och är så jäkla trött. Dels sen jag var sjuk, sen sov jag hemskt igårnatt. Ingen aning om varför. Inatt vaknade Travis typ 10 gånger också så inte fick jag sova då heller. Först hade han kissat i sängen, sen hade han ont i magen.











Nu är det över

Har så ont i ansiktet haha. Fick typ 15 sprutor, så inte konstigt kanske. Är helt omplåstrad och ska vara det tills imon. Då får jag iallafall ta bort de stora tussarna och bara ha tejpen kvar. Den ska jag ha en vecka tills jag plockar stygnen nästa fredag :) Sen ska jag försöka att tejpa en liten remsa de närmsta månaderna för att ärren ska läka så bra som möjligt. Och det vill man ju gärna eftersom det handlar om ansiktet. Åh jag hoppas verkligen det blir bra. En mysig klinik var det iallafall och personalen var väldigt trevliga!

Vi stannade till i Kalmar en sväng på hemvägen. Köpte oss en ny dammsugare, en Electrolux ultra silencer med extra långt skaft och sladd. Fy fasiken så underbart! Vi har bara haft en liten innan som vi fick av Mattias farmor som inflyttningspresent då vi flyttade in i lägenheten. Och den var kanonbra där, men här i huset får man flytta sladden typ 5 gånger. Sen har Mattias förstört den med slipdamm och sånt så den sög knappt längre. Men nu så, tyst och skönt gick den nya också :) Orkade inte stanna så mycket längre, fick med mig ett par jeans hem också. Folk glor ju så jäädra mycket haha, så orkade inte med att.

Nu blir det tvhäng resten av kvällen :) Snygg tjej ju haha!








Öland imorgon

Var inte bara alkoholen som gjorde mig så dålig igår haha! Jag fick nämligen magsjuka under natten där. Är flera i mitt sällskap som också lyckats fått det, och det går runt omkring här och jag åkte visst på det också. Undrade hur fasen jag kunde spy så mycket när jag inte ens var full. Jag var onykter och det är en himla skillnad. Nu vet jag svaret på det iallafall, och jag hoppas resten av familjen har klarat sig undan det.
 
Har fått behålla all min mat idag, och imorgon har det gått 48 timmar sen jag spydde sist så då smittar det inte längre. Men har ändå känt mig seg idag. Är väl mest för att jag inte har ätit så bra sen i måndags typ. Tur att jag har fått bli frisk tills nu för imorgon är det av till Öland. Då är det äntligen dags för min lilla operation som jag har sett fram emot. Börjar bli lite nervös faktiskt. Tänk om det inte läker bra?! Hoppas verkligen att det blir bra för de pengarna man betalar. Inte kul med fula ärr i ansiktet direkt. Kommer va skitsnygg med massa stygn i ansiktet. Kommer troligvis behöva ha kvar dom i en hel vecka också. Men bara resultatet blir bra så kan jag stå ut med det :)
 
 
 






Rolig kväll igår

Hade en jätterolig kväll igår :) Mådde dock skitdåligt i slutet pga av en lakritsshot jag tog. Fy fan, den måste varit gammal eller något. Mådde så illa usch! Tur att det var dags att åka hem hehe. Fick skjuts ända hem till dörren vilket var tur. Annars hade jag fått knalla någon kilometer i mina högklackade skor och då vet jag inte om jag hade kommit hem haha. Man är inte så van vid sånna skor va ;) Men det var som sagt en trevlig kväll iallafall.
 
Imorse mådde jag inget vidare. Blev påmind om varför jag typ aldrig dricker längre. Man är inte van vid alkohol längre, så jag var rätt sliten om man säger så. Men det har ordnat upp sig under dagen. Förutom magen, den mår inte bra. Skulle äta pizza förut, men fick världens kramp så jag fick inte i mig något. Har käkat lite korv med bröd nu istället det var bättre. Travis och jag har haft en liten spakväll. Vi badade tillsammans sen hade vi manikyr och pedikyr haha. Så mysigt så :) Mattias spelar xbox och jag glor lite på tv. Blir nog sängen rätt tidigt idag känner jag.
 
 
Syster fixade håret och sminkade mig igår, så duktig så :)
 






Bilder från gårdagen

Ikväll ska Mattias och jag ut för första gången på väldigt länge. Ska bli kul att komma ut och umgås lite faktiskt :) Bara vara Nathalie och Mattias för en kväll, det behövs ibland. Travis ska sova hos sin mormor och mini inatt, så det blir jättebra. Slänger in lite bilder från julafton :)
 
 






Julafton

God jul på er :) Hoppas ni haft en bra julafton, för det har jag. Ätit grötfrukost med pappa, sen var det sovdags för Travis. Efter det åkte vi på middag hos mamma och delade ut julklappar. Avslutade kvällen hemma hos oss med min egna lilla familj. Byggde ihop Travis alla julklappar. Han ville inte gå och lägga sig för det var så mycket nytt på rummet. Älskade lilla barn, du betyder verkligen allt. Ger oss så mycket kärlek :) Tog massa bilder med systemkameran, får se när jag orkar lägga upp dom.







Uppesittarkväll

God kväll!

Gårdagen bestod av julmatslagning inför julfesten, och det gjorde vi minsann bra. Blev en lyckad kväll med god mat, trevligt sällskap och roliga lekar :) Härligt gäng brudar, all in blev det för en del hehe.

Lycka var imorse när min bästa kom hem. Han blev jätteglad när han fick se sin mamma, det leendet värmde gott i hjärtat. I eftermiddags var vi på fika hos kusinen och Marcus. Kikade in deras hus, och de hade fått det så fint så. Travis fick åka i pulkan dit och det var uppskattat. Vi busade när vi kom hem, sen kom Michaela och Marcus hit till oss ikväll. Vi har haft uppesittarkväll, men inga vinster inte :p Nu blir det snart sängen så man orkar med julafton :)


Lite blandade bilder från gårdagen :)








Nytt i hallen

Bloggar från mobilen nu. Ni ser i bakgrunden på första bilden hur det såg ut innan i hallen ju. Det var så överallt! Ni förstår, ont i huvudet hehe. Kolla kategorin huset för fler bilder. Men nu ser de ut som på resten av bilderna. En ljusgrå strukturtapet och en grå fondtapet med blommor. Blev bättre än vad jag väntat mig :)







Tapeter äntligen uppe :)

Stressiga två dagar! Har storstädat hela huset, sen har vi fått upp tapeter i hallen idag. Blev kanonbra. Får visa bilder imorgon :) I förmiddags var hela familjen på intermezzo och klippte oss hos syster. Jag färgade även håret ett snäpp mörkare, blev jättebra. Travis var med hela tiden, och han skötte sig utmärkt lilla skitungen :) När vi kom hem fick vi fikabesök av Hanna och Ruben. Jag slängde ihop en mjuk pepparkaka. Blev gott :)

Resten av dagen har bestått av städning. Ska ha lite julfest här hemma imorgon, så är trevligt om det ser lite snyggt ut med. Skickar ut sambon och Travis, de får ha trevligt på annat håll. Ska bli kul med lite umgänge och god mat :) Jennifer är här ikväll. Hon badade Travis förrut. Han däckade direkt i sängen efteråt. Han vaknade nämligen redan vid halv 8 när vi försökte smyga upp. Sen sov han knappt idag på dagen, så han var en utslagen liten kille ikväll. Jennifer och jag tittar på film och äter glass med kolasås. Blir sängen tidigt ikväll så man orkar med morgondagens bravader. Ska laga julmat hela dagen innan med.








Julkalendern

Julkalendern dags för Travis, väldigt uppskattat :)







Pepparkakor

Godkväll!
 
Körde ett träningspass innan jag åkte iväg på innebandyträningen förrut. Var riktigt segt idag, är trött i kroppen. Men det är bara att kämpa på. Har snart hållt igång en månad och jag känner redan skillnad. Ca 3 månader efter graviditetet körde jag igång med träningen lite lätt, och musklerna hittade sakta men säkert tillbaka till varandra. Sen slutade gruppträningen på våren, och jag jobbade hela sommaren så jag hann inte träna något. Mattias och jag jobbade ju om varandra hela tiden, så jobbade jag inte så hade jag hand om Travis. Inte lätt att hitta tid till träningen då. Nu kände jag att det var dags för magmusklerna att komma tillbaka igen, och det är på g. Ska verkligen fortsätta med mina övningar här hemma. Får nästan börja om på nytt känns det som och bygga upp kroppen inifrån igen. Mycket av musklerna som tar stryk under en graviditet, men man kan såklart bygga upp dem igen ;) Och min magmuskulatur var ju tydligen bra sa hon på BB, eftersom Travis inte ville komma under dom under förlossningen. Det låter lovande så dit ska jag tillbaka, och ännu starkare än så :)
 
Har duschat och ätit lite kvällsmat nu. Tittar på kvällens avsnitt av greys också. Har fått någon dille på pepparkakor. Käkar minst 10 om dagen haha. Inte bra! Man mår inte så bra när man äter så många, men kan verkligen inte sluta. Gott gott gott :) Älskar all mat som har med julen att göra!
 
 
Årets julkort på vår underbart söta lilla tomtenisse :)
 






Pulkaåkning

Travis vaknade vid 8 idag och var superpigg som vanligt direkt när man slår upp ögonen. Har inte vant mig vid att han vaknar så tidigt än. Han brukade alltid sova till efter 9, och den lilla timmen gör mycket :) Får gå och lägga mig tidigare istället, men är dålig på det. Vi var ute och drog Travis i pulkan en stund förrut idag. Var skönt ute nu när det bara ligger straxt under nollan. Har inte hunnit med så mycket mer än så hehe. Travis sover, men lär väl vakna när som. Då ska jag börja med maten täkte jag. Det står lax på menyn idag, men vi äter ju inte det i vår familj så jag åkte och köpte blandfärs så vi gör lite pastasås idag bara.
 
 
Han är väldigt koncentrerad i pulkan haha. Man får inte missa något runtomkring.
 






Dags för lite jullov

Idag har jag varit sista dagen på ett tag i skolan, för nu tar jag jullov. Väntar på svar från grammatiktentan bara innan jag kan slappa av helt i huvudet. Vet att jag förmodligen inte kommer klara den, men man lever alltid på hoppet in i det sista. Resultatet kommer upp imorgon! Så den som lever får se. Vore vääääldigt skönt att slippa göra om den.
 
Travis börjar bli sig själv igen tror jag. Han hade varit gnällig hela förmiddagen, men när jag kom hem vaknade han precis från sin sovstund och då verkade han piggare. Dessa tänder vad de kan ställa till det! Vi har iallafall lekt hela kvällen han och jag, och då var han glad. Mattias har slipat det sista i hallen idag så tapeterna kan komma på plats. Travis är så söt när vi kollar på julkalendern, han älskar introt så han sitter och hoppar och studsar här i soffan. Ska bli underbart att få vara "närvarande" i nästan 2 hela veckor nu. De flesta av dom dagarna ska spenderas med att bara umgås med lilla skitungen. Det nya är att kasta saker i toaletten, mindre kul! Sen skäller han precis som om det vore vårat fel att det ligger någon i toalettstolen, haha alltså herregud den där lilla herrn vetni. Han vet vad han vill minsann, och är det något som inte är rätt då får man höra det. 
 
 
Såhär låg Travis en bra stund på mig förrut. Kom fram, drog upp tröjan och la sig på min mage. Han kan mysa om han vill ibland faktiskt ;) Har kört ett träningspass ikväll med. Ska köra ett varje dag nu fram till lördag. Man får passa på medans man är ledig :)
 






Tredje advent

Somnade straxt efter jag skrev inlägget igår. Så jäkla trött haha! Fick såklart gå och lägga mig själv, för Mattias ville inte sova så tidigt. Nu har vi inte lagt oss ihop på två dagar, känns konstigt. Jag är typ världens tönt som inte kan sova utan honom. Känner en viss trygghet när jag vet att han ligger där bredvid. Sover tusen gånger skönare också men Mattias bredvid mig :)

Travis sov iaf till kvart över åtta, skönt det. Han är lite orolig och gnällig än. Tror det är tänder faktiskt. Han håller på att få upp ännu fler längst bak i munnen. Så hans humör och blöjor just nu är ingen barnlek ;) Vi gick iaf upp tillsammans runt halv 9 tiden. Hans morfar kom och lekte med honom en stund. Sen åkte jag till Hfred för att planera kommande julfest nästa helg :) Fick även en massage efter det, väldigt skönt. Ikväll har vi myst framför tvn med glögg, lussebullar och pepparkakor :) Imorgon är jag ledig och ska ha sovmorgon, wiho :)


Morgonfrilla à la Travis :)








Avklarad tenta

Vilken lång dag det blev. Hann inte med halv ett tåget, utan jag fick vänta till halv tre. Ville inte dra och käka lunch ensam heller så köpte en påse med juleskum och en tidning haha. Var hemma straxt efter 4 och då var det redan mörkt. Kändes som dagen var över redan. Beställde mat från grillen och handlade lite. Orkade inte ställa mig och göra mat. Huvudet är rätt segt efter konstant skrivande i 4 timmar. Fick fasiken skrivkramp med. Varför inte vara lite moderna och använda datorer? Bara dubbelt arbete annars ju med kladd och renskrivning. Måtte jag klara denna. Orkar verkligen inte göra om den.

Det var typ denna helgen det. Kom hem till en gnällig Travis med. Han verkar inte vara helt 100 pigg. Får hoppas det är bättre imon. Jag har tagit mig en dusch och är nu bänkad framför brasan. Är verkligen helt slut. Skulle kunna lägga mig för natten känns det som. Ingen sovmorgon imon heller, det blir tungt. Så snälla Travis, nu sover vi till 9 :) Din gamla mamma behöver det :)








Seg fredag

Var hos läkaren och tog bort en leverfläck på magen idag, utan bedövning! Han snittade bara på haha. Har rätt ont nu såhär efteråt. Har spelat match ikväll, och det var inte så smart egentligen. Han varken sydde eller tejpade nämligen. I matchen blev det förlust 8-2, men bättre än 10-0 som sist :) Mattias är på julbord och jag ska snart inta sängen. Upp 5.30 imon för att åka till Kalmar och skriva tenta, usch! Borde vara olagligt att lägga sånt på lördagar.

Travis ipadar nu för tiden om mornarna. Lyssnar på djuren och spelar musik ;)







Tapetsering på g här hemma

Vi hann minsann med mycket igår :) Har äntligen fått min vilja igenom att tapetsera om hallen, så det är fullt upp med att riva tapeter osv. Tycker tapeten som satt var helt okej, meeeen det blir alldeles för mycket. Det är en sån där ont-i-huvudet tapet som man har som fondvägg bara, inte i en hel hall! Nu väntar bara det svåra att välja ut en ny tapet haha. Har sån beslutsångest. Vill ha något ljus som i resten av huset, men tråkigt med bara vitt utan mönster överallt. Är inne på en tapet som gör så att det ser ut som man har panel överallt, men är rädd att det blir för mycket också. Mattias struntar i vilket eftersom han tyckte att den gamla likagärna kunde vara kvar, så jag får bestämma helt själv. Men det är nästan ännu svårare, vill bolla lite med någon. Ska kolla ordentligt i tapetpärmarna imorgon igen, ev åka och hämta lite fler ;) Perfekt när man har låtsaspappa som jobbar med sånt.
 
Idag har jag varit i skolan hela dagen. Kom hem, slängde i mig lite mat och följde med mamma och syster på lucia. Travis skötte sig rätt bra haha. Kunde inte sitta still så länge bara, men det kan man väl inte begära av en ettåring heller som älskar att springa runt. Han skällde på lamporna också när de släcktes ner och sedan tändes, gulle haha!! Nu har han badat och sover som en stock tror jag. Han var trött redan vid halv 6 när jag kom hem idag. Hoppas han sover lääänge imon, det vore underbart!
 
 
Snygga gula tapeter gömde sig bakom, fint :) Bilden här under är
de tapeterna med typ blommor eller vad det nu är som vi river ner.
 






Ullared och skola

Igår var vi som sagt på Ullared hela dagen. Inte så mycket att orda om. Mycket skit fick följa med hem, men även lite fina saker också. Man köper mest nödvändiga saker där tycker jag. Så schampoo, duschcreme, tvål, barnolja, våtservetter osv är påfyllt för ett tag framöver. Köpte även julklappar till Travis och lite annat smått och gott. Åker alltid ifrån Ullared fattig haha. Var en trevlig dag iallafall, var länge sen Mattias och jag var ensamma tillsammans en hel dag :)
 
Idag har jag varit i skolan en heldag. Räknar verkligen ner dagarna nu. Går heldag på torsdag, har tenta på lördag och sista seminariet är på tisdag eftermiddag. Sen är det banne mig "ledigt" över jul och de dagarna ska jag verkligen ta till vara på.
 
Möttes av kaos när jag kom hem haha. Medans Mattias lagade mat hade Travis vänt upp och ner på halva huset ungefär. Skorna låg över hela hallen, lådorna med vantar osv var uttdragna, bordstabletterna låg på golvet, påsklämmor låg över hela köksgolvet och refillen till tassimokaffet låg också över hela köksgolvet. Gick vidare in på hans rum där han hade dragit ut varenda pryl han äger och har över hela golvet, där låg även fler påsklämmor, äggklockan, kökshandduken, en kalender och diverse köksprylar. Han var jättenöjd och visade mig allt han hade gjort haha. Lilla skitunge alltså! Ikväll har vi myst framför julkalendern och sen badade jag Travis. När han somnat körde jag ett träningspass och hoppade i duschen. Imorgon väntar en dag med många måsten, mycket som behövs göras här hemma!
 
 






Obligatorisk pizza

Haft en trevlig söndag. Gick upp med Travis imorse och vi åt frukost och lekte. Efter en stund väckte vi pappan i huset som skulle åka iväg på innebandymatch. När Travis somnade igen tittade jag klart på en film jag började se igårkväll. Sen fick jag faktiskt väcka Travis för vi skulle åka iväg och träffa föräldrargruppen och fika lite. Det var trevligt :) Åkte hem och tränade efter det. Sen följde Jennifer med mig och solade, och så handlade vi lite på willys. En pizza fick även följa med hem i bilen hehe. Är ofta obligatorisk på söndagar, då känner man inte för att laga mat :) Åt upp pizzan när jag kom hem, gjorde mackor till morgondagen sen la jag Travis.
 
Nu ikväll har jag suttit och pillat ihop julkort. Fick till ett som var bra tillslut, så det är nu utskrivet och ilagt i kuvert och redo att skickas :) Tog allt en stund det, med adresser och så. Har precis tittat klart på teen mom nu, och snart blir det sängen. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till Ullared. Vi vågade inte åka i helgen för att det brukar vara så mycket folk, hoppas på mer tur imorgon. Har ett helt a4 papper med saker som ska köpas hehe, får se hur mycket av det man hittar.
 
 






Derbyvinst och julkort

Igår var det derbydags i innebandyn mot Svala. Det är mitt gamla lag, så det var ju såklart lite extra speciellt. Hade aldrig vågat hoppats på en vinst, men gick iallafall in med inställningen att idag skulle vi göra den bästa matchen på säsongen hittills. Det ska inte vara så lätt att möta oss inte. Tro på fasiken att vi gjorde den bästa matchen också, vi vann till och med matchen med 8-4. Jag var så himla glad igår haha, och det var hela laget. Första vinsten äntligen, och det var vi så värda. Visst såklart fick Svala rulla boll, men det är ju vårt sätt att spela och det funkar uppenbarligen bra, för vi hugger på missarna och sätter våra lägen. Det är trots allt målen som räknas. Det var en tuff match, men vi vann rättvist tycker jag :)
 
Sov gott hela natten efter den vinsten. Fortsatte den med sovmorgon :) När Travis sov sin middagslur åkte jag och solade. När jag kom hem körde jag ett träningspass, drack min proteindrink och hoppade i duschen. Lagom när jag var klar så vaknade Travis. Då gjorde vi tacos, och Travis åt som aldrig förr. Han fick i sig nästan en hel taco, ett riktigt matvrak. Vi fick äta i lugn och ro iallafall för han var helt koncentrerad på all hans mat som låg på tallriken haha. Nu är han badad och sover. Jag ska väl glo på film eller något. Hoppas ni har en bra helg :)
 
 
 
Skulle försöka ta en bild till årets julkort, men tomtenissen hade andra planer haha...
 






Varit på besök idag

Idag åkte jag och Travis till Bockara och hälsade på Elisabet och lilla Astrid. Elisabet och jag läste tillsammans första terminen på högskolan i Kalmar. Astrid, hennes dotter är 8 månader :) De flyttade nyligen in i hus, och det var jättefint! Kul att komma ut lite än att bara sitta hemma och glo. Fikade lite och så lekte de små såklart. Dock inte så mycket med varandra haha, de är lite för små för att förstå det än. Så det var trevligt. Annars har det inte blivit så mycket mer gjort av dagen. Har precis suttit och skrivit ett långt mejl till klt angående vårt missöde i tisdags. Kommer säkert inte få någon ersättning, och isåfall tycker jag det är riktigt dåligt.
 
Nehe nu ska jag umgås lite med Mattias innan det blir sängen :)
 
 
 






Proteinpulver

Kom bara 10 minuter försent till tentan, yeeej :) Men tentan behöver vi inte prata om hoho. Grammatikdelen gick bra, men sen var det 50 poäng översättning, och jag kunde typ 5 ord. Fy fasiken! Riktigt illa. Bara hoppas att grammatikdelen väger upp det, men tror tyvärr inte det räcker till ett godkänt. Men det som lever får se.
 
Efteråt gick vi och käkade på max. Fick en gratis lyxmousse om man laddade ner maxappen, så det gjorde vi haha. Sött och gott :) Fortsatte med grupparbete så vi slipper åka in på måndag. Skönt att ligga lite före. Åkte bussen hem, åt, bytte om och åkte och tränade. Nu sitter jag här och tittar på greys, käkar julskinkemackor och dricker mjölk. Är hemma både imorgon och på fredag, så välbehövligt. Idag fick jag hem mitt protein som jag beställde för ett par dagar sen. Har tänkt att jag ska gå upp i vikt litegrann. Hade en deal med mig själv att köra styrketräning 4 gånger i veckan i 4 veckor och se om det blir någon skillnad. Tränade fyra gånger förra veckan, men har inte hunnit träna någon gång än denna vecka pga av skolan och plugg. Men i helgen så ska jag köra igen och fylla på med lite protein så får vi se om muskelmassan vill växa någon gång. Kör bara styrka hemma med egen kroppsvikt och lite fria vikter. Hade mer än gärna velat gå regelbundet på gym, men det är så drygt att behöva åka till Hultsfred. Har tyvärr ingen tid till det heller.
 
 






Gnäll!

En riktig skitdag idag. Busschauffören sa inte till att vi skulle med tåget så det åkte ifrån oss i Hultsfred. Ringer klt som svarar efter 25 minuter, och får som svar att vi får vänta 3 timmar på nästa tåg för busschauffören säger till dom att vi inte nämt till honom att vi ska vidare med tåget. Vilket både jag och min syster gjorde. Frågade om han in telefonen påstår att vi ljuger? Och ja det gjorde han nästintill för han sa att han kände chauffören och han gjorde alltid rätt för sig. Mm eller hur! Efter mycket skrikande fick jag nummer till en chef som nu är informerad om sin inkompetenta anställd. För jävligt att de bara lämnar en sådär! Som tur var så körde mini oss till Kalmar. Men det är fasiken klt som ska stå för sina egna misstag!

Iallafall. Pluggade, käkade, hade seminarie och gick mot bussen hem. Missade anslutningen i ohamn, fick vänta på nästa buss som gick till Berga. Därifrån åkte jag tillbaka och sen hem mot Målilla. Tog baaaaaara 3 timmar hem. Jävla snö! Han se Travis någon timme sen somnade han. Kul! Skulle plugga egentligen, men orkar man? Nää. Imon går bussen kl 6, och gode Gud låt den och tåget vara i tid så jag kommer fram till tentan. Tack på förhand och önska mig lycka till med grammatiken!







Tentaplugg

Igårkväll var vi på julskyltning. Travis åt korv, och sen hälsade han på tomten som han även fick en godispåse av. Nöjd kille :) Vi snodde dock hans tomteskum och han fick äta clementin och äpple hehe.

Idag har jag varit på bibblan och pluggat hela förmiddagen med studiegruppen. Fick lite förklaringar iaf. Sen åt vi lunch ihop och efter det gick vi på föreläsning som var en sammanfattning inför tentan. Hua blir stressad när jag tänker på den. Iallafall det var bara hem och äta sen åka på träning. Imon väntar plugg igen med gruppen sen seminarie på en av våra böcker i litteraturkursen. Tufft dessa veckor som sagt, men bara att hänga i. Lär väl vara bussersättning imon som vanligt. Om de inte öppnat väntsalen imorgon som de missat idag blir jag galen. Inte kul att stå ute och vänta i en kvart eller längre på bussen i 17 minusgrader.




https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_50bd18679606ee7ae2d0545f.jpg" class="image">







Mina tatueringar

Tänkte göra ett inlägg och visa upp och skriva lite om mina älskade tatueringar :)
 
 
Min allra första gjorde jag i juli 2008. Älskar hjärtan så den
första fick bli ett litet och diskret hjärta på handleden.
 
 
Fick såklart mersmak och i september 2008 gjorde jag min
andra tatuering. Det blev en tribaltatuering med blommor på foten.
 
 
Därefter lugnade jag ner mig ett par år haha. Gjorde tatuering nummer
tre i januari 2011. Den hade jag tänkt länge och noggrant på så det var
därför det tog tid att bestämma sig. Hade inte bestämt stället för den till
100 % heller, men tillslut så blev den på vänstersidan av kroppen på  revbenen :)
Tatueringen är ett utdrag ur en låt som heter "everytime" av simple plan.
 
 
Tatuering nummer fyra gjorde jag i april 2012. Det fick bli hela Travis namn
på insidan av högra överarmen. Denna är den enda jag inte är nöjd med.
Det blev så jäkla ojämn, vet inte riktigt hur hon som tatuerade gjorde. Menmen,
det ser bättre ut än vad den gör på denna bild för jag har fyllt i den en gång
efteråt också utan att ha tagit en ny bild. Är tänkt att nästa barns namn ska
bli där under också, men hon satte den lite för långt ner. Ska nog gå och få
plats med ett namn till iallafall hoppas jag :)
 
 
Sen har vi tatueringen nummer fem. Den gjorde jag i augusti detta år, alltså 2012.
Det blev en hebreisk bibeltext längs ryggraden som betyder "Tro, hopp och kärlek,
men störst av allt är kärleken". Tog mig hela sommaren att få det korrekt översatt,
men tillslut så.
 
 
En vecka efter jag gjort tatuering nummer fem kände jag för att göra om mitt hjärta
på handleden. Så det fick bli en nyckel utav den istället, blev mycket bättre :)
Passade även på att fylla i tribalen på foten efter alla dessa år. Den slits lätt.
 
 
Så jag har alltså fem tatueringar på kroppen, men har tatuerat mig 6 gånger. Kan man säga så? Haha ja ni förstår iallafall vad jag menar. Tid för tatueringen nummer sex är redan bokad, men det tänker jag inte säga när den är för då går mamma bara i taket hihi. Men har klurat på denna ett tag. Det blir nog den största utav de jag har tror jag. Jag är inget fan av stora tatueringar på mig själv, är mer åt stilrena små, snygga och enkla tatueringar. Vet inte när och om jag kommer sluta. Har så mycket ideér, men alla blir antagligen inte av.






Lussebullsbak idag

 
Idag var det min sovmorgon, men Travis tyckte inte jag skulle sova för han ville vara med mig så det var bara upp och hoppa hehe. Inledde morgonen med att titta på julkalendern såklart, sen gick vi på julstyr. Upp med ljusstakarna och lite tomtar. Mattias skulle promt ha upp den lilla granen också, fast det känns lite väl tidigt. Men nu står det här inne iallafall. Får se om vi ska en en riktig iår eller inte. Travis lär väl välta den eller käka barr så får se hur det blir med det hehe. Drog på julradio också, fick allt lite julstämning. Hoppas på lite mer snö nu bara så det blir lite ljusare ute.
 
När Travis sov satte jag mig ner och pluggade lite. Idag ville ha bara sova en timme, så hann inte så värst mycket. Gjorde lite mat när han vaknat, sen bestämde vi att vi skulle göra lussebullar. Vi gjorde varsin sats Mattias och jag. Jag gjorde med phildadelphiaost i, och han gjorde med kesella. Det kändes väl inte så värst stor skillnad, men tyckte allt att de med osten i blev lite färskare och mjukare på något sätt. Hur som haver så är det så jäkla gott iallafall. Var tur att Sanna kunde jobba åt mig ikväll annars hade vi haft en tråkig advent här hemma imorgon.
 
Badade med Travis innan sängdags. Värmer så gott i hjärtat när han skrattar så mycket. Han fortfarande inte vant mig vid att Travis knatar runt här hemma. Känns mycket märkligt, men han är så himla söt när han går. Stenkoll har han haha! Nu ska jag plugga lite samtidigt som så mycket bättre är på i bakgrunden :)