Säsong 2016 igång

Nu är bullreceptet justerat och det blev mycket bättre. I helgen gjorde vi med kanel istället och jag fattar inte varför man aldrig gjort bullar såhär innan. Kan lägga ut receptet här sen. Hade mer smör i bullarna istället och det blev helt okej. I helgen var vi iväg på speedway också. Travis ville vara hos mormor och mini som kom hem från Gran canaria istället så då fick Colin med vara där. Lyxigt att få åka iväg själva i lugn och ro. Det var ganska kallt också så de hade det bättre hemma. Kul att säsongen äntligen är igång igen.

Igår drog en ny vecka igång. Jag är hemma med barnen idag och Mattias jobbar. Skönt att få gå runt ofixad och med mjukisbrallor mitt i veckan. Imorgon kör vi på med jobb igen. Onsdagar är den längsta dagen på veckan, men det är kul att avsluta den med fika och arbetslag. 


Bullbak

Hej en vecka senare!

Första veckan på jobbet gick bra, man kommer in i det ganska fort igen. Det är full rulle som vanligt och både elever och kollegor har redan nedräkning till sommarlov/semester. Veckorna går fort och det försvinner lite dagar hit och dit. Om tre veckor är det ju långhelg igen eftersom Kristi himmelsfärd infaller en torsdag. 

Man uppskattar helgerna mycket mer när man kommer hem sent på vardagarna. I helgen har vi bara varit hemma och umgåtts. Travis och jag passade även på att baka vaniljbullar på ett recept där bullarna enbart ska jäsa i formarna innan de åker in i ugnen. Hur smidigt var inte det? Jag undrar varför jag aldrig har gjort så innan. Nästa gång ska jag ha liiiite mer fyllning på bara så de blir ännu saftigare :)

Idag drog en ny vecka igång och jag tycker det är kul att få gå upp och göra sig klar för jobbet. En annan rutin än att vara hemma med barnen hela dagarna. Eftersom jag bara jobbar 80 procent till sommaren så är jag hemma med barnen varje tisdag, och det är ju guldvärt. Så himla mysigt att få vara hemma med dem iallafall än dag. Det är mycket att gå från 5 dagar till ingen så en känns perfekt! Colin kommer att skolas in på förskolan först efter sommaren vilket känns jätteskönt!Jobb igen

Nu är det slut på glassardagarna här hemma, men vi sög in det sista av dem i helgen iaf. I helgen har det ju varit underbart väder. I fredags drog vi till Linköping och shoppade lite. I lördags tvättade vi bilarna, åt grillat hos mamma och avslutade dagen med best pairs på tvn. Äntligen är speedwaysäsongen igång igen :) Igår var Mattias iväg i Malmö och tränade över dagen så jag var hemma själv med barnen. Travis var på kalas på förmiddagen sen kom pappa hit och lekte med barnen en stund. Han kom hem i helgen efter att ha varit på Teneriffa i två veckor så han var saknad av Travis. Mamma och Mini åker till Gran Canaria på torsdag. Jag är inte alls bitter haha. 

Idag har jag jobbat min första arbetsdag på drygt 11 månader. Det gick bra trots att det är mycket nytt att ta in. Känns kul att vara igång igen och nu kör vi så det ryker i 11 veckor innan det är semester :)