Fredag, men ingen lugn helg

God kväll på er!
 
Travis vaknade givetvis imorse när jag gick upp. Fan vad irriterad jag blir varenda gång. Jag gick och stoppade om honom och gick ut igen. Men Travis är inte dum inte, han såg väl att jag gick ut i "fel" dörr vilket betyder att jag inte går och lägger mig igen, och blev ledsen för han visste att jag skulle åka. Fick stå och smeka honom i pannan och i huvudet och tillslut somnade han om. Fick stressa för att hinna klart och åka med bussen.
 
Väl framme i Kalmar körde jag på grupparbete. Skönt gäng i gruppen så det går bra! Vi drog och käkade på subway när vi var klara och sen körde vi på ett seminare om shortstories. Var lite koncentrerad i början när det handlade om vår, men sen när vi började prata om den andra historien satt jag bara och väntade på att klockan skulle slå tre. Då skulle nämligen mamma och dom hämta upp mig och de hade ju Travis med sig :) Hann pussa på honom några minuter sen tog jag honom i handen, smekte honom i pannan och då däckade han. Han hade inte sovit något under dagen eftersom det var så mycket att titta på så han var trött såklart.
 
Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Ätit lite god mat och bara varit. Skönt det! Ögonen börjar bli trötta så ska dra mig till sängen snart. Plugg väntar hela helgen så =/ Förresten så längtar jag som bara den tills i slutet av december då vi ska slå upp väggen i vårt vardagrum in mot vårt sovrum så vi får en egen dörr. Det kommer inte bli så snyggt eftersom vi inte planerat efter det från början, men det skiter jag i. Det ska bli så skönt att få "tillgång" till sitt eget sovrum även fast Travis sover, och framförallt slippa störa honom! Det är det värsta. Jag kan ta att jag behöver lägga fram kläder osv innan han somnar, men att behöva störa honom i sin sömn är inte kul. Förstår inte hur de som bodde här innan tänkte när de byggde. För vårt sovrum och vardagsrum är ett utbygge som gjordes för inte så många år sedan, men ändå byggde de så man behöver gå igenom ett sovrum för att komma till ett annat. Idiotiskt enligt mig!
 
 
En sockersöt och nyvaken Travis, och inte en så lika snygg nyvaken mamma haha :)
 






Studying

Igår = plugg, styrketräning och innebandy.

Idag = PLUGG!

Jättekul va hehe. Fast jag har inte hunnit med så mycket pluggande som jag egentligen vill. Mattias var borta och drog ut en visdomstand hela förmiddagen så då var jag tvungen att ha Travis. Han kom hem lagom till det var sovdags för Travis, och mådde skit. Så han somnade på soffan medans jag pluggade. Sen vaknade Travis och Mattias orkade inte ha honom så jag fick leka med honom tills Jennifer kom hem från skolan vid 4. Då åkte han dit och lekte resten av kvällen. Jag skulle plugga då och visst lite pluggade jag, men det är så mycket att ta in så man kan inte sitta och mala hela tiden. Passade på att förbereda inför skolan imon, städa upp och diska. Sen åkte jag och handlade och hämtade upp skitungen igen. Han badade och somnade gott i sin säng.

Jag har ätit mackor med julskinka och senap och julmust till det. Supergott :) Ska gå igenom lite anteckningar igen och sen kolla på tv en stund innan sängdags. Heldag i skolan imon! Travis ska även han till Kalmar imon med sin mormor och mini. De ska på utvecklingssamtal med Jennifer och shoppa :) Sen ska jag åka med dom hem, han lär väl undra över det haha.











Huckelberry finn

Lång dag i skolan och plugg när jag kom hem. När Travis somnade satte jag mig och tittade på en film. Kommer inte hinna läsa alla 4 böcker till litteraturkursen eftersom man måste prioritera lite. Därför fick en av dom bli till film istället. Hoppas bara boken och filmen är lika! Ska börja läsa min tredje bok inom det närmsta. Har verkligen nedräkning till mina lediga dagar vid jul.
Unnade mig iallafall lite popcorn och läsk till filmen för att göra det hela lite roligare ;) Det var min dag det, tjoho, någon som vill ge mig ett liv med myyyyycket ledig tid?:)








Öf

Var som sagt på öppna förskolan imorse. Gick bra i början, men sen ville Travis hellre vara med mig. Men det går framåt iaf med att inte vara så mammig :) Han fick leka av sig och somnade sen i två timmar när vi kom hem.

Jag skulle då plugga, men somnade jag med. Var helt slut, eller rättare sagt är helt slut. Vet inte vad det är med mig, är bara så trött hela tiden. Blir inte bättre av allt plugg man har framför sig innan jul nu. Är så mycket att man inte vet vart man ska börja. När jag vaknade till liv gjorde jag iallafall lite mat, sen pluggade jag lite. Började översätta ord jag inte kan i alla 35 texter vi har till tentan. Hann med 6 stycken. Sen har vi bara en hel grammatikbok utöver det att kunna, helt lugnt va haha. Herregud, alltid ska det överdrivas.

Efter plugget tränade jag lite, sen åkte jag iväg på innebandyträningen. Var bara 6 idag, men hade riktigt kul ändå :) Mycket skott och det gillas! Har duschat och ätit tomtegröt och nu blir det sängen, ska bli såååå skönt. Skola imon!








Effektiv söndag

Idag har jag hunnit med mycket. Dagen började med frukost för mig och Travisen. Sen plockade vi disk och lite. Efter det kom Jennifer hit och klippte mig, sen kom pappa hit och lekte med Travis en stund. Sen somnade Travis i två timmar. Under tiden bakade jag cupcakes, betalade räkningar, tränade och duschade. Klockan 3 kom det fikabesök, och Travis fick leka av sig lite. Plockade och styrde när de åkt hem, sen gjorde vi tacos. Så jäkla gott! Satt perfekt i magen när man var så hungrig.
 
På kvällskvisten har vi lekt med Travis, sen har han badat. Vatten över hela badrummet som vanligt när vår lilla fisk är i farten haha. Men men det är bara att torka upp efter honom. Idag somnade han kvart i 8, då poppade vi lite popcorn och tittade på solsidan. Jag tittade vidare på teen mom och Mattias satte sig vid datorn. Nu är det slut och jag hamnade här. Imorgon har jag självstudier och då tänkte jag passa på att åka till öppna förskolan med Travis. Har inte haft det någon måndag innan så har inte kunnat gått dit, men imorgon äntligen. Han uppskattar det mycket mer nu när han är äldre och förstår sångstunden osv. Bra övning inför dagis också :) Sen ska jag plugga resten av dagen för att avsluta den med innebandy!
 
 
 






Sovmorgon

När jag gick upp från min sovmorgon idag var Travis bortrövad. Han hade fått följa med sin mormor och mini på bandy. När han kom hem var han övertrött och vägrade sova på en timme. Tillslut somnade han och sov i en och en halv timme iallafall. Mattias sov också så jag hade egentid. Och vad spenderade jag den med? Städa, damma, torka av hela huset. Så nu jäklar är det rent. När Travis vaknade dammsög vi också och började med maten. Idag gjorde vi hasselbackspotis, kyckling och barbequesås. Mattias vaknade till liv mitt i matlagningen någon gång. Var tydligen jobbigt att lana hela natten, inte 20 längre ;)

Annars har det inte blivit så mycket mer av dagen. Vi var och handlade lite lördagsgott, och sen lekte vi med Travis innan han skulle sova. När han somnade satte vi på en film och åt chokladpudding med grädde. Asgott till en början som vanligt, sen mår man nästan dåligt istället :p Ligger på soffan och har det gött nu bara... Skönt att inte göra någonting :)








Uppsats klar

Gårdagen = uppsatsskrivande. Alltså inte mycket att prata om. Halva dagen idag bestod att justering, rättning av den osv. Känner mig ganska nöjd nu! Så antar att det bara är att skicka in den :)

Idag drog vi en sväng till Vimmerby också. Var tvungen att inhandla lite ljusstakar nu när man har hus och har plats för dom. Hittade faktiskt en sort som var helt okej för det priset vi köpte dom för. Vill inte lägga ut typ 500 kr för en ljusstake som en del sorter kostade. Vi köpte 3 för 129 styck, höga och vita. Blir perfekt i våra höga fönster. Ikväll när jag nattat Travis åkte jag och jobbade på nattinnebandy med laget. Gick rätt bra, jäkligt trött nu bara. Mattias lanar med en kompis, så sängen får det nog bli för mig. Min sovmorgon imon hihi :)








Stressad som vanligt

Stressig dag minst sagt! Fullt ös i skolan sen hem och få i sig lite mat för att sen åka iväg till samlingen. Är helt slut nu. Tänker inte prata om matchen, den var pinsamt dålig och jag skäms. Så nog om det!

Imorgon väntar en pluggdag. Ser inte fram emot det men ska försöka skriva så mycket som möjligt. Vill helst inte behöva sitta i helgen och göra det. Då vill jag umgås med min familj :)

Fick denna bild när jag var i skolan haha. Om ni bara visste vilken liten busunge vi har här hemma. Han är så påhittig och är på allt. Idag drog han ut en låda från byrån och när Mattias kom ut dit satt han i den haha.








Inget plugg

Idag var det meningen att jag skulle ha en pluggdag, men så blev det inte. När Travis och jag upp imorse åt vi frukost sen tog vi en promenad. Vi stannade till i lekparken och gungade en stund, sen hälsade vi på Bella. Väl hemma stannade vi ute på gården och Travis utforskade alla saker. Vi gick in och lagade lite lunch, sen var det sovdags för herrn. Jag var riktigt trött då också så jag tänkte bara vila en stund, men jag tittade på tv sen somnade jag. Så blev det med det plugget haha.
 
När jag vaknade var det bara att börja med middagen. Dagarna går så fort när man är hemma. Duschade efter middagen sen var dagen slut, så hann inte med något idag tyvärr. Har alltså mycket att göra under mina självstudier på torsdag och fredag. Deadlinen är på söndag för uppsatsen och den har jag tänkt passa.
 
Imorgon är det en heldag i skolan på schemat. När jag kommer hem är det bara slänga i sig lite mat och åka på samling. Match imorgon hemma mot Nässjö :) Det är väl en av anledningarna till att jag ville vara hela dagen med Travis också.
 
 






Welcome to my life

Okej nu ska jag gnälla lite haha, är så sjukt trött idag. Först min vanliga söndagsångest som gör att jag somnar så sent, sen vet jag inte vad det var med Travis inatt. Han vaknade flera gånger och var ledsen, hann inte somna om mellan gångerna ibland. När klockan ringde halv 6 så orkade jag inte öppna ögonen på tio minuter. Tog tjugo minuter att ta på mig kläderna tror jag, sen satt jag och glodde i väggen. Drog på mig lite mascara och satte upp håret i en toffs och gick till bussen. Kallt, mörkt och jäkligt! Sen såg resten av dagen ut såhär:
 
08.45 Framme vid stationen, går till skolan i kylan. Kalmar är inte nådigt vintertid alltså!
09.00 Framme vid skolan, lägger in matlåda och äter frukost. Läser i en av mina böcker.
10-12 Föreläsning om grammatik. Kämpar med att hålla ögonen öppna.
12-13 Lunch. Trycker i mig världens största chokladboll för att få en sockerkick.
13-15 Föreläsning om essay, försöker koncentrera mig men tankarna är inte där de ska.
15-16 Grupparbete, kaffe i stora lass
16.40 Åker hemåt, stressläser min bok för att hinna läsa ut den, men det gjorde jag inte ändå hehe
18.30 Äntligen hemma, Mattias åker och tränar, jag försöker äta med Travis hängandes i byxbenen, plockar upp väskan, leker med Travis, godnattsaga, pyjamas, välling, pluggar, sätter mig vid datorn, och jaaaa nu ska jag fasiken gå och lägga mig haha.
 
Det är nonstop. Det ska bli så skönt med hemmastudier imon, men Mattias har tydligen beställt sovmorgon imon så det är väl bara upp och hoppa.
 
 
 
Mindre än en månad kvar till julafton redan, herregud :) Detta är en bild från förra julafton..






Ny vecka

Ödslat en hel söndag på jäkla skit känns det som. Tråkigt när det aldrig går våran väg i innebandyn, varken med mål eller med domare. Idag var det domare. Har spelat sen jag var 13 år, men aldrig varit med om något liknanade än det som hände idag. Förstår inte hur man kan döma så uppenbart dålig så det blir pinsamt. Jag skrattade bara åt det tillslut... Vad ska man göra liksom. En spelar i bortalaget snubblar, ja men då visar vi ut en i vårat lag? Rimligt? Inte någonstans. Aja så är det, hoppas på bättre energi på onsdag då vi möter Nässjö uppe i hagadal :)
 
När jag kom hem var det bara att mysa järnet med Travis innan han skulle sova. Sen var det baddags för honom och så hjälpte han mig att städa sitt rum innan det var dags för sängen. Efter det var det bara att sätta sig och förbereda sig inför en heldag i skolan imorgon. Två föreläsningar och grupparbete gör att jag kommer hem jättesent och därmed missar träningen. Längtar verkligen till ett par lediga dagar vid jul!!! Så värd det.
 
 
Den där lilla tungan alltså haha! Och Mattias har snott mina hello kitty strumpor ser jag, manligt? :P
 






Biodejt ikväll

Vad skönt det är med sovmorgon! Bara få vända sig om, blunda igen och slippa tänka. Det är värt mycket! När jag klev upp tog jag mig en dusch och gjorde ansiktsmask, hårinpackning och ett fotbad. Det var välbehövligt. Efter det var det dags för Travis att äta lunch och sova en stund. Under tiden tittade Mattias och jag på twilight breaking dawn part 1, så nu är vi klara med vårt maraton. Vilket är tur eftersom ikväll ska vi på del nummer två av filmen på bio. Ska bli mysigt :) Var länge sen jag var på bio nu känns det som. Har väldigt höga förväntningar på filmen. Jag hoppas verkligen jag känner mig tillfreds med avslutet.
 
Har precis ätit middag nu. Idag blev det ytterfilé i enbärssås med klyftpotatis och till det steka sockerärtor och rödlök. Helt okej :) Blev så sötsugen efteråt bara. Hade varit gott med efterrätt till maten. Är sugen på vit chokladmousse med hallon, bara en sån där grej som kom upp i huvudet. Får sånna där infall ibland haha. Men jag får väl vänta på popcornen till filmen ikväll.
 
 
 






Lasergame

Sista dagen på gymnasiet. Gick rätt smärtfritt :) Längtar som sagt till våren, då väntar 5 underbara veckor på mig. När jag kom hem lagade vi mat. Idag blev det ugnsbakade bakpotatisklyftor med kycklingfilé i grönpepparsås. Till det stekta zucchiniskivor och rödlök i olja :) Supergott!

Sen bar det av till Anna där innebandygänget skulle träffas. Snackade lite sen åkte vi vidare mot ohamn för lasergame. Blir lika ilsk varje gång haha! Men det var trevligt :) Avslutad kvällen med fika och sen kikade vi på en inspelad film från en av våra matcher. Inte kul att se sig själv, men ändå nyttigt :) Nu väntar sängen och imorgon är det min sovmorgon, lovely!!


Såg visst inte lika gott ut på bild haha;)








Min hjälpreda

Som ni redan vet är Travis väldigt intresserad av tvättmaskinen. Han är en väldigt duktig hjälpreda vad gäller saker som har med den och diskmaskinen att göra. Nu behöver jag inte plocka ut tvätten längre, det fixar Travis haha :)







Ena dagen av fältstudien

Idag har det varit en väldigt bra dag. Jag älskar verkligen att vara på vfu. Även om det bara är för 2 dagar detta halvår så ger det mig ny energi. Det är detta jag vill, och vfun får mig att längta ännu mer tills jag är eximerad och äntligen får börja jobba med det jag utbildat mig till. Kunde inte ha hamnat på ett bättre ställe tror jag, detta kommer bli kanonbra i vår. Är så kul när man känner att man trivs och kommer få ut något att det. Sista dagen imon och då ska jag njuta :) Har en trevlig och duktig handledare med så det kan inte bli bättre. Inte van vid de långa dagarna som de har mellan 9-16.20 dock. Så länge är ju aldrig vi på plats i skolan hehe, men skönt med sovmorgon.
 
När jag kom hem hade Mattias gjort jättegod mat. Någon thaigryta med torsk och nudlar och broccoli till, supergott! Har såklart lekt med Travis ikväll som vanligt. Vi tog en liten promenad ute i kylan också. Kul att han gillar att åka vagnen. Just nu står den inne i hallen och han brukar krypa dit och försöka häva sig upp i den haha. Ikväll har vi badat också och nu är jag bänkad framför tvn. Hela Sverige bakar står på. Är inne i någon matperiod just nu... Har tryckt i mig två mackor, 2 clementiner och choklad till en kopp te. Är fortfarande hungrig ändå haha, herregud!
 
 
 
 
 
 






Plastikkirurgi

Idag ringde jag och bokade en tid hos plastikkirurgen. Något jag velat gjort hur länge som helst, och nu fick jag äntligen tummen ur och gjorde det. Fanns tid redan om två veckor, men jag ville ha en tid i december när jag jag har lite ledigt från skolan. Och det fick jag! Så den 28e december ska jag operera bort mina hudförändringar i ansiktet. Har haft dom så länge jag kan minnas, men på senare tid har de blivit större. Så bäst att ta bort dom nu innan de blir alldeles för stora. Har alltid stört mig på dom, så det ska bli så skönt att bli av med dom. Får bara hoppas på att ärren läker fint också, man ska ju helst innan göra det innan man är 20 pga av just ärrisken. Man har större tendens att få större och svårläkta ärr i tonåren. Längtar redan! Ingreppet kommer utföras under lokalbedövning och tar ca 1 timme och en kvart. Sen kommer jag få ha stygnen kvar en vecka. Ska bli spännande. Ska göra detta på östersjökliniken på Öland, och han jag pratade med var jättetrevlig och svarade på alla mina frågor. Tyvärr är det lite dyrt, 4000 kostar det att ta bort 1-2 stycken. Men det är det förhoppningsvis värt!
 
 






En onsdag hemma

Har varit hemma och pluggat idag. Underbart att få sova till kvart över 9 imorse då Travis vaknade och ville upp :) Vi lekte tills det var sovdags för honom, då satte jag mig ner och fick lite gjort. Essayn ska inte in förrens nästa söndag så har lite tid på mig att fixa det. Har skrivit en sida, och det är ju en början iallafall. Har även förberett mig lite inför morgondagens fältstudie då jag ska vara med en engelskalärare på gymnasiet i två dagar. Ska intervjua honom om den nya kursplanen samt observera hans lektioner. Skönt att man äntligen får göra det man läser till även om det bara är för 2 dagar. I vår blir det annat när jag ska ha praktik i 5 veckor, det ser jag fram emot.
 
Idag gjorde vi eget potatismos, det älskar Travis. Vi låter honom äta själv ibland för att han ska lära sig. Han tycker det är skitkul. Det går bättre och bättre för varje gång, men det är lite svårt att få upp något på skeden ibland hehe. Ni som läser min blogg och har äldre barn, när kunde era barn äta själva? Åt även ostkaka till efterätt, är trots allt ostkakansdag idag.
 
 
Nu ska jag byta om och åka iväg på innebandyträning :) Greys är på inspelning så jag har något att titta på när jag kommer hem.
 
 
 
 
 
 






Att vara otillräcklig

Idag ringde jag det vemodiga samtalet till förskolan och accepterade platsen så vi inte åker ut ur kön. Om jag kunde skulle jag mer än gärna ha Travis hemma till nästa höst, men det funkar inte riktigt så. Jag vet att han kommer trivas på förskolan, men det är en lång väg dit också. Just i detta nu är Travis väldigt mammig. Och det är väl inte så konstigt heller kanske, för han vet aldrig vem han vaknar upp med av oss. Ibland är mamma hemma på morgonen, ibland inte. När han sovit middag och vaknar har jag ibland hunnit hem, ibland inte. Så fort jag kommer hem är han som en igel på mig hela tiden och tror att jag ska lämna honom. Det är lite jobbigt för att gå runt och bära på en 10 kilo Travis en hel kväll är inte lätt.
 
Känns bara så fel att behöva dra upp Travis klockan 6 på morgonen för att jag behöver åka iväg till skolan vid halv 7. Han sover liksom från halv 8 på kvällen till 9 på morgonen nu, och det är bara ett par veckor kvar tills han ska behöva dras upp 3 timmar tidigare. Självklart kommer han lägga sig tidigare på kvällen då också, men det är inte helt lätt att bara ändra hans sovrutin bara sådär heller. Ska jag lägga honom vid klockan 6 redan, när ska jag hinna träffa honom då liksom? Ibland kommer jag ju inte hem förrens 5 eller 6. Kommer jag bara få umgås med min son på helgerna då? Ja jag har många funderingar. Saknar verkligen att vara mammaledig och bara få vara med min son utan massa måsten. Jag hinner verkligen inte med hälften av vad jag vill nu, hur ska jag då hinna det sen. Mattias kommer jobba eftermiddag varannan vecka också. När kommer jag ha tid att plugga då? Efter klockan 8 när man är trött och hjärnan har stängt av? Jag vill hinna träna och få göra det jag tycker är kul själv, men det hinner jag inte. Skolan/hushållet/Travis tar upp all tid. Det förstnämnda tar upp nästan hela dagarna för mig, det är helt sjukt vad skolan tar tid. Det tar upp mer tid att plugga än att jobba heltid känns det som. När jag kommer hem på eftermiddagen slutar inte min dag där. Då är det mat, sysslor, bad/dusch, hinna umgås och sen måste jag plugga.
 
Nä fy för detta! Det känns inte bra i magen att inte tiden räcker till. Familjen är viktigare än något annat, men ändå hinner jag inte lägga så mycket tid som jag egentligen vill på den pga av studierna. Och tro mig jag är planeringsfreaket själv nu för tiden när det gäller upplägget av studierna, men ändå räcker det inte. Hatar känslan av att känna sig otillräcklig.
 
 
 






Äntligen hemma

Äntligen hemma igen! Travis har varit världens snällaste idag. Undra om han kände på sig att vi var påväg hem? Han var vaken till Karlstad och skrattade typ hela vägen. Sen somnade han i ca 2 timmar, och var sedan vaken hela vägen hem helt utan gnäll.

Vi stannade i Linköping och åt, sen trodde jag han skulle somna sista biten eftersom det var kolsvart ute. Men icke! Jag höll på att somna till, för jag trodde han sov men då sa han högt mamma, mamma haha. Han låg med filten och myste hela vägen. Hur skön hemresa som helst med andra ord.

Handlade frukost när vi kom hem och packade upp alla saker och tände en brasa. Sen badade/duschade vi hela familjen, mysig avslutning på helgen. Travis sover, väldigt förkyld än. Och givetvis har man ingen nässpray hemma, men det går nog bra iaf. Vi har kikat på solsidan och ätit popcorn. Sängen väntar snart, är jobbigt att vara bortrest :) Tillbaka till vardagen imorgon.








Hagfors

Befinner oss i Hagfors hos Mattias bror sen igår eftermiddag. Har inte gjort så mycket idag, slappat här bara. Mattias är iväg till Karlstad och tittar på innebandy. Emma och jag kollar på xfaktor och äter godis och chips :)

Sista dagen imon så då lär det bli stressigt haha. Man ska konstigt nog alltid göra allt sista dagen. Travis har varit väldigt gnällig dessa dagar. Hm vet inte riktigt vad det är med honom.








Snö här uppe

Travis vaknade kvart över 9 imorse. Dock vaknade han 2 gånger inatt, men tror det är för han är lite förkyld än. Han somnade om så fort han fick nappen så det var inget :) Skönt att det går bra att sova borta.

Har varit ute och lekt i snön som har fallit från himlen sen igårkväll. Travis hjälpte till att göra sin första snögubbe, sen hälsade han på hästarna :) Nu har han ätit lunch och sover. Får se vad vi hittar på.








Framme i Värmland

På plats i Värmland nu. Eller ja vi var framme runt halv 4. Tar cirka fem timmar om man inkluderar ett matstopp att åka upp. Travis var vaken till Linköping och där stannade vi på mc donalds och käkade lite. Sen somnade han i bilen och sov till Degerfors. Sista 40 minutrarna tyckte han var riktigt tråkiga, så det var skönt att komma fram.

Har ätit kvällsmat precis och nu kollar vi på nybyggarna. Vi sover hos Mattias mamma ikväll :) Och vi fick sova i dubbelsängen så vi lär sova skönt!








Packar

Igår ringde de och sa att Travis hade fått en plats på förskolan i mitten av januari. Det var ju kul, men samtidigt känns det vemodigt. Tänk om han nu inte skulle gilla det? Förmodligen kommer han göra det för han älskar att leka med nya saker, men ändå. Jag hoppas innerligt att jag är ledig och får vara med och skola in honom, kommer bli väldigt ledsen annars. Mattias börjar jobba i februari så det känns bra att vi iallafall har två veckor på oss.
 
Har käkat subwaylunch med en kompis i Kalmar idag. Det är så jädra gott! Skulle kunna leva på subway. Körde på stort och tog en kaka till menyn idag. De höll på att baka dom när vi kom in, så jag var bara tvungen eftersom det luktade så gott. Och hur goda var inte dom också? Har aldrig smakat de innan faktiskt. Gick vidare till vår sista historia lektion för att sedan åka buss hem. Vem ser man inte gå på bussen i Kalmar om inte ens pappa? Haha! Det var lite roligt. Han kom hem från Teneriffa idag så han var på g hem han också brun och fin.
 
Väl hemma har jag packat massor. Imon bär det av mot Värmlandet. Vi åker en dag tidigare än beräknat eftersom vår föreläsning imon blev flyttad. Ska bli kul att komma iväg lite, hoppas Travis är på bra humör imon också :)
 
 
 






Hemmaplugg idag

Dagens föreläsning var inställd så blev istället massor utav hemmaplugg! Det går verkligen åt, mycket saker att göra. Får hoppas min planering håller :)

Travis har varit lite sisådär idag, mycket gnäll. Han mår inte bra så det är förståligt. Han vet inte riktig vad han ska göra med sig själv stackarn. Får ställa in föräldrargruppen imon. Var sista gången så det var lite tråkigt.

Ikväll har jag varit iväg och tränat annars har jag bara myst med Travis hela dagen. Hoppas bara på att han ska bli sig själv snart lilla bubbis.


Såhär har det sett ut <3








Travis kalas

 
 
 
När jag hade skrivit föregående inlägg och Travis vaknade så vaknade han upp het som en kamin. Det var alltså inte bara klockomställningen som ställde till det utan det var feber som var på g under morgonen. Han var så ynklig hela fredagen, bara låg hela tiden. Har aldrig sett honom så förr. Var iallafall iväg och spelade match på kvällen. Fick sätta en straff, det kändes gutt ;)
 
Igår var det dags för Travis kalas. Han var lite piggare, men inte helt 100. Men vi fick köra på kalas ändå. Han verkade nöjd över paketen och han var på gott humör under kalaset iallafall. Tårta var smaskens det, men svårt att få in i munnen. Han ville inte äta med händerna haha, någon som är lite pedant? Blev en lyckad dag iallafall. Mot kvällen blev han lite ynklig igen och vi låg på soffan och myste och tittade på Shrek. Natten däremot var värre. Han vaknade nog 15 gånger minst och var jätteledsen. Tempen visade över 40 grader och det kändes på honom kan jag lova. Blev inte mycket sömn för någon i familjen denna natt.
 
Imorse när han vaknade bar jag över honom till vår säng och han bara låg. Erbjöd honom vatten men det ville han inte. Försökte gå upp och ge han frukost, men inte han bara grät. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen för han fick inte i sig något under halva dagen. Han somnade tillslut vid 1 och sov till 5. Då var feber borta och han var lite piggare igen. Får hoppas det gått över nu så alla får sova inatt :) Medans han sov var jag på babyshower hos Vv som var för Maria. Trevligt allt umgås och fika lite :)
 
 
 






Fredag

Jag blir tokig på den där jäkla klockomställningen. Den har vänt upp och ner på Travis sovrutiner, och vad är reslutatet av det? En tjurig Travis såklart. Imorse vaknade han vid 10 över 7 och vägrade somna om fast hans ögon gick i kors. Sen var han ledsen/tjurig om vartannat heeeeela morgonen. Han burkar lägga sig vid 12, halv ett men idag somnade han vid kvart över 11. Hoppas han sover länge nu så han orkar med resten av dagen lilla bubben. Inte roligt när han är sån där, känner inte igen honom.
 
Jag har en städdag här hemma idag inför kalaset imorgon. Men kan inte göra så mycket mer nu förrens Travis vaknar. Vill inte dra igång med dammsugaren nu när han var sån här idag. Så dammsuga, torka golv och plocka iordning köket är kvar :) Resten är jag klar med. Ska baka cake pops idag med, men vill inte leva rövare i köket heller för han behöver sova. Får se när han vaknar vad som hinns med. Mattias pappa kommer ner till oss idag med. Vi ska hinna käka tacos, sen åker Mattias och jag på match åt varsitt håll. Vi möter Västervik på hemmaplan. Vet inte om min axel kommer hålla, vred till den på något konstigt sätt på träningen i onsdags. Men det är bara hoppas på det!
 
 
 
 
 






Jobb idag

Har jobbat 14-21 idag. Saknade att inte få lägga fisen ikväll, men gutt med extra pengar också :) Gick sådär att jobba. Vred till axeln på träningen igår så har haft jätteont. Kan inte lyfta något med vänster armen. Hmm vet inte vad som kan ha hänt. Hoppas verkligen det har gått om tills imon. Vi har match på hemmaplan mot Västervik imorgon. De leder serien, så tufft blir det minst sagt.

Värmde lite risgrynsgröt när jag kom hem, och sen har jag bara slappat på soffan. Nu blir det sängen :)