We had fun togheter

God morgon!

Vaknade väl för en timme sen, har ätit lite frukost och gjort mig iordning litegrann. Igår när jag kom hem från jobbet grillade vi lite innan sängen blev lockande. Det känns att man ligger efter lite med sömnen. Dock sov jag skitdåligt inatt och vaknade flera gånger för det var så jäkla varmt inne i sovrummet.
Ska göra mig klar och sen åka hem till mamma en sväng och busa lite med lilla Bella. Det var länge sen jag såg henne nu :) Senare idag blir det jobb 13-21!























/Take care Nathalie






Good vibes

Hej!

Igår kom vi äntligen hem från en underbar vecka på Zakynthos. Vi blev försenade hem pga av att grekerna fick för sig att strejka, men vi kom ju hem iallafall så det var ju tur. Körde fort hem för att hinna till Vetlanda och se derbyt, men det hade man ju kunnat skippa för fyyy vad illa Dackarna körde. Ingen rolig match att se.

Va så himla skönt att komma hem igårkväll efter speedwayen till lägenheten. Man kan låsa dörren om sig på toan, slänga toapapper i toan, folk kör inte som idioter, man kan gå på trottoarererna utan att behöva trampa ner i världens hål, ingen på gatan tjatar om gratis drinkar, man kan dricka vatten ur kranen och man behöver inte ha 10 olika valörer i mynt att hålla reda på. Sverige är fan bra ibland!

Men det har iallafall varit skönt att vara på semester. Vi har haft 35 grader och strålande solsken varenda dag, och inte ett moln på himlen. Det har nästan varit för varmt. Speciellt för mig som börjar bli tjock hehe. Men det är skönt att ligga i skuggan också, bebisen tyckte inte om att sola märkte jag. Och inte jag heller för den delen, det blev alldeles för varmt. Bebisen har aldrig rört sig så mycket inne i magen som denna vecka. Hela flygresan dit sparkade han och levde haha :) Upptäckte också en dag att man ser på magen när bebis sparkar, det bubblar ut på magen lite här och var när han far runt där inne. Ser himla kul ut faktiskt :)

Idag är det åter till vardagen. Har börjar dagen med att sortera och tvätta 2 maskiner. 3 återstår, men de får bli imon. Ska snart hoppa in i duschen och åka till jobbet. Nu är det inte semester längre ;)



Här är ett par bilder från resan :)















Kommer fler!








/Take care Nathalie






Forever most

Vecka 23:
Barnet väger
runt 500 gram och är ca 29 cm långt från hjässan till hälen. Storleken kan jämföras med ett smörpaket. Bukspottskörteln utvecklas och börjar tillverka hormoner och insulin. Insulinet transporterar blodsocker till cellerna. Barnet utforskar sin kropp med sina händer och kan nu suga på tummen.


Livmodern sträcker sig ca 3 cm över naveln. Barnet börjar få hudpigment, men huden är fortfarande mycket skrynklig. Svettkörtlar har utvecklats och huvudet har fått mer hår. Om barnet föds nu finns det en liten, liten chans att det överlever. För varje dag som går ökar oddsen att barnet klarar sig.


Kvinnan kanske nu har gått upp ca 7 kg. Det är vanligt att känna sammandragningar ibland, men detta är inget som är farligt för barnet på något sätt. Sammandragningarna är ett sätt för livmodern och kroppen att träna inför förlossningen. Om man har besvär av mycket sammandragningar kan det vara ett tecken på att man behöver ta det lugnt och inte stressa. Om kvinnan är stressad och har hög puls får barnet i magen automatisk högre puls. För att koppla av kan kvinnan vila minst en timme varje dag, utöva yoga, lyssna på lugn musik eller liknande.



taget från: (http://www.gravidkalender.se/andra-trimestern/vecka-23)



Just nu ligger vi nog och solar för fullt! :):)







/Take care Nathalie







I'm still there

Nu har vi ätit lite grillat. Alltid lika gott :) Hämtade även ut mitt paket från ellos. Mycket nöjd över mina inköp ;)






3-pack pyjamas 208,50:-




Overall 179:-




Startpaket i 8-delar 299:-

Innehåller:
En filt
2 byxor
2 långärmade bodies
1 kortärmad body
1 mössa
1 par strumpor





Nu ska jag dricka lite kaffe och göra mig klar för att åka mot Landvetter :)
Vi hörs om en vecka!







/Take care Nathalie






First out

Vad skönt det var att bli klippt i förmiddags :) Tack så jättemycket för det Vv. Om jag inte hade klippt av mig allt det risiga innan resan så hade det nog varit som svinto när jag kom hem hehe. Dock tycker jag inte om nyklippt hår. Det har alltid bäst efter typ 3 veckor :) Fick även se deras nya hus, och det kommer bli så himla fint efter renoveringen :)

När jag kom hem därifrån så har jag bara packat och styrt här hemma. Mycket att tänka på! Ska alldeles straxt hem till mamma och äta grillat innan vi åker. Mums :) Sen hade vi tänkt att komma iväg vid åttatiden ikväll. Det är alltid skönt att vara ute i god tid. Vi ska checka in vid fyra inatt, så då är det gott om tid för mat på vägen och så vidare :) Ska bli så himla skönt att komma iväg lite nu innan man börjar jobba också. Det är många som har sagt till mig att jag inte får sola så mycket, och jag vet att det bara är av vänlighet, men nu börjar det bli lite tjatigt :P Solens strålar är INTE farliga för barnet. Tycker bebisen att strålarna är för starka så vänder den sig om i magen så det blir behagligt. Det enda som kan vara farligt för bebisen är om jag ligger för länge i solen och värmen för då blir min kroppstempetertur väldigt hög. Det innebär att bebisens kroppstemperatur blir ännu högre eftersom den alltid har en högre temp än mamman. Det kan vara lite farligt. Men det löser man lätt med att dricka mycket vatten, ligga i skuggan då och då samt svalka sig i havet ofta :) Så det är ingen fara! Det som även kan hända i solen är att jag får pigmentfläckar eftersom man har så mycket hormoner i sig när man är gravid. Och det är ju kanske inte så kul att få vita/bruna fläckar på kroppen, men det ska nog inte vara någon fara med de. Det rör ju bara mig isåfall :)





Såhär ser tempen ut på morgonen på Zakynthos, varmt och skönt ser de ut att bli :)




Nu ska jag åka bort och hämta ut mitt paket som kommit dag med bebiskläder. Visar
ett kort på kläderna lite senare innan vi åker mot Landvetter :) Sen åker vi bort till
mamma och käkar grillat! :)







/Take care Nathalie






Been there

Söndag, en seg och tråkig dag. Att vädret kan förstöra så mycket är konstigt. Men jag hoppas de regnar hela veckan, spelar ju inte mig någon roll eftersom vi drar till Zakynthos imorgonkväll :) Eller vi drar till Landvetter imorgonkväll rättare sagt och lyfter på morgonkvisten :) Större chans att det är fint väder när vi kommer hem då också. Det vore ju inte dumt.

Idag har vi bara legat framför tvn, käkat pizza också har vi hunnit med. Mamma och Mini var snälla och tankade bilen full åt oss idag med inför resan. Tack så jättemycket för de! Nu ska jag packa lite smått tänkte jag, sen blir det film och godis med hjärtat :) Imorgon förmiddag var Vv snäll och sa att hon kunde klippa mig innan vi åker så jag slipper rishögen som är på huvudet just nu. Gulligt av henne! Ska bli så skönt att få färga håret sen i oktober/november också när bebis har hittat ut. Gillar verkligen inte min hårfärg just nu, men det får man stå ut med helt enkelt :)







/Take care Nathalie






Angel



Spelar för fullt för bebis <3








/Take care Nathalie








Let me tell you how it works

Lördag idag, och jag har i stort sett bakat bullar hela dagen sen vi vaknade :) Blev 5 plåtar och hela 125 bullar, inte dåligt de. Så nu har man så det räcker och blir över för ett tag. Skönt de, för det är så smidigt att ha i frysen och bara plocka fram när det behövs :) När jag hade bakat åt vi lite mat. Fick bli tunnbrödsrulle idag som var väldigt länge sen jag åt. Det satt fint! Ikväll blir det nog bara att ligga framför tvn hela kvällen. Och det ska bli skönt, har en marabou digestive som ligger och väntar på mig också kan inte bli bättre ;)











Fick förresten hem det här till bebis igår. Lite bra att ha saker köpta på ellos :)








/Take care Nathalie






Stay the night

Vecka 22:
Fostret börjar nu få mer regelbundna sovvanor och är livligare än tidigare. Det är inte ovanligt att du känner kullerbyttor i magen och rörelserna kan kännas utanpå om man håller handen på magen. Just att pappan kan känna rörelserna innebär ofta att man kommer närmare varandra och att graviditeten känns nu mer verklig även för pappan.

Längden från häl till hjässa är nu ungefär 28 cm och det väger ca 430 g. Fostrets känsel, hörsel, syn och smak utvecklas allt mer dag för dag. Runt vecka 22 upplever vissa kvinnor också en ökad sexlust. Barnet ligger väl skyddat i livmodern och skadas inte av sex. Detta kan därför vara ett utmärkt tillfälle för dig och din partner att komma närmare varandra. Håll gärna en öppen dialog om er sexualitet och hur ni vill ha det tillsammans.

Kvinnans bäcken är nu mjukare än tidigare, vilket kan ge smärtor i rygg, ljumskar och blygdben. Hur smärtan upplevs är väldigt individuellt och vissa kvinnor är lyckligt förskonade från detta.


(taget från: http://www.gravidkalender.se/andra-trimestern/vecka-22)







Blev inte världens bästa bild men ändå, såhär ser magen ut nu :) Har precis
legat med en handduk på magen också så därför är byxorna blöta på framsidan :P







/Take care Nathalie







In the head

I förmiddags var Sandra här och umgicks lite. Käkade jordgubbar och glass och pratade lite, alltid lika kul när det inte blir så ofta :) Sen när Mattias kom hem från jobbet åkte vi till Hultsfred, vi skulle hämta ut lite euro till resan och sen titta på studenten. De hade tur med vädret för det var uppehåll av regnet under hela tiden så det va ju skönt. Efter det bjöd Mini familjen på kina, mums :) Kom nyss hem mätta och goa, och nu är Jennifer och Henke här. Blir en tv-spels kväll ser det ut som :)



















Hörs ikväll igen med en magbild :)









/Take care Nathalie






Keeping my angel

Idag har vi varit i Västervik på sjukhuset. Mattias hade fått en remiss till röntgen och kolla njuren igen sen olyckan förra året. Allt verkade se bra ut, men läkaren ringer upp om ett par veckor så då får vi reda på lite mer :) Efter de käkade vi på corner och åkte direkt till Högsby. Henrik tog studenten idag. Så vi var där och hängde på han lite blommor och jäger :) Sen åkte vi hem till honom och åt exotisk planka och tårta. Mycket gott :) Kom hem för en stund sen, och nu blir det tvn resten av kvällen!






Henrik :)



Henke och syster, så fina så :)




Frida ville hjälpa till att öppna morbror Henriks paket haha :)





Matilda, jag får väl ta en bild imorgon kanske så får du se magen hehe ;)








/Take care Nathalie






Get in position

Vilken jävla speedwaymatch det blev igår rent ut sagt! I sista heatet bjöds det på speedway i riktig världsklass av Andreas Jonsson och Fredrik Lindgren, var riktigt kul att se. Denna viktiga vinst behövde verkligen dackarna :) Alltid lika kul att sätta sig i bilen och åka hemåt efter en derbyvinst.


Nu har jag precis beställt lite varor från taxfreen. För vår del blev det solkräm, after sun, en strandväska, nötter och sprit :) Sen ska smink, kameror och en hel del sprit också med hem, men det är det andra som har beställt hehe. En del saker är riktigt billigt i taxfreen, men sen slänger de in saker som kostar lika mycket här hemma bara för att man som kund inte tänker på det, utan man tror att allt är billigt. Men så är det icke ;) Pratade även med apollo imorse om bytet av hotell, men de låg precis bredvid varandra så det blir inte så mycket skillnad. Fast det vi blev flyttade till hade en stjärna mer än det andra. Så tydligen ska de vara lite bättre, och det gör ju inte oss något :)


Ikväll blir det lite jobb igen. Tycker bara de är skönt när man ändå inte har så mycket att göra och vädret är tråkigt. Bebis verkar gilla att jobba också, för när jag sitter i kassan sparkar han hela tiden haha. Det sägs ju att de ska sova mesta dels av tiden i magen nu, men vår lilla pojk verkar göra precis tvärtom och rullar runt och sparkas för fulla muggar. Jag kan ju inte låta bli att le och småskratta lite för mig själv, så folk tror väl att jag är lite konstig om de hör mig när jag sitter och skrattar för mig själv i kassan hehe. För ett par dagar sen låg han och muckade med sin pappa konstant i över en och en halv timme när vi skulle sova haha. Var ju inte direkt lätt att somna då. Världens mysigaste <3







/Take care Nathalie






No place I rather be

Igår hann jag med att sitta ute i solen lite på förmiddagen och njuta lite innan den försvann. Tur de! Sen jobbade jag lite igårkväll också. När jag kom hem blev det kubb igen :) Jag och Anders vann :D

Idag är det ju en vecka kvar tills vi åker till Zakynthos. Så jag loggade in på mejlen förrut och såg att jag hade fått ett mejl från apollo angående vår resa. Där stod det att vårt hotell kommer stänga den veckan vi är där, och att vi har blivit inbokade på ett annat hotell. Fick en länk till det nya hotellet, men det va typ 3 bilder på det där man knappt såg någonting. Så imon måste jag ringa apollo och höra lite med dom om det. Man vill ju liksom inte hamna på ett sämre hotell när vi redan betalar så pass mycket som vi gör för resan. Men det blir nog bra, ska bli så underbart skötn att komma iväg lite =) Imorgon ska jag beställa lite från taxree katalogen också ;)
Nu ska jag städa upp lite här hemma, hoppa in i duschen och sen åker Mattias och jag till Västervik. Han fick hoppa in som mek åt Anders ikväll så jag får väl kolla själv på matchen :) Hoppas det går bra för Dackarna ikväll nu, håller tummarna!







Ska bland annat beställa det här från taxfreen. Billigt, bara 199 kr för alla 3 :)








/Take care Nathalie






In your eyes

Idag har jag kollat på speedway ute på banan. Division 1 match och Målilla vann överlägset, så det var ju inte den roligaste matchen att kolla på :) Fick med oss 2 sovgäster hem efter det som ska stanna här tills på tisdag. Så nu har vi fyra grillat och spelat lite kubb. Ska fortsätta med en film nu :) Trevligt! :)






/Take care Nathalie







When you say them

Har spelat tv-spel hela dagen idag typ hehe. Har precis duschat och varit och handlat lite nu för Matilda och Tim kommer hit ikväll och käkar tacos och kollar på gpt :) Så ska gå och börja med det snart så det är klart till 7 när det börjar.

Tog kort på magen igår som jag har gjort varannan vecka sen typ v.13, och det är kul att se skillnaden. Den växer och växer, men samtidigt tycker jag den borde vara större vid det här laget. Har inte gått upp mer än 2,5 kilo heller. I o för sig gör inte det mig något, man vill ju helst gå upp så lite som möjligt :) Jag tror inte att jag kommer bli så stor heller för den delen. Tror (och hoppas hehe) att det typ bara är magen som kommer växa på mig. Alla säger ju att jag är lik min faster, och hon har fått 4 barn men inte syns de på henne inte. Hon har nästan bara fått mage också varje gång, och inte en sån där stor mage utan en liten söt :) Nu är hon lika smal som alltid, och ett par dagar efter förlossningarna så har hon sett ut som vanligt. Så man kan ju hoppas att man får det så bra :) Men egentligen så bryr jag mig inte så mycket om det där. Jag har ju haft ett barn i magen, och då gör det inget hur kroppen ser ut efter det. Det får ta sin tid, man kommer ha så mycket annat att tänka på är bebisen kommit ändå :)






/Take care Nathalie






Lay your love on me

Vecka 21:
Från och vecka 21 vecka ökar skillnaderna i storleken hos olika barn. Vikten är ca 350 gram och längden ca 27 cm från hjässa till häl. Barnet tränar matsmältningsorganen genom att svälja fostervatten och kissa. Alla fingertopparna är täckta av små naglar.

Under de kommande veckorna mår de flesta gravida kvinnor som bäst. Du har fått en tydlig gravidmage, men den är än så länge inte så stor att det är tungt och jobbigt. Tröttheten har minskat och många upplever en ökad energi och ork.

Oron för missfall har nu avtagit betydligt och de besvär och åkommor som kan komma i slutet av graviditeten har oftast inte dykt upp ännu. Vissa kan dock känna av foglossning vilket är helt naturligt när bäcken och fogar luckras upp. Om du är besvärsfri, passa på att njuta av denna underbara tid!

Taget från: (http://www.gravidkalender.se/andra-trimestern/vecka-21)




Mamma kom in med de här kläderna till den lille när jag jobbade :)
Allt kommer från cubus! Tack för dom mamma :)







Nu blir det fredagsmys i soffan med chokladdoppade jordgubbar (svenska också, mmmm) :)






/Take care Nathalie







Need a hero

Innan matchen var mamma och köpte en pool. Det va hål i den gamla upptäckte de, så nu har dom en ny pool. Det är inte dumt att ha det på sommaren faktiskt! Skönt att svalka av sig lite när man kommer hem från jobbet :) Fotbollen slutade med förlust för HFK med 5-2. Var inte världens roligaste match att kolla på får jag ju säga. Bättre blev det inte av att domaren var världens hemmardomare. Men så är de ibland tyvärr! Blev mc donalds innan hemfärd såklart :) Beställde lite kläder till bebis när jag kom hem. Skatteåtebäringen hade ju trillat in på kontot. Så ni får se bilder på kläderna när de har kommiit hem om någon vecka eller så :)


Idag står jobb på mitt schema. Börjar nu vid 2 och jobbar till 9. Får se hur det går :) Fick mejl om att det blev godkänt på uppgiften och kursen nu så det är alltid lika skönt. Hatar att ligga efter med saker och i denna delkurs är det nog enda gången jag inte gjort de heller haha. Har lärt mig att ta tag i saker direkt istället fär att låta de ligga och dra.



Nehe bäst att göra sig klar för jobbet, hörs ikväll! :)





/Take care Nathalie






I'll always remember that summer

Kom just på att det är lite mer än 2 år sen man tog studenten. Helt sjukt vad fort det har gått! 4 terminer på Linnéuniversitetet har man hunnit med efter de. Jag har även träffat Mattias, förlovat mig och blivit gravid. Herregud vart tar tiden vägen haha? Detta kunde jag absolut inte tro när jag för 2 år sen låg i min säng efter studentdagen och var allmänt deprimerad över livet. Kommer vara så himla avundssjuk nästa vecka när alla tar studenten :) Är fortfarande en av de bästa dagarna i mitt liv, och det är synd man inte får uppleva det igen.


Har precis suttit och kompletterat en uppgift och skickat in. Får hoppas de räckte och att man blir godkänd, för då innebär det att hela c-kursen är klar och det vore ju inte dumt. Ska laga lite mat om en stund och duscha tänkte jag. Sen hänger jag med mamma till Västervik och tittar när Jennifer spelar fotboll. Om vädret inte fuckar sig helt vill säga. Mc donalds är väl det som lockar mest ;)










Saknar er <3








/Take care Nathalie






Should I stay

Nu åker jag och hämtar älskling från jobbet, sen blir det lite lill-lördagsmys här hemma :) Mmmm!










/Take care Nathalie






Till the world ends

Igår när Mattias hade kommit hem från jobbet och vi låg i sängen så hade han handen på min mage och rätt var det va så fick han 2 sparkar från den lille :) Så mysigt haha. Det var första gången som han fick känna det nämligen, är bara jag själv som känt det innan. Vi har valt ut en låt som vi spelar för den lille också i förhoppning om att han känner igen den både nu och när han tittat ut :) Nu är det ju ganska hög tid att börja fundera ut lite namn också. Jag har alltid tyckt att Vincent, Alwin och Vilgot är fina namn. Men jag tycker de har blivit alldeles för vanliga. Vår lilla pojk kommer ju vara speciell, och då ska han ha ett speciellt namn också såklart :) Just nu har vi ett namn som vi båda har fastnat för, samt varsit eget namn som vi har valt ut. Känns som att vi får fixa fram något mer namn iallafall, för namnet måste ju passa när han kommit till världen också :) Tänker inte skriva ut namnen här, det räcker att familjen vet än så länge. Ni andra får vänta tills oktober hehe :)


Idag har mest legat på soffan och läst under fläkten. Känns inte som man orkar med så mycket annat. Fick ett ryck och diskade alla glas som står i vitrinskåpet också. Men det kändes som jag skulle svimma, så det fick bli soffan igen. Nu hamnade jag här en sväng. Fixar in lite bra musik på min ipod :) Ska snart se om jag orkar städa lite och sen åka till affären och handla något. Behöver lite socker känner jag :)








/Take care Nathalie






Singing that melody

Åhhh vad underbart det var att komma hem igårkväll :D Borta bra, men hemma bäst! Så är det alltid. Sov otroligt skönt i vår säng, dock va det typ 30 grader i vårt sovrum så varmt var det haha. Idag har jag suttit och försökt spara ner bra att ha saker från denna termin i skolan, sen försökte jag organisera lite bland bilderna på den externa hårddisken. Men det är så sjukt många så det gick inte så bra hehe. Men lite ordning blev det allt. Ska laga lite mat nu och sen åka bort med det till älskling på jobbet. Sen åker jag till mamma och är där ikväll så man får lite sällskap. Fotboll på tvn också ju :)







Fick dessa kläder från Mattias farmor :) Från märket newbie från kappahl.
Har ju redan köpt en likadan vit med luva, men fick denna i mindre storlek
av henne, så det var ju bra :) Det tackar vi för!






/Take care Nathalie






Summer days

Mycket gott med grillat igår, blev 8-kamp och kubbspelande med. Sen kollade vi på bb-finalen. Hade väl hoppats på att Martin skulle vinna, men det gick väl lika bra med Simon också :) Åkte till Mattias kompis sen på kvällen och satt och pratade lite innan vi åkte hem och sov. Idag har vi fått nya bromsskivor på vår bil. Tack Ove för hjälpen med det :) Och tack mamma och mini som vi fick dom av :) Nu ska vi käka lite sen dra och kolla när Andreas spelar fotboll. Efter det blir det hemfärd till Målilla. Ska bli väldigt skönt att sova i sin egen säng igen :D






Från igårkväll :)





















/Take care Nathalie






Time is running by

Goddag!

De föregående inläggen ser lite konstiga ut eftersom de är mobilbloggat om ni nu undrar varför :) Då var det söndag idag, och jag vet inte riktigt om det känns som det. Men iallafall i fredags var vi hos Mattias bror och hans tjej. Spelade lite minigolf, käkade pizza och kollade på film. Blev den nya fast and furious, och jag tyckte det va riktigt grym. Har dock inte sett klart hela fyran, för jag somnade typ efter halva. Men minns att den iaf inte verkade hälften så bra som denna var. Antar att det kommer en fortsättning på den också eftersom den slutade som den gjorde :)

Igår blev det en runda på minigolfbanan igen. På sista banan hade jag slagit 5 slag och började bli lite smått irriterad för bollen inte gick i. Så jag lånade Andreas klubba (Mattias bror) för den var mycket kortare. Och då lyckas jag slå bollen rätt mellan benen på Andreas som står precis bredvid banan och sen hoppar bollen rakt in i hålet haha. Det skulle vi ha haft på film, så jävla kul haha! Kvällen avslutades hos hans farmor och farfar med kortspel och sådär :) Idag står grillning och kubbspelande på schemat, goooott snack:)



Hemfärd imorgon!








/Take care Nathalie






Halfway there

Vecka 20: Nu är du halvvägs in i graviditeten. I denna vecka väger barnet ca 300 gram och är ca 17 cm långt mellan huvud och stjärt. Ungefär lika stort som en honumgsmelon. Fram till denna vecka är nästan alla barn lika stora. De kommande veckorna ökar olikheterna. Barnets medvetna tänkande börjar ungefär vid den här tiden av graviditeten. Spela gärna musik för barnet i magen. Barnet tycker om upprepningar och känner igen en melodi om du spelar den ofta. Du kanske märker att barnet rör på sig extra mycket när du t ex sjunger eller spelar en speciell låt upprepade gånger. Ett nyfött barn känner igen musik som det hört när det låg i mamman mage. Rätt fantastiskt, eller hur? Taget från (http://www.gravidkalender.se/andra-trimestern/vecka-20) / take care Nathalie






Nothings gonna stop us now

Solig och härlig dag uppe i skogen :) har spelat golf, myst med hästarna och kollat film. Sen va det bara hoppa in i duschen och göra sig iordning för att åka bort. Vi har grillat, spelat kubb, tvspel och poker med en kompis till Mattias och hans flickvän. Trevlig kväll :) /take care Nathalie






A long time

Testar att mobilblogga från mattias mobil. Avslutningen gick bra idag. Kändes lite konstigt att åka hem idag och veta att man inte ska tillbaka dit på väldigt länge. Men så är det. Iaf nu är vi framme i Värmland äntligen, tog ett bra tag med stopp på Preem, systemet, biltema, mc donalds och 7 eleven haha. Men nu sitter vi äntligen i soffan och tar det lugnt. /take vare Nathalie