Don't forget me

Sen jag skrev sist har det inte hänt allt för mycket. Har varit i lägenheten från morgon till kväll varenda dag. Tvättat, tejpat lister, målat lister, rivit tapeter, städat, fogat, målat väggar, slipat stolar, betsat osv. En hel del grundjobb att göra. Har varit helt slut om dagarna. Får typ göra dubbelt så mycket jobb nu när inte Mattias kan göra så mycket. Men i fredags tog vi iaf en paus och åkte till ikea. Sam hängde med oss också. Hittade såklart massa fint, hade räknat med att handla för en 8-10.000, men summan slutade på 18.000. Sen hade vi ju med oss grejer efter de också haha. Aja nu är iaf allt tapetserat och klart. Golvet i sovrummet är lagt. Vardagsrum och hall är under arbete. Och det är hur jäääkla snyggt som helst. I slutet av september blir det ikea igen och köpa de jag inte fick med mig plus golv till köket :) Kommer bli riktigt fint sen. Ångrar bara att jag inte målade taken i lägenheten också innan vi började med allt, menmen får försöka tvätta dom så gott de går.
Igår fick vi upp sängstommen och lite i sovrummet med, så de händer grejer. Gutt de. På fredag blir det första natten i lägenhetet :):)


Idag började skolan. Kändes lite sådär att gå upp och sätta sig på tåget till Kalmar. Men blev lite bättre när man var framme och fick träffa lite trevligt folk igen. Blev en kort dag, så jag åkte hem vid halv 1 redan. Väl hemma åkte vi och fixade gardiner till lägenheten med så nu är de ordnat. Försöker plugga lite också, men de är sååå tråkigt, gud har ingen ork till de alls. Har iaf läst igenom allt nu. Är ledig imon med så får försöka ta tag i det lite ordentligt då. Ska ha kalas om en timme med eftersom syster fyllde 15 år i helgen. Så blir nog inte så mycket mer plugg ikväll iaf. Vill hellre till lägenheten. Men ska inte dit och pilla mer förrens på torsdag, annars glömmer jag pluggandet:P Måste klara den där äckel tentan på torsdag. Orkar inte dra på den skiten mer när vi börjar med massa nytt nu i b-kursen. Som för övrigt verkar roligare än a-kursen iaf.














/Take care Nathalie






All night long

Helluuuuu.
Tar mig lite rast på jobbet. Sista riktigt arbetspasset för denna sommaren, så jag får väl glida lite idag ;) Ska snart gå och stoppa i mig en donut... eller ett vaniljhjärta. Har inte bestämt mig ännu. Men om jag känner mig själv rätt, så blir det båda två haha. Hatar att välja, speciellt mellan två goda saker. Jag är hur sugen som helst på tacos idag, har fan inte ätit det på länge. Det är en sån grej man ska äta 2 ggr i veckan tycker jag. Och ett tag gjorde nästan Mattias och jag det, men har inte blivit på ett tag sen vi bor hemma.
Imorgon ska jag ta mig sovmorgon. När jag vaknar ska jag och Mattias åka upp till Hultsfred och beställa tapeter till övriga rum och hämta hem lite smått och gott. Så jag hoppas vi får tapeterna på tisdag sen. Då är det bara köra gärnet i veckan med tapetsering. Kommer bli så jäääkla snyggt. Ska ju lägga nytt golv i hela lägenheten med. Mattias pappa kommer ner i helgen och ska lägga i hallen och tv-rummet till att börja med. Sen får vi se när det hinns med att lägga resten. Fick fri hand av älskling att välja tapeter, men man hade ju tyvärr inte så många att välja på. Men dom duger som jag valde ut. Man får ta precis vilka man vill sen när man flyttar till hus om ett par år :)

I sovrummet blir det iaf grått, med en blommig fondvägg och svart golv. Vardagsrummet och hallen blir målat i bruten vitt, en vit färg som heter vitlök. Faktiskt Mattias som bestämde, jag tyckte mest alla vita såg likadana ut på den lilla prov pricken man fick se. Lär ju se annorlunda ut på väggen sen, återstår att se :) Golvet där blir åt det mörkbruna hållet är det tänkt. Vidare så blir det lite gråaktigt i köket också, ska bli vitt golv där med sen :) I lilla rummet blir det beiga tapeter med något mönster på, hoppas väl på svart golv någon gång i framtiden där med. Men ingen som prioriteras just nu. Ska bli fördig med allt det andra först :) Får väl lägga upp bilder om ett par veckor när allt är klart sen :)




Just i fan... plugga vare med. Får väl börja lite smått imon, suck!








/Take care Nathalie






Lovers

Förra torsdagen överraskade Mattias mig med att stå utanför dörren och plinga på :) Blev ganska förvånad måste jag säga hehe. Han hade nämligen skrivit på morgonen att han inte skulle få komma hem då heller, men det fick han visst. Så nu har jag haft han hemma 1 vecka. De första dagarna när jag fick sova på extra sängen va inte så roliga :P För den är verkligen stenhård. Men efter ett par nätter fick jag äntligen krypa ner i samma säng och sova :) Skönt att se att han börjar piggna till, och inte har lika ont längre. Han va och röntgade sig och tog blodprover igår igen, får hoppas att dom visar på något bra, vilket jag tror :)
Ikväll jobbar jag, likaså hela helgen. Men det är ju sista helgen med jobb, får se det så. Snart börjar skolan istället, och jag har världens ångest för det. Usssssch, börjar med tenta första torsdagen med. Inte så kul! Borde börja plugga, men det orkar man fan inte när man jobbar såhär mycket.
Längtar iaf till nästa fredag, för då ska vi till ikea :) Och den helgen ska vi flytta in i lägenheten också. Så då finns det mycket att göra. Lär va fullt upp. Sen ska man behöva släpa sig iväg till Kalmar på måndags morgonen... Tyvärr, men jag hoppas dom mjukstartar den veckan.


Nehe bäst att gå ut och göra lite nytta i affären :)






/Take care Nathalie






Take my body close

Har varit hos Mattias både igår och idag. Far så illa av att se honom ligga och ha sådär ont, men försöker lägga det åt sidan och vara lite sällskap till honom. Även om han inte är så pratglad, men det förstår man ju. Idag kom han till en avdelning där man får ha på mobilen iaf, så känns skönt att kunna skriva lite. Dock så ligger det 3 andra i det rummet också, och det måste vara riktigt jobbigt. Sjukhus alltså... Suck. Man kan inte ens få vara ifred och vila ut där inte. Familjen va med idag så ja slapp åka själv. De gick på stan en sväng medans jag satt hos älsklingen.

Imorgon är jag ledig från jobbet. Ska försöka sova lite imonbitti tänkte jag. Har sovit så himla dåligt utan Mattias dom här 2 nätterna. Bara ligger och tänker en massa. Sen har jag riktigt svårt att sova själv också, vet inte riktigt varför. La mig 1 inatt tex, kollade på klockan vid 3 sista gången, och vaknade klarvaken vid 6. Klockan ringde kvar över 7 och jag somnade inte om innan de. Så det blev inte många timmars sömn inatt inte. Hoppas på lite fler timmar inatt som sagt. Imorgon ska Tim följa med mig en sväng till Mattias. Får hoppas de piggar upp honom lite mer :) Vill verkligen ha hem honom till helgen!








Så jävla fin han är min man! <3







/Take care Nathalie






I love you

Hade två bra dagar i Götet. Blev liseberg på fredagskvällens, karuseller, sockervadd och mys. Kan ju inte bli mycket bättre. Åkte sen och sov hos Mattias mammas kompis. Hans mamma va också där, och hon blev ganska så överraskad eftersom hon inte visste om att vi skulle komma. Alltid kul :)
På lördagen vaknade Mattias med nackspärr och gick som en mupp hela morgonen. Så vi åkte in till nordstan först och shoppade lite, sen va det tänkt att vi skulle hinna med liseberg en sväng till, men så började det regna och Mattias hade så ont så vi struntade i det. På vägen hem körde jag över en liten rävunge :( Stackarn, hade världens ångest och Mattias och jag hade en tyst minut i bilen hehe. Jag hoppas bara han dog direkt, så han intelåg kvar och plågades. Men det va mörkt, regnade och bilar bakom som kunde inte stanna direkt. Dom bakom körde troligtvis också över den så.

Idag har ju då Mattias kört 2 matcher, eller han körde 1 match, och sen något varv på sitt första heat i den 2:a matchen. Jag vill minnas att han låg först, eller tvåa med sin egen framför skitsamma, får iaf en sladd precis innan målkurvan och lägger sig ner. Inget med de. Men han som kommer bakom och kör vänder upp från kurvan och har minst 10 meter till Mattias men kör ändå rakt över honom :/ Så jävla dåligt gjort alltså. Nu är jag ingen speedway expert, men han man så pass långt till någon som ligger ner på marken framför, slår man väl fan av och lägger sig, byter spår eller vad som. Näääe han kört i typ 90 km rakt över Mattias. Först blev jag bara så jävla chokad. Såg ju att han va medvetslös. Sen några sekunder efter blev jag förbannad och härjade om att han som körde bakom va dum i huvudet.  Sen gick jag ner till depån, men ombads att inte gå närmare för han hade inte vaknat till än. Hur kul låter det i mina öron? Hade fan panik där ett tag, tillslut vaknade han ju iaf, men kunde inte andas. Som tur var va den andra ambulansen snabbt på plats, och jag följde med i typ 150 km i timmen till Västerik. Väl där blev han undersökt, röntgad och skit. Och jag fick bara vänta, och vänta. Tillslut fick jag iaf gå in och sätta mig hos honom, medans vi väntade på röntgenplåtarna. Och dom visade 4 brutna revben, bruten skuldra, rejäl smäll på både lungan och njuren. Så inatt blir han undersökt var 4e timme efter inre blödningar. Usch ville fan inte åka därifrån och lämna honom där. Inte kul att se någon man tycker om ligga sådär :( Jag ska dit imonbitti iaf innan jag börjar jobba och pussa på honom lite. Hoppas verkligen han blir bättre, vi som hade så mycket att göra just nu. Men det spelar ingen roll, huvudsaken är att Mattias mår bra!


Någon som är frivillig med att hjälpa till och slipa bord, måla, tapetsera sätta upp möbler osv är mer än välkomna att höra av sig :) Klarar inte allt de själv utan Mattias hjälp nämligen :P






Usch flög så många tankar genom huvudet under de där timmarna så. Trodde
verkligen aldrig att det skulle bli såhär bra mellan oss, men nu kan jag säga att du
aldrig kommer bli av med mig. Jag är fast, för alltid. Har aldrig haft så roligt men någon
som jag har med dig. Du får mig alltid på bra humör, och du är helt enkelt bara bäst på
alla möjliga tänkbara sätt. Känner mig trygg i dina armar, jag vet att du tar hand om mig,
och att allt löser sig. Tomt här i sängen bredvid mig just nu så se till att komma hem snart.
Jag älskar dig mest av allt här i världen hjärtat, inte utan dig<3










/Take care Nathalie






Love me for me

Yeeej, Mattias kom nyss hem från jobbet. Och vi bestämde oss för att dra till Göteborg nu :) Blir liseberg ikväll troligtvis, beror lite på vädret :) Annars får vi ta det imon, måste hinna med en sväng på stan också. Måste tyvärr åka hem imon för Mattias kör 2 matcher på söndag. Men skönt att komma bort lite bara.




Hörs!










/Take care Nathalie






Don't try to say your sorry, because it's to late

Haha blev som vanligt när jag handlar att man handlar alldeles för mycket. Åkte först till öb igår, köpte massa städgrejer och städmedel, strykjärn och sådär :) Efter det va hela bagagen full. Då skulle vi till jysk. Köpte ett nytt stort täcke, 4 kuddar, påslakan, örngott och en ny madrass till sängen. Sen hittade vi en skitsnygg fåtölj som passar till soffan vi har. Så vi köpte den också. Men när dom kom ut med den från lagret, va den mycket större förpackad än vi trodde. Men vi skulle försöka få in den i bilen. Men det va omöjligt haha. Som tur va kom Malin Olsson förbi och tog den i sin bil hem till Målilla. Va skitsnällt så vi fick hem den hehe ;) Så nu har vi lite fler grejer iaf. Pratade med min faster förrut, är hennes lägenhet vi ska ta över. Så vi hoppas på att få komma in den 1:e september. Innan det behövs det tapetsering och så med. Ska ringa hyresvärden imon och fråga vart jag kan åka och beställa tapeter. Sen är det snart inflyttning. Och det ser jag fram emot. Orkar inte bo kvar här hemma, hatar när det är trångt och man inte har koll på något. Nu blir det bara mitt och Mattias, och massa nya fina saker. Kan inte bli mer än bra:)
Idag blir det jobb. Börjar vid 3 till 9. Sen efter de ska vi åka och kolla på lägenheten för Mattias har inte ens sett den än :P Men den är jätte fin. 3 rum och kök, tvättmaskin i lägenheten, sen förråd, garage för 200 i månaden om man nu vill ha det. Det har jag inte tänkt på om vi ska ha. Kanske när vi köper en ny bil till nästa år. Måste ha kombi snart, går inte köra runt med en liten golf ;)











Lyssnat sönder Airplanes med Bob i ett par veckor nu, sjukt bra!








/Take care Nathalie







Who's that girl

Blev vinst igårkväll med 53-43 för Dackarna, fint det. Madde och jag jobbade som vanligt innan. Alltid trevligt att prata lite med henne :) Började regna precis när bonusheaten skulle börja, så det va väl tur det så det blev match. Hängde mörka moln i himlen hela matchen tyckte jag, men vi hade tur tydligen.
Är ledig idag så tog mig sovmorgon, lite skönt. Bella vaknar alltid så tidigt, men idag fick Mattias ta med henne ut innan han började jobba så jag fick sova lite. Ska alldeles straxt gå och göra mig iordning litegrann och äta frukost. Sen väntar jag bara på att Mattias ska komma hem vid 2, för då ska vi till Vimmerby :) Ska köpa en matta, kudde, täcke, påslakan osv :) Rea på jysk sånt gillar vi. Fast det va bara en tillfällighet. Bestämde i början av veckan att vi skulle åka. Och idag på posten i reklamen så va det med ett blad från jysk om att de hade rea, inte dumt de ;) Vi har ju nämligen fått en lägenhet nu. Så måste börja köpa lite möbler och sånt där. För tillfället har vi en soffa, matbord och 4 stolar, tvbänk, tv, säng och massa småskit. Så det fattas en del. Men det blir ikea i slutet av månaden när vi båda fått lön och då jävlar ska det handlas :) Har redan gjort en inköpslista på ikea.se som är uppe i ca 10.000 :P

Förresten hade världens sjukaste dröm inatt. Att jag gjorde kissie bröst och att dom va ojämna precis som hennes, va livrädd när jag vakna upp mitt i drömmen haha :P








<3





/Take care Nathalie






Brand new

Godkväll!
I helgen blev det som sagt Virserums marknad. Drack lite hos Lovisa innan, sen åkte vi faktiskt buss dit. Va roligt haha ;) Kvällen i Virserum blev trevlig den med. Jävligt mycket folk överallt bara. Gick knappt röra sig där inne på dansgolvet. Vi spenderade mest tid där kan jag säga haha ;) Lite segt att gå upp och jobba på lördagen, men det gick bra.

Måndag idag och en ny vecka. Mamma och co har dragit till Eskilstuna så jag och Mattias är ensamma hemma tills på torsdag. Gött de :) Mattias är just nu och jobbar, så Michaela var här och kollade film med mig nyss. Vi såg Beck "i stormens öga", och det va riktigt bra :) Beckfilmer är alltid bra tycker jag! Imorgon är det speedway på g&b arena igen, då Dackarna möter Rospiggarna, får hoppas det går fint.



Får se om det blir göteborg till helgen kanske, är rätt sugen på att leka av mig på liseberg igen ;)














/Take care Nathalie