Take me home

Lilla hjärtat fick feber sen igårkväll. Men han fick sig ett bad innan sängdags sen somnade han skönt i sin säng. Idag vaknade jag upp och mådde dåligt istället. Har blivit genomförkyld, halsen värker och febern letar sig på. Usch inget roligt! Som tur var kunde Mattias ta pappaledigt idag så han kom hem och hjälpte mig. Är skönt att lägga sig och vila när man mår såhär, men det går inte när man är ensam med Travis direkt.

Idag blir Travis 3 månader. Börjar bli stora killen nu. Tittar på han ibland och undrar vart min lilla bebis tog vägen. Han har blivit så stor så man kan knappt kalla honom bebis längre. Han har kommit in i en sån härlig ålder nu, nästan så man önskar att tiden stannade här hehe. Nerå det ska bli så kul att se honom lära sig nya saker, men det är bara så mysigt just nu.


Lite om Travis:

- Använder storlek 62 i kläder
- Han ska precis gå upp i storlek 3 på blöjorna
- Han har lärt sig greppa saker
- Allt måste provsmakas med munnen vare sig de är händer, leksaker eller filtar
- Han kan rulla från mage till rygg
- Han har blivit jätteduktig på att lyfta nacken själv när han ligger på magen
- Han kan "prata", ligger och har väldigt långa konversationer med sig själv
- Han kan blåsa bubblor och spotta
- Han är jätteduktig på att sparka med sina ben
- Han älskar tvn och hans speldosa som blinkar
- Mobilerna ovanför sängen och skötbordet är två favoriter
- Han somnar i sin egen säng varje kväll vid 10 tiden och sover fram till 5 då han vill äta och somna om
- Han kan skratta högt
- Suttar hemskt gärna på sina händer









Har fått sett min nya design nu. Den är såååå snygg. Den kommer upp någon dag framöver :) Måste även göra en ny kategori till Travis, 4-6 månader :) Nu ska jag tröstäta lite ostbågar och bädda ner mig framför tvn!







Give it away

Här kommer bilder på Travis doppresenter :)





















Dress up

Det blev ingen öppen förskola idag för Travis skulle åka och ta sin tremånadersspruta. Usch det var inget kul. Men så fort Mattias tog upp honom så slutade han vara ledsen iallafall. Han var så duktig så lilla killen, och två bamseplåster fick han på sina små lår. Får hålla tummarna för att han slipper feber ikväll. Han vägde sig också och nu väger han 5650 gram och är 60,5 cm. Lite avvikande från kurvan för första gången på vikten, men jag tror bara det var för han inte hade ätit innan han vägde sig idag.

Tänk att han redan är tre månader imorgon vår lilla älskling. Vart tar tiden vägen egentligen. Han lär sig nya saker varje dag och det är så kul att se honom utvecklas. Tänkte skriva lite mer om det imorgon på hans tremånadersdag.


Nu blir det lite lunch innan Mattias åker iväg och jobbar. Dumma eftermiddagsvecka!











Life as we know it

Blir tokig på våra grannar! Imorse vid åtta drog han igång med en hyvelmaskin eller liknande inne i lägenheten, och den lät inte lite direkt. Så Mattias gick upp och bankade lite i väggen. Då blev det tyst ett tag, sen hörde man att han började mumla något. Efter det så hör man att han skriker "det är enna jävla fittor som bor där inne". Förstår inte vad det är för fel på honom? En vuxen man som beter sig som jag vet inte vad. Det är svordomar dagarna in och dagarna ut. Börjar starkt fundera på om han har någon sjukdom, för det är inga fina ord som kommer ur munnen på honom när han gapar på tanten och stackars hunden.

Här vill jag verkligen inte bo om han ska bo kvar och bete sig sådär. Travis ska inte behöva lära sig svordomar de första han gör när han börjar prata, vilket han lär göra med det där stolskottet här bredvid. Visserligen är det en måndag, men att dra igång sånna där åbäken så tidigt är verkligen respektlöst när man bor i sånna här lyhörda lägenheter. Ja herregud. De har redan fått två varningar också, så jag undrar hur mycket till det ska behövas för att de ska åka ut därifrån. Är inte bara vi som klagat, de bor fler här också som inte är stora fan av dom.


Kul start på en ny vecka. Nu kan det bara bli bättre hehe :)






Power of love

Mammas lilla hjärta <3








Think about this

Ahhhh jag måste bara få ut mig detta för jag blir lika irriterad varje gång jag loggar in på facebook och ser denna människans statusuppdateringar. Hälften av dom handlar om att vi borde förbjuda abort i Sverige och med världens sämsta förklaringar till varför också. Förbjuda abort i Sverige vore helt sjukt och ett stort steg tillbaka i tiden enligt mig. Jag är egentligen inte för abort heller, utan jag är för valmöjligheten. Varje kvinna borde få valmöjligheten att göra vad hon vill med sin kropp. Tyvärr så har inte alla den valmöjligheten världen över, utan många kommer till länder där det är tillåtet bara för att kunna göra abort. Är det bättre att ett oönskat barn sätts till världen än att man gör abort? Jaa det är frågan. Jag skulle nog själv aldrig kunna göra abort, men som sagt det är en valmöjlighet som alla borde ha. Och jag tycker det är bra att alternativet finns. Dock borde man se över hur sena aborter hanteras. Man har läst hemska saker om hur de hanteras i tidningen.

Jag tycker inte att man ska förbjuda saker där människors egna kroppar är inblandade. Känns bara helt lustigt om övre makter bestämmer vad man får och inte får göra med sin egna kropp. Eller har jag fel? Självklart får man tycka som man vill, det vet jag. Men jag blir ändå irriterad när denna människa promt proppsar på att det är fel av Sverige att tillåta aborter. No no no vi lever i Sverige på 2000-talet, här tycker jag man ska få fortätta bestämma över sin egna kropp och sitt egna liv!!






Hard to get through

Nu är vi hemkomna från egentiden :) Vi har ätit trerätters middag bestående av tryffelsoppa till förrätt, älgfärsbiffar med pressad potatis till varmrätt och till efterrätt tog jag chokladcheesecake och Mattias glass med bärsås.

Mätta och goa gick vi sedan ner i relaxen och bubblade och bastade. Man känner sig ganska trött efteråt. Men det var riktigt skönt och mysigt :) Har nu hämtat hem den lilla älsklingen och zipperallen har åkt på. Kvällen spenderas framför tvn med chips, dipp och fanta!







New day

Idag är det ingen vanlig dag för det är älsklingens födelsedag :) Det firar vi med lite egentid då vi åker bort en sväng i eftermiddag och lillfis får vara hos sin mormor ett par timmar.

Love you!







My turn

Spenderar kvällen med familjen framför gladiatorerna och god mat till de. Närmare bestämt så har vi ätit fläskfilé på grönsaksbädd med klyftpotatis. Blir även lite tv-spelande :) Efterrätt blir det såklart också i form av hallon/björnbärspaj med vaniljsås. Mat är livet :)



Familjen zipperall idag :)







Spin me right round

Nu är Travis och jag redo för att åka och titta när Mattias spelar innebandy i Högsby :)







Friday night

Travis mormor har kidnappat honom så vi blev ensamma nu :) Så då ska vi äta lite tacopaj och spela super Nintendo. Nostalgi! :)







Lets talk about

Har precis ätit pannkakor till lunch. Ska bli mysigt sen lite längre fram när Travis också kan sitta och äta med en :) Nu ska han få lite mat, sen ska vi gå en promenad och möta pappa Mattias när han slutar jobbet vid 2. Då ska vi även inhandla lite godsaker till helgen :)



Dagens lilla hårdrocksbebis








Evening

Åt nyss lite kvällsmat :) Fick bli omelett med skinka, purjolök och tomater. Mmm det satt fint!







Always on my mind

Inledde dagen med att jag fick sovmorgon av Travis. Jag vaknade kvart i tio och då sov han fortfarande. Jag låg bara och väntade på att han skulle vakna vilket han gjorde straxt efter tio. Men vi låg kvar och myste lite till då. Han är en riktig liten mysgrabb den där killen. Självklart har han vaknat framåt morgonkvisten och ätit med, men somnat om. Vi försökte lägga honom ännu tidigare igårkväll mot vad vi brukar för han tar så lång tid på sig att somna. Straxt innan tio la vi honom, och runt kvart i elva somnade han i sin säng. Det är hur underbart som helst att man kan lägga ner honom där själv och sen somnar han. Det gick minsann inte förrut för då skulle han bara bli buren. Snutten och nappen gör susen :)

Michaela och jag var i Hultsfred en sväng förrut. Hon skulle till af och jag passade på att handla lite under tiden. Sen när jag kom hem blev det matlagning och så betalade jag lite räkningar. Alltid lika kul hehe. Sitter och pillar med lite bilder just nu. Är sugen på en ny design igen, så det ska det nog komma en framöver.



Idag har Travis haft en vääääldigt bra dag. Inget magknip och inga tjurigheter. Bara go och glad, så himla mysigt :)









Best option

Mamma och Michaela har varit här och umgåtts lite idag. När de åkte hem lagade jag mat tills Mattias kom hem. Idag blev det fisk, potatis och broccolisås :)

Öppnade posten då också och det var med ett brev från csn där det stod att jag ska betala tillbaka 7000 detta år på mitt lån. Höll på att trilla av stolen! Inte fan tror man att man ska behöva betala tillbaka när man har studieuppehåll och inte ens är klar med studierna. Hel sjukt! 7000 är fan mycket pengar och som mammaledig badar man inte i pengar. De pengar man får behövs till Travis och inget annat. Riktigt löjligt!

Åker på powergympa nu och tränar bort mina aggressioner!! Denna sötnos kan också få bort dom :)







One of these

Var trevligt idag på föräldrargruppen. Tror bestämt att Travis gillade att få massage. Sen blir det nog bättre när man ger den hemma och det är mer lugn och ro runt omkring. Nu var det så mycket runt om att kolla på för honom och alla bebisar kan ju inte vara glada samtidigt hehe :)

Fixade lite mat när jag kom hem sen la jag mig och vilade lite efter maten. Började må dåligt kände jag, men de känns lite bättre nu när jag fick vila lite. När jag precis hade somnat började givetvis grannen gorma som en stucken gris där inne. Flög upp ur sängen och undrade vad som hände, lät precis som det var inne hos oss. Men nej han är bara så jävla högljudd idioten så det hörs så väl. Kan dom inte bara flytta!!

Idag kör vi med 62 body :)







Moonlight

Redo för babymassage :)







I didn't know

fler bilder från dopet :)

























You know what I mean

Städade upp lite smått här hemma idag när vi kom hem från öppna förskolan. Behövdes efter helgen :) Jag la även över alla bilder på datorn som vi tog i helgen. Lägger alltid in bilderna både på datorn, usbt och den externa hårddisken. Vore riktigt tråkigt om bilderna försvann liksom så bäst att vara på den säkra sidan.

Har även spelat lite innebandy ikväll. Alltid gutt att få röra lite på sig :) Imon är det föräldrargrupp igen och då blir det babymassage. Ska bli spännande att se vad Travis tycker om det :)


Nu är det godnatt :)







Say them out loud

Igår döptes alltså Travis Mattias Lowe Persson. Många har frågat vart Lowe kommer ifrån, och det är bara ett namn som jag tycker är fint. Vi letade lite bland släktnamn först, men hittade inget passande så då valde faktiskt jag ut namnet Lowe :)

Vi valde att ha dopet klockan 13 efter gudstjänsten så vi fick vara för oss själva. Jennifer min syster och Andreas Mattias bror var faddrar och bar Travis i kyrkan. Lite drygt 40 stycken av släkt och vänner kom och firade Travis denna dag. Emmy kom och sjöng två låtar på dopet som vi hade valt ut. De låtarna var Kent - Utan dina andetag och Chris Medina - What are words. Det var så fint så jag fick tårar i ögonen redan efter första meningen i Kent låten :) Vi sjöng även två psalmer och det fick bli två klassiker, måne & sol och tryggare kan ingen vara. Travis skötte sig bra i kyrkan, men han blev lite trött så ett tag var det lite jobbigt för han stackarn. Men det gick bra ändå, och vi är jättenöjda.

Efter cermonin i kyrkan åt vi smörgåstårta, pärontårta och kladdkakecupcakes i församlingshemmet. Travis fick så många fina paket. Och det tackar vi så hemskt mycket för. Dagen var kanon och det var jättekul att alla ville komma och fira dopdagen med oss :)














kommer fler bilder :)






Lay back

Travis är på öppna förskolan och sjunger lite :) Idag greppade han leksakerna också till min förvåning. Så duktig :)







Breath in and out

Idag har Travis Mattias Lowe Persson döpts :) En fullspäckad dag blev det. Tack till alla som kom och firade honom på denna dag :) Skriver mer imon för nu är vi trötta!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_185700561.jpg" class="image">







Wherever I go

Tack för en riktigt grym spelning E-type, levererar precis som man ska på scen. Har hoppat mig genomsvett så nu sover jag gott inatt :)







I got life

Nu drar jag och mamma på E-types spelning i O-hamn. Är riktigt taggad, detta kommer bli kul :)) Saknar dock redan lilla älsklingen där hemma! Och imon är det hans dag :)







Go your own way

Fullt upp idag. Inledde dagen med att bada Travis så han är ren och fin tills imon. Sen åkte jag upp till Hultsfred och solade. Åkte hem, duschade och åkte vidare och fixade det sista av dukningen. Michaela hjälpte mig också :)

När jag kom hem kom Mattias kompisar Fredrik och Marcus hit. Vi åt pizza, sen kom även hans bror med sambo och hans mamma med sambo hit. Så nu är det fullt hus här kan man säga! De skulle ut på isracingen, men den blev visst inställd.

Travis med sin farbror :)







Ready or not

Detta är livet <3 Allt jag behöver för ett par goda skratt en fredagskväll!







Yes I can see you

I förmiddags åkte jag, Travis, Madde och Lovisa upp till gymnasiet och hälsade på lite. Trevligt :) Sen åkte vi hem till Lovisa och fikade.

Resten av dagen har jag spenderat med att duka och göra iordning inför dopet. Tar sin lilla tid de, så fortsätter med resten imon. Nu har vi ätit lite mat. Får se vad vi hittar på resten av fredagskvällen.







Just to be with you

Sådär ja nu är 55 kladdkakecupcakes gjorda. De åker in i frysen tills på söndag. Då tar jag upp dom och så läggs frostingen och lite dekoration på sen är de klara. Provsmakade en och de fick godkänt, mmmm ;)

Travis käkar på händerna han istället. Sen är det inte kul att ligga och kolla på hela tiden inte. Man måste ju upp och gå runt så man ser allt :) Man kan ha missat något i lägenheten menar ja :)







Smile like you mean it

Mattias kompis Andreas kom ju igårkväll så de spelar för fullt just nu. Idag på dagen var vi i Hultsfred där jag färgade håret och Mattias klippte sig :) Alltid skönt att få lite färg ilagt. Vi tog varsin pizza på tre kronor och handlade lite till dopet innan vi åkte hem.

Nu ska jag baka lite cupcakes till dopet :)


La i en slinga också, snyggt tycker jag ;)







Take your place

Travis som varit så duktig med att sova om nätterna tyckte helt plötsligt det va kul att somna elva, vakna vid 3, 5, halv 7 och sen vid 8. Det hoppas jag verkligen var något tillfälligt! Vi gick upp och storstädade hela lägenheten då, så nu är det rent och snyggt till helgen.

När Mattias åkte till jobbet kom Carolina och Valter på fikabesök. Det var trevligt :) De kikade allt lite på varann. Sen försökte vi få ett kort på dom, men då blev Travis tjurig eftersom han var trött så det gick inte så bra hehe. Kul med lite sällskap iallafall!

Nu har jag precis ätit och om en stund blir det powergympa :)

Ett hyfsat kort fick jag iaf :) Skiljer drygt en månad på dom :)







Changed the way I feel

Har inte hänt allt för mycket idag. Vardagssysslor mest, sen la jag mig på soffan och vilade en stund faktiskt medans Travis sov. Hann inte somna, men det var skönt att bara ligga och slappna av lite. Vet inte varför jag känner mig så trött idag, konstigt.

Michaela kom en sväng också och hjälpte mig med att vika lite mer servetter. Nu är det inte många kvar hehe, sakta men säkert går det framåt. Sen kom mamma och mini förbi en sväng med dopklänningen som Eva har fixat iordning. Den blev jättefin. Han ska ha min gamla dopklänning som jag hade när jag var liten, sen ska han ha ett mörkblått band :) Det kommer bli kanon!

Imorgon blir det fullt upp det blir storstädning, sen får vi fikabesök, solning, middagslagning, träning och sen kommer Mattias kompis från värmland ner hit.







What is love

Åh vad jag älskar er mina finaste. Ni gör min dag, ni är bäst! Kärlek på allra högsta nivå <3<3<3







Find out

Gjorde en riktigt god pastasås med skinka och örter idag. Michaela gjorde mig sällskap under maten också.

Sen åkte vi och spelade innebandy. Nu har jag duschat, hängt tvätt och druckit en hallonsmoothie :) Bra avslut på kvällen. Nu inväntar jag att Mattias ska komma hem från jobbet.

Har en liten dregglis i knät :)







Find the right way

Nu är vi precis hemma från öppna förskolan. Fick väcka Travis vid halv tio imorse eftersom han fortfarande sov sömntutan. Somnade vid 11 igårkväll och sov till 6, åt och somnade om. Kan bli farligt att vänja sig vid detta.

Det var trevligt på öppna förskolan iallafall. Travis var med och kikade lite. Det var inte kul att pyssla dock tyckte han haha. Var otäckt att få färg under foten. Sen sjöng vi lite, men jag kunde bara typ 2 låtar så det var inte så lätt. Efter de blev de fika. Nu ska jag och Michaela till Hultsfred en sväng!

Haha så fint vi gjorde ;)







Dreaming people

Det här blev visst min söndagskväll istället. Vika servetter till dopet och lyssna på gamla låtar på spotify. Har vikt 10 stycken på en timme nu, bara 30 kvar. Heja heja! :)







Wondering

Travis har sovit sin första hela natt. Somnade i sin säng vid elva och sov till halv sju. Så underbart! Sen somnade han snällt om till tio. Att inte få sömnen störd under de timmarna gör susen! Utvilad för en vecka nu ;)

Idag har Travis varit på innebandy match och hejat på sin pappa. Eller han sov hela matchen och vaknade när det var en minut kvar hehe. Så det var skönt att det gick bra. Hörselkåporna fick åka på för de blåser så jäkla högt i visselpipan.

Nu avslutar vi helgen med pizza och tar det lugnt framför tvn :) Imon blir det öppna förskolan!

Haha han ser så ihoptryckt ut lilla bubben :)







Sweet dreams





Har precis ätit middag. Idag bjöds det på bakad potatis med kyckling&baconröra och sallad till det. Mycket gott! Jag älskar alla former av potatis och just den bakade är nog godast :)

Just nu har jag ett sprängfyllt bröst och en skitunge som inte har ätit sen halv elva. Då åt han bara på det ena bröstet också, så det ena är inte tömt sen 8 imorse. Ajaj! Så back to work med att försöka få honom att äta vilket inte var lätt idag. Vill INTE ha mjölkstockning igen, pepparpeppar.






I feel strong

Vet inte när jag hade en sån här effektiv morgon senast? Travis ville gå upp halv tio, så då gick vi upp :) Fyllde upp hans badbalja och badade honom. Alltid uppskattat. Sen fick han ligga och lufta lilla rumpan lite framför tvn. Efter de åkte kläderna på och så fick han lite käk. Det gjorde susen och han däckade gutt på soffan :)

Då passade jag på att plocka undan och städa lite, äta frukost och så hoppade jag in i duschen. Hann till och med göra mig iordning för lillfis sover gott på soffan fortfarande. Får se vad denna dag bjuder på, en promenad i solen får det nog bli iallafall :)

Bus och tvn är skoj :)







See you later

När Mattias kom hem från jobbet åkte vi till Hultsfred. Där åt vi på amigas sen storhandlade vi på Konsum :) Nu fredagsmyser Travis och jag på soffan. Hoppas Mattias joinar oss snart. Får se vad vi hittar på ikväll :)







All the way through

Jag hade tänkt att Travis skulle sova en stund innan vi åkte till föräldrargrupen som började vid ett. Men han hade andra planer haha. Så jag fick åka med en övertrött liten unge istället. Och såklart så somnade han i bilen, och så fick han vakna direkt när vi var framme igen. Då var han inte glad på mamma :) Men det är inte lätt att planera jämt inte.

Men det gick bra ändå. Lite grinig i början som sagt, men sen var han med och kikade på alla bebisar. Det var spännande :) Sen somnade han i famnen en stund. Vet inte varför man har den där känslan i kroppen av oro att han ska börja skrika när man åker ut på saker? Det borde man inte ha. Speciellt inte när man är på föräldrargrupp iallafall eftersom dom vet exakt hur det är och är i samma situation. Man kan inte direkt styra över vad barnen har för en dag ändå. Så det får jag sluta med, de brukar alltid lösa sig iallafall :)

Det var väldigt trevligt på föräldrargruppen iallafall. Vi var ganska många tyckte jag, men det är kul. Bebisarna var i olika åldrar med då Travis var bland de äldsta och de som var minst var födda i december. Så det var en stor skillnad på dom. Tänk var någon månad hit och dit gör. De utvecklas så himla fort :) Idag berättade alla om sina förlossningar och det var spännande att höra på. Alla var så olika, men ändå så lika eftersom det är samma sak man går igenom. Sen fikade vi lite, och innan vi åkte därifrån vägde vi Travis. Idag visade vågen 5400 g och han var 59,5 cm lång :)

Prästen var här idag med. Nu är allt rekat och klart inför dopet och det känns som man har lite koll på vad som kommer att hända i kyrkan också. Vi valde 2 psalmer och sen har vi 2 vanliga låtar som kommer framföras av Emmy. Det kommer bli kanon :) Skriver mer om det sen inför dopet.






Nu har vi myst klart på soffan så nu säger Travis godnatt :) Notera Mattias på bilden också haaha.






Real things

Nyduschad efter träningen och kvällsmaten är uppäten. Känner att jag kommer ha träningsvärk i mina armar imon. Gutt de! Nu inväntar Travis och jag Mattias, sen blir det sängen :)

Imorgon händer det mycket det blir vikt på lillfis, första gången på mammagrupp och sen kommer prästen hit på dopsamtal. Spännande!







Hard to get

Tog en promenad och mötte upp Mattias förrut. På hemvägen fick Mattias hjälpa till att fånga in en häst som sprang lös haha. Var ganska underhållande att se på :)

Nu ska jag åka iväg på powergympa och Mattias på innebandy. Så nu får Travis vara med mormor och mini en stund :)







Watching you

Travis ligger i sin badstol och chillar lite såhär på onsdag förmiddag :)







What goes around comes around

Har haft en trevlig dag i Vimmerby med kusin och syster. Inhandlade mig ett par nya skor till dopet, sen beställde jag även smörgåstårta och tårta till dopet. Så nu är det mesta färdigt. Är alltså nästa vecka redan som dopet är. Tur att jag var ute i god tid eftersom de stänger ner kyrkan i ett par månader sen och då kanske jag hade fått vänta till sommaren med dopet. Det spelar egentligen ingen roll hur gamla de är på dopet. En del döps ju när de är nyfödda, en del när de är året gamla och andra när de är vuxna. Travis kommer vara drygt 3 månader och det tycker jag är en lagom ålder. Nu börjar han bli mer vaken och pigg på allt som händer runt om. Och det är så kul att se när man märker att han känner igen någon röst eller något ansikte, han bara lyser upp.

Annars har det bara varit lugnt idag. Mattias har fått hem sin nya dator så han sitter vid den just nu, och Travis somnade på soffan så jag satte mig ner här en stund. Jag kom att tänka på mellanmål haha. Jag borde äta mer sådana så att det inte går så långt mellan måltiderna för ibland håller jag på att gå under när mitt blodsocker sjunker. Ge mig gärna lite tips på vad ni äter!!



Nya skorna :)











Out of control

Är i Vimmerby med Michaela och syster. Nu ska vi fika lite :)







I will here you

Har varit och spelat innebandy ikväll, kul som vanligt :) Mötte Mattias i dörren när jag kom hem och nu är han iväg och tränar.

Nu blir det teen mom och mys med Travis i soffan :)







Set up

Är hos moster och hälsar på lite :) Snart tar vi en promenad hem igen.







Wake up

Nattningen börjar fungera här hemma. Får han bara en snutte/filt över ansiktet och lite ompyssling någon minut somnar han faktiskt själv. Han somnade straxt efter 10 igår. Sen blev natt tiderna 1, 5 och sen gick vi upp halv 10. Känns helt okej och jag är utvilad :).

Fick dock inget roligt uppvaknande då jag fick reda på att Konsum brunnit ner imorse :( Ingen kom till skada men allt där inne är förstört. Enbart skalet kvar. Känns ganska overkligt att ens arbetsplats brunnit ner. Kallar det faktiskt så efter alla dessa somrar och inhopp. Usch så tråkigt!

Travis stenglor på mig när jag äter frukost. Man får ju inte missa någon tugga :)









When you say them

Blev en slappisdag idag med. Skönt med sånna :) Travis förkyldning har blivit mycket bättre. Så imon ska vi minsann ut på en promenad med vagnen om nu vädret tillåter. Var evigheter sen känns det som. Först var ju jag sjuk länge sen var det jul och så blev Travis sjuk. Men nu så :)

Ska se om vi kan försöka natta busgrabben nu redan :)







We should be there

Åh detta gör jag gärna till en ny rutin. Från det att han somnade vid kvart över elva sov han till fyra, åt och somnade om. Halv sju vaknade han igen, åt och somnade om. Vaknade igen vid halv tio, åt och somnade om till elva. Hade tänkt gå upp vid halv tio, men jag somnade visst om jag med. Skönt de!

Nu är vi uppe iallafall och Travis och jag myser på soffan framför den populära tvn. Får se vad denna dag bjuder på :)

Travis har fått nya kompisar över skötbordet. Ligger och kikar på dom som bara den. Så kul att se på haha :)







What a girl

Travis har somnat i sin egen säng helt själv precis. Inte i någon famn eller i vår säng. Inget gråt pga av övetrötthet, och klockan är bara halv 12 straxt. Han brukar alltid somna runt ett annars. För bra för att vara sant? Återkommer med en update :)







Take two

Mamma har varit här idag och umgåtts med mig och Travis medans Mattias och Mini var i Vimmerby en sväng. Vv kom förbi en snabbis med jättetuffa kläder till Travis också förrut :) Det tackar vi för. Vi får ses lite längre en annan dag när hon inte ska iväg och jobba :)

När de kom hem från V-by gjorde vi mat här hemma, blev kycklinggryta med paprika och chili och ris till det. Ligger på soffan och är väldigt mätt nu. Ikväll ska vi se gladiatorerna tänkte vi, annars blir det bara lugnt.

Travis kollar på Timon och Pumba, väldigt spännande :) Han gillar verkligen tvn alltså den lilla nörden :) Försöker prata med dom på tvn också hehe.









See you smiling

Tror ni jag orkade vara vaken och se hockeyn inatt? Nää haha, jag däckade i sängen straxt efter ett. Jag vaknade precis när det var slut så jag fick se prisutdelningen iallafall hehe.

Idag har det bara varit en slappdag. Har inte ens tagit på mig än. Nu har vi precis ätit middag. Det blev hasselbackspotatis med kyckling och beasås :) Fortsätter denna dag/ kväll med att ligga på soffan framför tvn.

Travisen är inne i tvn, bäst att man inte stör honom då ;)







To make you mine

Travis har varit så himla snäll idag när vi varit iväg. Så skönt :) Jag drog ner skyddet på vagnen och höjde upp honom så han fick kika på allt, och det var riktigt poulärt. Han var vaken hela tiden när vi gick på ikea och i affärerna. Somnade bara på dit och hemvägen. Det är bra, då kanske han sover läääänge imon. Det kan man hoppas på eftersom Mattias och jag ska se hockeyn inatt. Måste såklart se hur det går för Sverige!

Inhandlade en ny lampa och lysdeoder som man kan byta färg på. Sen blev det lite småsaker som alltid när man strosar runt där. Käkade god mat också, kålpudding med potatis och gräddsås :) Trevlig dag med familjen helt enkelt!



Nu myser vi på soffan :) Händerna har blivit väldigt populära att sutta på för övrigt :)









Live today

Travis är på utflykt idag och besöker Ikea för första gången :) Nu ska vi äta lite, sen blir det en sväng på modehuset också.







In the shadow of my dreams

Idag har Sandra varit här och umgåtts med mig och Travis :) Vi tittade på filmen "back up plan" och åt klyftpotatis, kyckling och tsatziki. Väldigt gott och trevligt. Är kul när det händer någon om dagarna.

Jag måste rensa ut Travis garderob någon dag. Sitter i ett dilemma nu då 50/56 är för litet och 62 för stort. Så för tillfället har han inte många bodys alls som passar. Helt sjukt hur mycket kläder han har pojken. Många plagg i 50/56 som aldrig hunnit användas. Och i 62/68 finns det väldigt mycket att välja bland.



Jennifer skickade denna bild, lilla bubben :)




Imorgon ska vi till Kalmar en sväng :)






Every little thing you do

Alltså det vågen visar idag är fan inte okej. Väger mindre än vad jag gjorde när jag skrev in mig hos barnmorskan. Kilona försvann alldeles för fort sen Travis kom. Brukar inte stirra mig blind på kilon annars, men jag hoppades verkligen att jag skulle få ha kvar några. Gick som sagt upp 12 kilo sammanlagt under graviditeten och bara någon vecka senare var 10 av dom borta.

Jag trivdes mycket bättre med några extra kilon, var för smal innan. Jag har verkligen jättesvårt att gå upp i vikt, och hur lätt som helst egentligen att gå ner i vikt. Lycky you är det säkert flera av er som tänker, men näää så är det faktiskt inte när man alltid har haft det så. Var skitglad när jag fick lite rumpa och lite mer former på kroppen under graviditetet, men det försvann på stört. Vet inte vad jag ska göra för att få tillbaka lite mer former heller. Kan ju inte bara sitta och trycka i mig godsaker, inte bra för kroppen de heller. Och egentligen äter jag redan alldeles för mycket sånt.

Hoppas träningen kan hjälpa mig lite. Enligt bmi så ligger jag precis på gränsen till undervikt och hur kul är det? Fast bmi ska man ta med en nypa salt. Det är så många andra faktorer som också spelar in än bara vikten och längden.





Saknar allt den där magen litegrann :)






Freedom

Igår ringde jag och anmälde Travis till babysim. Det började en kurs redan nästa vecka, men eftersom de har en minimiålder på 3 månader så fick han inte börja på den utan vi måste vänta till vecka 10. Så det blir inte förrens i början av mars tyvärr. Tycker allt det var lite dyrt med 1000 kr för 8 gånger, men hoppas det är värt det och att han gillar det :) Annars vore det tråkigt hehe.

Jag passade även på att anmäla mig själv på powergympan som går i Målilla. Det däremot är billigt, 250 kronor för en hel termin. Nu ska det minsann tränas.

Inatt gick det lite bättre med sömnen för Travis. Somnade vid halv ett, sen sov han till kvart i sex. Och då var han täppt igen så då somnade han bara till och från hela tiden. Testade selen imorse och där hängde han ganska bra. Annars har det inte blivit så mycket mer gjort av dagen. Var hos mamma och åt pizza förrut. Ska hämta Mattias från jobbet, sen blir det hockey på tvn. Travis gillar att kolla på hockey, det rör sig hela tiden och det är spännande.








Nackträning på g :)






What do you think of these

Inte lätt att laga mat med en liten sjukling inte hehe. Fick tillslut i mig lite makaroner och köttfärssås iallafall. Nu sover lilleman vilket är lika bra så han blir frisk fortare. Jag väntar på att mamma och mini ska komma hit. Mini ska vara barnvakt en stund och jag ska åka och spela innebandy. Som jag sett fram emot att röra lite på mig. Ska bli så kul! Nu jäklar vill jag ha tillbaka mina rygg och magmuskler. Inte kul att ha ont i ryggen varenda dag. Så dags att försöka göra något åt det. Helt bra blir det tyvärr aldrig, men man kan underlätta lite iallafall.










No sleep

Blev inte mycket sömn inatt inte. Travis somnade inte förrens halv fyra. Gör så ont i hjärtat när han är så ledsen som han var inatt. Började vid elva och försökte natta honom, men han slumrade bara till och så fort man la ner honom vaknade han och blev ledsen igen. Vid 8 vaknade han igen och fick knappt någon luft så jag fick gå upp och gå runt med honom innan han kunde äta. Han fick lite koksalt och sen försökte jag med nässugen men det är svårt när han inte gillar det. Stackars lilla älsklingen. Hoppas verkligen det blir bättre! Det känns lite som man går i en dimma idag, men jag undrar vart man får all energi från ändå? Sen man blev förälder känns det som man har något inbyggt för att orka. Har redan hunnit med massa, och Travis vill vara i famnen hela tiden. Börjar bli tungt med 5 kilo där nu. Ikväll får jag en bärsele så ska testa att ha honom i den. Men allt för mitt lilla hjärta <3

En utslagen liten grabb!







Loverdose

Mormor kom idag med och satte upp nya gardiner åt mig. Blev allt bra tycker jag :)




Här skymtar ni gardinerna innan




Och efter, mycket snyggare med öljettgardiner :)








Myser vidare på soffan med vår lilla sjukling i sin one piece. Han har blivit förkyld över natten så han vill gärna vara i famnen hela tiden. Inte mig emot just idag, bara mysigt :) Tycker synd om honom stackarn. Har gett han lite koksaltlösning så hoppas det blir bättre så han kan andas ordentligt.






Out of everything






 
Bilder från igår :) Travis var nyårsfin med fluga och hängselbyxor :)




Åt god trerättersmiddag igår. Travis sov vid 12 slaget, men vaknade straxt därefter så några raketer fick han se från fönstret hehe. Vi fick sovmorgon idag till halv 12 av Travis. Tack så himla mycket för det, de var underbart! Sen vi klev upp har vi bara myst. År frukost och kollade på hockeyn som var inspelad från imorse. Drog på oss zipperallerna och sen har vi bara legat på soffan hela dagen. Var iväg och hämtade den traditionella nyårsdags pizzan också. Den satt fint!





God fortsättning på det nya året 2012!