Liseberg

Vi bestämde oss för att stanna en natt extra i Göteborg så nu ligger vi på hotellrummet och chillar lite :) Har haft två bra dagar på Liseberg, och man kan bara konstatera att man inte hinner med mycket alls på två dagar. Är alldeles för mycket folk för att allt ska gå smidigt. Långa köer har det varit. Åkte två karuseller igår och en idag, så åkband var inte värt pengarna direkt. Travis åkte mest, och det är klart han ska åka :) Han har haft det jätteroligt plutten, och hotell var spännande att sova på :) Får se när vi åker hemåt imon.








Trevlig helg

Har haft en trevlig helg :) I fredags åkte vi till Tim och Matilda, grillade, badade och hade det trevligt. Vi sov där också. På lördagen vaknade Travis vid 5 och trodde det var morgon eftersom han är van vid sina mörkläggningsgardiner. Fy farao vad trött jag var haha! Och envis som han är skulle han verkligen inte somna. Tillslut gjorde han det och sov till kl åtta i alla fall. Men jag var så jävla trött ändå, för natten innan låg jag vaken till halv 5 pga av åskovädret. Mattias kom hem från speedwayen halv 5 och då var jag fortfarande vaken, så sömn har det inte blivit så mycket av.
 
Vi gjorde oss iordning och drog iväg på speedway igår. Banan var dock inte den bästa så det blev inställt efter ett par heat, och vi fick åka hemåt igen. Då följde de med oss hem och sov där. Beställde hem pizza och satt ute på altanen och hade det allmänt lugn och skönt :)
 
Matchen blev flyttad till igår så då drog vi iväg till Vetlanda istället för att titta på speedway. Travis skötte sig väldigt bra. Sprang runt och busade, och satt till och med stilla vissa stunder och tittade. Allra roligast är att vara i depån och titta på speedwaycyklarna tycker han hehe. Han lärde sig ett nytt ord igår, gasa, det sa han hela tiden sen när han satt på cykeln. Käkade lite innan vi åkte hemåt, sen blev det sängen väldigt tidigt. Hade köpt med lite godis, men min mage verkar inte klara av det längre. Åt typ 6 bitar, sen fick jag världens kramp =/
 
Idag har vi haft en städdag här hemma. Nu är huset rent och fint och allt tvätt är tvättad. Jag hann även med en träning nu på kvällskvisten. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka lite. Imorgon drar vi till Göteborg för Liseberg med härliga människor och en natt på hotell, ska bli kul :)
 
 
 






Tågupplevelse

Hallå hallå!
 
Igår hade vi en sån där rolig dag då vi samlade ihop allt skräp här hemma och åkte till tippen. Jippi! Haha nä men det var skönt efteråt när man slapp se allt skit ligga och ta plats. Efteråt drog vi till gymmet och tränade Mattias och jag. När Travis somnade grillade vi och åt grönsaker med dipp framför fotbollen. Tråkigt att det var så nära, de var värda att gå vidare tyckte jag.
 
Imorse hade jag ställt klockan för Travis och jag skulle åka tåg till Kalmar med syster. Det gick jättebra, och vi åt god lunch, gick i affärer och åt varsin glass innan vi åkte hemåt igen. Mysig dag helt enkelt :) När jag kom hem lekte min pappa med Travis en stund medans jag drog till gymmet. Nu sover Travis sen ett tag tillbaka och jag har precis gjort månadens roliga, betalat räkningar. Mattias är iväg på speedway och kommer hem inatt någon gång, så jag sitter här själv och glor just nu. Ska straxt fixa mig lite att äta sen får det bli sängen tidigt. Imorgon är det en städ och tvättdag här hemma på förmiddagen som väntar. Eventuellt en sovmorgon för mig, får se hur trött jag är när jag vaknar imon, kanske sparar på den lite ;)
 
 
 
 
 






Skön utedag

Travis har haft det underbart uppe i sommarstugan med sin gmormor och gmorfar. Han har klappat kossorna, tittat och suttit i traktorerna, kört bil, lekt i husvagnen, sprungit omkring och busat och så fikade vi :) Perfekt dag ute i solen där man inte behöver bry sig om vart han springer, han kan springa bäst han vill :) När vi kom hem åt vi mat hos mamma och mini. Sen stannade Travis där och lekte medans jag åkte och körde ett bices/triceps och magpass. Var själv på gymmet, skönt ibland faktiskt. Fast det är kul att ha någon att snacka med under vilan också :) Har tagit mig en lång dusch och nu sitter jag ute på altanen och äter kvarg med funlight och färsk ananas. Supergott sista mål innan sängdags.
 
Måste berätta en grej som hände häromdagen. Jag hade lagt Travis för sin middagsvila. Han var tyst i kanske 10 minuter medans jag satt ute på altanen med babyvakten på, så jag trodde att han hade somnat. Helt plötsligt hörde jag i babyvakten: mamma, nää, pappa, nää, Travis, nää, namen nää, nää, strumpor, nää, bajsat, näää, namen nää, nää. Så låg han och snackade med sig själv haha. Det kommer så mycket nya ord ur den där lilla munnen just nu, hur kul som helst :)
 
 
 






Bilder från igår

 
Här är lite bilder från gårdagen. Efter att vi lekt, fikat och klappat djuren i Ingebo åkte vi in till Vimmerby en sväng. Där åt vi lite mat innan vi drog oss hemåt. Mattias la Travis och jag åkte och tränade på gymmet med Michaela. När jag kom hem hade Mattias rakat av sig allt hår. Har inte riktigt vant mig vid det än haha, ser rätt kul ut :) Idag har Mattias åkt iväg på speedway så Travve och jag är ensamma idag. Just nu är han ute och cyklar med sin morfar och då passade jag på att sätta mig här en stund. När han kommer hem är det sovdags, sen tror jag vi drar upp en sväng till mormor och morfars sommarstuga så Travis får åka lite traktor och titta på kossorna :) Ikväll hoppas jag att jag får med mig syster till gymmet. Är inne i en träningsperiod just nu, då är det lika bra att köra medans man är hemma och har tid.
 
 






Soligt och skönt

Igår hade vi en lugn och skön dag här hemma. Vi cyklade lite, lekte, badade, solade och hade det allmänt gött :) På kvällen spelade jag och Mattias en tennismatch. Är ju så varmt mitt på dagarna så blir inte mycket till träning, men det är härligt med lite värme.
 
Idag har jag varit hos Jennifer och lagt en ny bottenfärg i håret. Det var välbehövligt :) Alltid skönt att fräscha till håret lite. Nu sitter jag bara och väntar på att Travis ska vakna. Då tänkte vi åka till Ingebo hagar och klappa djur och fika lite :) Ikväll blir det gymmet med Michaela efter en vilodag igår.
 
 
 






Öland

Man ska inte lova för mycket, för någon uppdatering här har det inte blivit på nästan en vecka nu haha. Ska kortfatta min vecka.
 
Måndags: Sovmorgon till halv 10, hur skönt som helst var det vill jag lova. Gjorde inget vettigt av den dagen, tränade och städade lite här hemma.
 
Tisdags: Ringde och fick en stuga på Öland i två dygn så vi kom iväg runt 11tiden. Stannade i Kalmar för lite shopping och käk. Kom fram till Öland rätt sen, så det blev en lugn kväll i stugan med ost, lex och mousserande vin när Travis somnat :)
 
Onsdags: Då spenderade vi dagen på Böda sand. Andreas och Jennie var också där, så vi hade det gött på stranden. På kvällen gick vi ut och käkade i hamnen i Byxelkrok, plankstek och glass.
 
Torsdags: Vi åkte till Lyckesand istället som ligger precis bredvid Böda. Betydligt lugnare och skönare. På eftermiddagen packade vi ihop oss och åkte över till Kalmar. Där blev det lite shopping. Köpte en fläkt till altanen bland annat, mycket bra köp hehe. Kom hem rätt sent, vi hann bara packa upp, bada och lägga Travis.
 
Igår: Hade en tvättdag, 6 maskiner och en hel del tvätt att hänga med andra ord. På eftermiddagen åkte vi till Hanna, Henrik och lilla Ruben på lite fika. De lekte i lekstugan, sandlådan och tittade både på hästar och traktorer så de hade det kul ihop minsann :) Trevligt var det. Kvällen avslutades med tacos, och ett träningspass på gymmet med syster. Jennifer och Henrik kom även till oss efteråt och vi spelade lite poker och åt chokladdoppade frukter, mums :)
 
Idag: Mattias åkte iväg på speedway imorse klockan sju, Travis och jag sov till halv 9, sen var det full rulle. Vi har rett upp köket och altanen efter gårdagen, vikt in allt tvätt, städat toaletten, dammsugit, vattnat blommor och städat iordning. Nu sover han och jag har parkerat mig framför datan för att uppdatera er och även uppdatera mig själv med lite andra bloggar :) Idag blir det gymmet, sen är det lagvm final i speedway ikväll så det ska vi se på.
 
 
 






Jobbhelg

Vi bestämde oss för att åka hem i torsdags. Var skönt att komma hem och sova i sin egen säng :) Igår tog vi det bara lugnt här hemma. Avslutade fredagskvällen på gymmet. Idag har jag som sagt jobbat, 7.30-21. Är riktigt sliten nu. Skulle vilja lägga mig och sova 12 timmar i sträck :) Men jobb 9.30-21 imorgon också sen går jag på mammaledighet resten av sommaren :) Bara att härda morgondagen helt enkelt. Valde fel helg att jobba när det är så fint väder. Hoppas verkligen det är fint väder i veckan också, vi har nämligen planer på att åka till Öland då.

Saknar Travve något enormt när man jobbar såhär. Imon hinner jag förhoppningsvis se honom en stund innan jag åker till jobbet. Vi hörs av på måndag, då ska jag ha en feting sovmorgon :) Inte haft det på över 3 månader, ska bli grymt skönt.


Travis i poolen igår :)








Mariebergsparken

Idag drog vi till Karlstad en sväng. Mötte upp farfar Gunnar och Åsa där och vi gick in i Mariebergsparken. Där fanns det massa djur att titta på och klappa, Travis gillade det. Åt lite glass också, eller den var inte så liten, men god var den iallafall :) Vi drog en sväng på köpcentrumet också innan vi åkte hemåt. Väl hemma tog vi en promenad med vagnen och Travis fick klappa och pussa grannarnas hästar också :) Fast roligast var självklart att sitta i deras traktor och pilla på allt haha. Att traktorer och lastbilar kan vara så kul :) Är så skönt att slippa alla måsten och bara ta dagen som den kommer. Ser inte fram emot att jobba hela lördag och söndag, men det är också det sista så det är bara att stå ut. Ska väl dra oss hemåt snart så man hinner landa innan jobbhelgen :) Njuter nu så länge med lite fotboll på tvn och jordgubbar med grädde till det.








Lite sämre väder idag

Travis bjöd på sovmorgon till halv 10 idag. Det var inte igår det så det var skönt. Var fint väder på förmiddagen, vi låg ute och solade och hade det gött. Efter Travis middagslur blev himlen helt molnig så det blev ingen strandtur idag. Vi hälsade på en kompis till Mattias istället och nu tittar vi på speedway. Värmde fryspizza till den, vi var så himla hungriga. Har inte hunnit träna någonting här uppe = ångest delux. Får se om det hinns imorgon. 
 
 
 






Underbart fint väder

Låter dessa bilder tala för sig själva :)








Semester uppe i Värmland

Vi kom fram till Värmland i fredagskväll. Resan dit var inte helt rolig. Travis somnade direkt i bilen och sov till Linköping, sen gnällde han och grät om vartannat till Degerfors. Dit är det en bra bit på vägen. Gav han lite yoggi i bilen, men han åt inte mycket. Försökte muta med bulle, men det dög inte heller. Mitt i en sväng kollar jag till på honom och ser att det rinner massa slem ur munnen. Skriker till Mattias att stanna, men han hann inte förrens de kom två omgångar med spya rakt ut. Hela baksätet, stolen, jackorna och hela Travis hade spya på sig överallt. Pappret tog slut, inget vatten och ingen mack i närheten. Jobbigt läge haha! Men det löste sig till det bästa tills vi kom fram till McDonalds. Travis blev iallafall på jättebra humör direkt, så det var det som störde honom. Han sprang runt naken på en parkering medans vi skrubbade och torkade. Tur det är semester :) Väl på McDonalds åt Travis nästan en hel hamburgare och massa pommes. Fick ta ifrån honom pommesen så han inte skulle få upp allt igen.

Kom fram på kvällen och åkte direkt till Mattias farmor. Är så glad för att Travis inte är blyg utan han började styra med dom direkt. Imorse vaknade han redan vid 6 och var jättetrött, men somna om skulle han inte göra. Han gick upp till Mattias farmor och lekte och vi somnade om uppe i sängen. Hur skönt var inte det :) Nu somnade han redan vid 11 idag, han sov nämligen ingen middag igår. Vi sitter och väntar på att han ska vakna så vi kan dra till stranden och bada :) Blir första gången för honom, ska bli mysigt :)

 







Paus i vardagen

Har jobbat mina tre dagar för denna vecka nu :) Tack till mamma, Jennifer och Henrik som ställt upp och varit barnvakt till lilla plutten. Nu jobbar jag inte förrens nästa helg och då är det även den sista. Så skönt! Sen kan man njuta av mammaledighet resten av sommaren. Vore inte helt fel med lite bättre väder också.

Imorgon är det tänkt att vi drar oss upp mot Värmland. Har inte synts till några koppor där än så vi drar iväg. Får han det där så får vi väl åka hem igen, inte mer med det. Ska bli kul att komma iväg lite, behöver avbrott i vardagen ibland.

Travis sover och jag har käkat jordgubbar med grädde och mjölk till lunch. Skulle kunna leva på det, så himla gott. Har köpt jordgubbar varje dag nu, man får passa på innan de försvinner. Nähe nu ska jag passa på att städa toan när Travve sover. Måste se okej ut i huset när man åker, tråkigt att komma hem till ett stökigt hus :) Ikväll blir det att packa och träna måste hinnas med också :)