Barnen växer

Godkväll hörni!
 
Jag är inte så duktig på att kika in här längre märker jag :) En kort update, Colin vägde sig förra veckan och väger nu 5510 gram och är 58 cm lång. Han heter numer Colin Mattias Elvin Persson. Bättre sent än aldrig men nu är papperna inskickade. Det händer så mycket just nu och det är så kul när han börjar bli mer närvarande. Han har fortfarande lite problem med magen så det blir några skrikpass om dagen och bära, bära. Bara hoppas på att det blir bättre snart.
 
Travis njuter av sitt sommarlov. Igår drog vi en sväng till Kalmar och gick i affärer och åt på max. Åkte även över till Öland och kikade. Han styr här hemma om dagarna, det har ju inte varit så fint väder direkt så man har fått hålla till inne mest. I helgen var Mattias mamma med sambo och hans bror här och hälsade på. Vi var ute på traktorpulling hela dagen som anordnades ute på speedwaybanan här i Målilla. Igår var åkte de hem och jag var på babyshower för Emma innan vi åkte till Kalmar. Hon blev väldigt överraskad så det var kul. Colin var dessvärre inte så nöjd, han hade magknip och gapade mest hela tiden haha. Men han somnade och blev nöjdare sen när vi var i Kalmar som tur var. När vi kom hem gjorde Mattias och Travis upp en eld och så grillade vi korv och marshmallows ute på gården, så mysigt :)
 
Idag har tvättmaskinen gått varm hela dagen lång. Sista tumlaren är igång just nu. Det blir en hel del tvätt i detta hushåll hehe. Så imorgon finns det en hel del att vika in, och det är ju så tråkigt haha. Har städat iordning och fixat lite här hemma. Har bara suttit ner och gett Colin mat, annars har jag sprungit runt hela tiden. Jag är verkligen plockdrottningen tror jag, pillar med saker hela tiden. Har rensat ut båda barnens garderober idag och det var välbehövligt kan jag säga. De växer för fort båda två. Colin har gått över på storlek 62 nu så jag har tvättat upp lite av det Travis hade när han var liten. Vi har även fått mycket kläder som är kortärmat i den storleken, perfekt för det finns det inget av från Travis eftersom det var vinter när han hade den storleken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Sommarlov

God morgon!

Nu var det ett tag sen jag tittade in här och lämnade en update. Äntligen är sommarvärmen här får man börja med att skriva. Igår var jag på sommarfika på jobbet med en till början tjurig Colin som tillsist däckade i famnen efter lite mat. Där sov han resten av tiden. Han har haft lite problem med magen föregående helg så i måndags var jag och köpte magdroppar. Köpte både sempers och minifom. Så nu tycker jag ändå att det börjar bli lite bättre. Såklart han måste få gnälla lite över magen ibland, den kan inte alltid vara i balans. 

Igår var Travis sin sista dag på förskolan så nu har vi sommarlov. Kommer ha händerna fulla om dagarna nu minst sagt :) Mattias går på semester v.27 så då har vi äntligen ledigt allihopa tillsammans. Inte ofta jag skriver inlägg i bloggen såhär på morgonen, men Colin ligger bredvid mig i sängen och pratar lite och Travis sover än. Vi var ute på speedway i det härliga vädret i onsdagskväll och tittade på elit b och då kom han i säng ganska sent. Det verkar ha satt sina spår eftersom han sovit längre än vanligt om mornarna både igår och idag. 

Idag ska Travis åka och ta en spruta. Vi vaccinerade honom mot hepatit a förra året innan vi åkte till Mallorca, det är likabra att fullborda med andra dosen så han har ett skydd länge framöver mot det. Sen ska jag fortsätta städningen här hemma och plocka iordning ordentligt på altanen. Är så skönt att sitta därute och kvällarna nu. Annars idag ska vi åka och titta när min kusin tar studenten. Tänk att det är 6 år sedan man själv stod där och tog studenten. Känns inte som det var så länge sen!


Alv

Helgen har varit ganska lugn. I söndags trotsade vi däremot vädret och drog till Astrid Lindgrens värld. Tittade på Pippi och Emil och hade det mysigt trots regn till och från. Colin sov i vagnen hela tiden så det var skönt. Om han ändå kunde sova så länge i sträck utan mat om nätterna istället :)

En ny vecka har dragit igång och det närmar sig sommar, även om inte vädret säger detsamma. Travis ville åka på speedway igår så vi var där ute och frös. Matchen gick på tv så jag hade hellre sett den där, men Travis var envis så det var bara att ställa upp :) Det är juni ute och man behöver ta på honom långkalsonger, fleecetröja och täckjacka liksom. Så sjukt! Nu är det näst sista veckan som Travis är på dagis, sen ska han vara hemma hela sommaren. Jag passar därför på att vila så mycket som jag bara kan medans jag är hemma med Colin själv :)