En dag på leklandet

Igår hade vi en jättemysig dag hos Natalie. Slängde ihop en äppelpaj och fikade sen tog vi en promenad till lekparken. Jättehärligt väder ute och barnen lekte bra ihop, perfekt :) Idag fick vi besök av sotaren. Alla dagar jag verkligen måste gå upp ur sängen passar Colin på att somna om på morgonen och sova en bra stund. Att få Colin att somna om när han vaknar kan vara ett helt kapitel om man har otur. De fem senaste nätterna har han sovit jätteoroligt och vaknat 6-7 gånger varje natt. Ett grej som brukar fungera är att vända honom till mage om han inte redan ligger så. Han vänder sig nämligen om själv och somnar alltid på magen på kvällen. Ibland kan han vakna och inte orka vända runt sig så då får man vända tillbaka honom och då lägger han sig på sidan och somnar om direkt. Men dessa fem dagar har varit omöjliga. Tänk om man hade en liten napp att stoppa i munnen på honom. Jag ligger liksom vaken i kanske en timme varje gång och lyssnar på gnället innan han tillsist somnar om. Då ska en annan försöka med det också haha. 
 
Idag drog vi iväg till leklandet och det kändes som jag tog mig lite vatten över huvudet när jag åkte själv med två barn, men det gick faktiskt bra. Colin hängde i bärselen mesta tiden. Vi lunchade där och sen var vi mycket i den lilla avdelningen så Colin kunde ligga bredvid och kika på oss. Inga sura miner och båda barnen åt duktig och jag lyckads få i mig lite mat. Sen passade Colin på att ge mig tre skitblöjor. Den sista var jätterolig när vi precis hade fått på oss ytterkläderna, packat in oss i bilen och så gav jag Colin lite mellanmål. Då passade han på så det var bara att gå in och dra av alla kläder och byta på honom haha.
 
Båda barnen sover, jag kollar ikapp missade serier och Mattias kommer snart hem med en pizza :)
 
 
 






6 månader

Idag blir Colin sex månader. Herregud vart tog detta halvår vägen? Jag hinner inte med detta. Man går här hemma i sin egen lilla bubbla och är mest trött samtidigt som tiden bara tickar och dagarna flyger förbi. Vi har höstlov denna vecka så vi ska försöka mysa lite extra. Idag har vi installerat ett nytt larm och Travis har varit med sin gmormor och gmorfar vid deras sommarställe och varit ute i skogen. Ikväll tog Mattias med honom på bio så Colin och jag myser på soffan just nu. Det är snart dags för honom att äta kvällsmat och lägga sig och då blir det soffhäng för min del. Imorgon ska vi åka och leka med Natalie, Devin och lillebror Levi. Jennie kommer dit med lilla Amelia också så det ska bli mysigt att prata och fika lite :)
 
 








Travis har varit på kalas

Okej tröttheten har ett ansikte och heter Nathalie. Jag har varit hemma själv med båda barnen sen i fredagsmorse för Mattias har varit uppe i Värmland och hälsat på sin familj. Travis bestämde sig då för att börja testa gränser och vägra sova. Läggningen har inte varit ett problem på väldigt länge vi läser godnattsaga, släcker lampan, säger godnatt och stänger dörren. Men nähe jag vill inte sova har jag hört 1000 gånger den här helgen tror jag haha. Herrgud, pust och stön! I lördags tog mamma båda barnen så jag fick åka och handla lite nya kläder för mina presentkort jag fick när jag fyllde år. Tack gode gud för de timmarna av lugn tillsammans med syster haha, det behövdes verkligen. Inatt sov jag nämligen ca 30 minuter eftersom Travis kom upp 5 gånger och Colin hade magont och låg och gnydde i sömnen. Sen en klockomställning på det, då känner man att man lever.
 
Idag har Travis varit på kalas. Först vågade han inte stanna själv, men tillsist gjorde han det iallafall och tur var väl det för han har inte tjatat om annat än hur kul det var på kalaset och att de hade fiskdamm. Lilla gubben! Han tänker tre steg längre än alla. I förrgår utanför Konsum kom polisen och tog en bråkstake och vi hamnade mitt i gripandet så vi vände på klacken och gick runt affären för Travis skulle slippa se det. Han började såklart fråga om det och såg när polisen satte in honom i polisbilen. Vet ni vad han frågar då haha? Först frågade han vart han skulle. Till fängelset sa vi då. Men vad kommer han få för mat där säger han sen? Alltså ska en blivande fyraåring tänka på sådana saker? Han är verkligen one of a kind den där grabben.
 
 
 
 






Promenad

Igår var jag ute och gick med barnen hela förmiddagen. Travis postade sina kalasinbjudningar själv och så gick vi förbi affären och handlade. På hemvägen stannade vi till hos min mormor och morfar och blev bjudna på fika. Sen hade den dagen gått förbi och Mattias kom hem en stund efter att vi kommit hem. Colin sov gott i vagnen, men han lyckas alltid vakna när man går in och handlar i affären. Jag vet inte om det är för att det blir varmt han vaknar till, men han somnade om när vi började gå igen som tur var. Det är nämligen inte så himla kul att ligga ner i vagnen vaken minsann. Det är en bestämd liten herre som gärna vill sitta upp fast han inte riktigt kan det än. Han kan hålla balansen en stund, men sen välter han platt fall haha.
 
På eftermiddagen lagade jag lite mat och det blev pasta och kycklingröra som uppladdning inför kvällens innebandymatch. Återigen så får vi åka och spela utan flera spelare som är skadade och det är så jäkla tråkigt att aldrig få spela med fullt mannskap. I målet hade vi även en utespelare så det är tyvärr inte de bästa förutsättningarna. Trots det gick det ändå bra till en början, men i mitten av första perioden fick Jennifer en smäll mot huvudet och orkade inte spela mer. Jag fick gå ner på hennes centerpostition och så spelade hon forward resten av perioden. I pausen gick hon och spydde och sen fick hon inte spela mer utan blev hemskjutsad. Efter ett läkarbesök idag löd domen hjärnskakning! Jädra unge som fortsätter spela alltså. Jag fick en tackling i första perioden som gjorde att axlen hoppade ur led och sen tillbaka igen. Hade känningar av det hela matchen och i slutet av sista perioden fick jag en tackling igen bakifrån som jag inte var brededd på och då hoppade axeln ur led igen, men denna gången hoppade den inte tillbaka. Den smärtan är obeskrivlig vill jag lova. Ambulans blev tillkallad och vi väntade och väntade. Jag började få smått panik för jag kände hur den behövde knäckas tillbaka, så tillsist la jag mig på ett bord och så hjälpte de mig att dra i armen och tillsist klickade den tillbaka med ett knak. Fy fan så gutt! Stoppade i mig två värktabletter och så ringde vi och stoppade ambulansen. De hade inte ens åkt så det var en jäkla tur att vi kunde dra tillbaka den själva. Väl hemma fick Mattias hjälpa mig att duscha för jag vågade inte göra några hastiga rörelser. Har sovit som en kratta inatt, men Mattias är hemma och hjälper mig idag. Har inte vågar lyfta Colin än utan ska försöka vila axeln under dagen. Matchen gick såklart åt skogen och vi gav upp någonstans under mitten av matchen. Nu är jag trött på all skit vi får stå ut med...
 
 
 
Bild från söndagens promenad. Vi var i lekparken och lekte sen stanna vi till hos mormor på hemvägen :)
 
 
 






Kalasdags

I helgen har det blivit lite kalasande för mig. Det bjöds på smörgåstårta och kolapaj med chokladtäcke. Hur gott som helst vill jag lova. Hemmagjord smörgåstårta kan vara bland det godaste som finns. Mamma slänger alltid ihop botten åt mig och så garnerar jag :) Receptet på kolapajen hittade jag på Jennys matblogg. Följer ni den? Hon lägger upp så himla smarriga recept på efterrätter tycker jag. Jag älskar kolapaj och den här var hur enkelt som helst att slänga ihop.
 
 
 
Kolapaj med chokladtäcke ( Räcker till 10-12 bitar)
 
1 paket digestivekex
150 gram smält smör
1 burk karamellisared mjölk
400 gram marabou mjökchoklad
1 1/2 dl vispgrädde
flingsalt
 
Lägg digestivekexen i en påse och banka sönder till smulor. Smält 150 g smör och blanda digestive och smör i en bunke. Tryck ut detta i en pajform och låt stå i frysen ca 20 minuter. Tag ut den och bred på den karamelliserade mjöken och ställ kallt igen. Under tiden mäter du upp grädden i en kastrull och låter den sjuda upp. När den sjudit upp tar du av kastrullen från plattan och lägger i bitar av choklad i grädden och låter det smälta ihop samtidigt som du rör runt ordentligt. Bred ut det här på pajen och strö över lite flingsalt. Ställ sedan i kylen och låt stelna en stund. Voila! :) Flingsaltet är verkligen pricken över i:et på denna paj. Servera den sen med vispad grädde. Mumma :) Min syster gjorde en annan snabbvariant, hon gjorde samma botten men istället för chokladtäcket så skivade hon bananer och la på kolasåsen och sen vispade grädde och toppade med. Himla smidigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Välling

Colin sover för tillfället. Efter i söndags bestämde jag mig för att sluta amma på dagarna. Än så länge har det gått bra, och för mig känns det hur skönt som helst. Sen oroar man sig ändå över om han får i sig tillräckligt med mat och vätska, men vågen i förrgår sa ju sitt. Han är pigg och glad och så länge barnen är det tror jag inte man behöver oroa sig. Känns så konstigt bara att han inte ens är sex månader men bara lever på mat och gröt. Vill minnas att jag gav Travis ersättning ett bra tag just för att man ville vara säker på att han fick i sig tillräckligt med vätska, men minns inte hur länge.
 
Såhär ser en dag ut för Colin:
 
8.30 Frukost gröt
11.00 Lunch puré
Sovdags
13.00 Lunch nummer 2, puré och fruktmos
15.00 Mellanmål (typ yoghurt eller frukt, sen har han börjat smaka på smörgås)
Sovdags
16.30 Middag puré och fruktmos
18.30 Kvällsmat gröt och smoothie
19.00 Sovdags för natten
23-00 Bröstmjök
3-4 Bröstmjölk
5-6 Bröstmjölk
 
Nästa grej är nu att fasa ut matningarna om nätterna och ersätta med välling. Just för tillfället vet jag inte ens om han gillar det. Jag började ge honom litegrann igår i pipmuggen för att han ska vänja sig vid smaken och för att det inte ska bli för mycket. Sen är också frågan om han kommer dricka det ur flaskan, sånt man inte vet än! Han slurkade i sig litegrann igår iaf, men svårt att veta om det är gott haha. Känns också som att det kommer bli alldeles för tungt för magen att ge välling 2 gånger på natten och sen 1 gång tidig morgon.
 
 
 
Åh det känns inte alls länge sen han var såhär liten!
 
 






Hemmamatch

Imorgon spelar vi hemmamatch mot Husar så välkomna att titta. Vi siktar på säsongens första vinst :)
 
 
 






Läkarbesök

Igår var Colin på läkarbesök på BHV. Allt var precis som det skulle och det är alltid skönt att höra. Vi körde även en vikt och han väger 6960 gram och är 65 cm lång. Vikten togs vid 5 månader och 18 dagars ålder, och jämför man med Travis vid exakt 5 månaders ålder så vägde han 6510 gram och var 64,5 cm lång. Så de är ändå ganska lika bröderna men Colin känns ändå större på något sätt. Kurvan hade börjat peka lite uppåt igen på vikten, så det känns bra. Idag städar vi lite här hemma, Colin vaknade precis efter en liten powernap. Jag hade hoppats på att han skulle sova lite längre så jag hann med mer, men tyvärr går det inte bestämma hehe :) Har fått i mig lite lunch nu så nu är det bara hoppas på att Colin är sammarbetsvillig så det blir klart här hemma.
 
Det är ganska fint väder ute idag så om jag hinner tänkte jag ta vagnen och hämta hem Travis sen. Skönt att vi redan tar helg imorgon, denna vecka har gått väldigt fort på något sätt. I helgen blir det lite firande för mig, men annars lugnt. Gutt att få stoppa i sig smörgåstårta och lite sötsaker, för det gör jag aldrig annars höhö ;)
 
 
 
 
 
 






Ny vecka igång

I söndags var vi i Tranås och spelade innebandymatch. Jag lämnade faktiskt Colin hemma med Mattias och det hade gått jättebra, så himla skönt. Mattias hade fyllt honom med mat för att han inte skulle bli bröstsugen, men jag tror egentligen bara han blir det när jag är i närheten. Jag ammar egentligen bara två gånger om dagen kanske, ibland någon mer gång i samband med mat om han är väldigt hungrig. Så snart hoppas jag det är ett avslutat kapitel och Colin får helt enkelt leva på puré, gröt och så ska vi börja med välling. Det kan förhoppningsvis ersätta nattamningen. För ersättning kommer den här lilla sparven tyvärr aldrig äta haha. Matchen däremot behöver vi inte snacka om ;) Nu vet jag iallafall att jag kan åka iväg fler gånger :)
 
Igår fyllde jag 25 år. Grattis till mig som börjar bli gammal nu höhö. Jag har ändå hunnit med mycket i mitt 25-åriga liv får jag säga. Mattias bjöd på ytterfilé, rösti, baconlindad sparris och beasås igår. Supergott! Travis var lite tjurig för att jag fyllde år för han ville fylla år före mig haha, men det är snart hans tur att fylla fyra år. Tänk att för fyra år sedan gick jag höggravid och bara väntade, och ja man hade verkligen inte en blekaste av vad som egentligen väntade. De senaste fyra åren har varit de bästa i mitt liv helt klart men även de jobbigaste med skola, trötthet, ständig stress och ett samvete som alltid får en att fundera om man väljer rätt. Ångrar inte en dag att vi skaffade barn så tidigt, tvärtom så har det varit ett nöje att alltid känna att man vill hem för där väntar det värdefullaste man kan få här i livet. Är så tacksam över mina barn och den glädje (och gråa hårstrån hehe) som de ger mig. Skulle inte vilja byta mitt kaos mot något annat här i världen, det är en sak som är klar.
 
 
Nu ska jag dra på mig och Colin kläder så ska vi hämta hem brorsan från förskolan :)
 
 
 






Höstfrippa

Godkväll!
 
Äntligen fredag säger jag. Jag är så himla glad över att Mattias bara jobbar till klockan två om dagarna, det underlättar något enormt. På fredagar kommer han hem redan klocka ett och det är så skönt att ta helg tillsammans då. När jag börjar jobba sen kommer jag jobba långa dagar och det känns bra att veta att barnen inte behöver vara så länge på förskolan. Jag har sökt jobb inför våren förresten. Lärarlegitiamation kom perfekt så man kunde söka lite. Har ingen aning om när jag vill börja jobba men söka kan man ju alltid. Börja jobba finns iaf inte på kartan förrens Colin sover om nätterna haha, läraryrket kräver lite av en så man kan inte åka till jobbet som en zombie direkt. Med Travis var jag hemma i 7 månader sen jobbade jag och Mattias om varandra hela sommaren och så började jag plugga igen när Travis var 10 månader. Jag tyckte det var lite för tidigt, men nu känner jag ändå att det vore kul att komma igång. Kanske inte på 100 % direkt, men det tåls att fundera på. Mattias vill också vara hemma såklart och det är klart han ska få det. Sist delade vi ju lika på föräldrarledigheten ungefär. Fast eftersom jag inte har haft semester har jag plockat dagar på somrarna också. Tanken är att Colin ska börja på förskolan i september 2016 och då är han 1 år och 4 månader. Travis var 1 år och 3 månader och jag tyckte det var en bra ålder att börja på förskolan.
 
Idag har Colin och jag varit hos syster på salongen och jag fick mitt hår färgat. Känns skönt med fräscht hår inför hösten nu. Mörkt och fint, nöjd som vanligt :) Colin skötte sig perfekt. Jag hade tänkt att skulle sova, men han vaknade efter 10 minuter och var vaken hela tiden. Fast han var nöjd så det var lugnt, sen fick jag bärhjälp medans jag sköljde håret så det var perfekt hehe.
 
  
 
Idag har jag och Mattias hängt ihop i 6 år och varit förlovade i 5 av dom. Love <3
 








Ny design

Vad tycker ni om min nya design här på bloggen? Jag tycker den blev supersnygg, det blev stilrent och snyggt med den nya headern. Tack snälla Lisa för hjälpen med allt, jag är jättenöjd. Idag gör vi som alla andra dagar, kryper ner i soffan och tittar på tv. Jag orkar ju aldrig vara uppe och se på paradise så jag tittar alltid på avsnittet dagen efter. Igår missade jag även hollywoodfruar eftersom jag tränade så det måste jag se på också. Önskar jag kunde ta mig i kragen och orka göra något någon dag, men det kommer väl framöver hoppas jag. Det är riktigt kallt ute nu med så man har inte lust att gå ut på en promenad heller tycker jag. Idag skulle de springa groddenloppet på förskolan. Travis var taggad haha! Jag frågade om vi skulle klä på honom överdragsbyxorna innan de skulle gå ut. Fick till svar "nä mamma då kan jag inte springa fort" haha. Han är en riktig liten vinnarskalle just nu, det ska tävlas hit och dit och det är väldigt jobbigt att förlora. Får väl se sen när jag hämtar honom hur det har gått :) 
 
 
Såhär ser det ut på soffan bredvid mig just nu, jag hoppas han sover en stund till för det behöver han :)
 
 
 






Lärarleg

Då var helgen över och det har varit en ganska lugn sådan. I fredags blev det en lugn kväll framför tvn eftersom Mattias umgicks med en kompis. I lördags gick vi en sväng på marknanden. Det är ju mest strunt där som vanligt haha, men jag fick köpa mina goda kokosbollar iallafall. Ni vet sånna där gammeldags? Så himla goda. Efter det var mamma barnvakt åt både Travis och Colin och så åkte Mattias och jag till Virserum och tittade på hockey. Kul att komma iväg och göra något bara vi även om det bara var för några timmar. Colin hade sovit hela tiden också och jag som var orolig över att han skulle bli hungrig som vanligt haha. Kvällen avslutades med gp på tvn. Nu är det bara ett gp kvar sen är denna speedwaysäsong ett minne blott. Både skönt och tråkigt. Nästa sommar kan jag förhoppningsvis vara med och se på mer speedway när Colin är lite äldre. Tänk att han antagligen kommer springa runt och man kommer få jaga honom nästa sommar. Så sjuk tanke när det nyss kändes som han föddes.
 
För övrigt ligger Colin inte på plussidan nu. Efter mitt "plötsligt händer det" inlägg har han levt rövare nu i tre nätter. Jag har en tanke att det har att göra med att han förmodligen är förstoppad, men det har inte varit kul. Det har känts som han varit vaken till och från hela nätterna och vid klockan fyra har han legat och babblat och vägrat somna om. Igår hade jag sovit så konstigt bredvid honom också så jag hade ont i nacken och huvudet hela dagen. Mot kvällen blev det migrän som har hållt i sig hela natten och hela dagen idag. Nu börjar det äntligen bli bättre, men tänker Colin vara mer vaken inatt än vad han sover lär det säkerligen komma tillbaka. Jädra unge haha. Han är så söt när han ligger och babblar också så man kan inte låta bli att flina åt honom. Han ligger och suttar på sin lilla tand han har. Nummer två, den bredvid, är också på g upp nu har jag sett. Ser så roligt ut när han ler och det sticker upp en liten tand haha. Kan va därför han har problem med magen också. Det är väl antingen eller där, och Colin är tydligen förstoppad istället. Så idag har han inte ätit någon mat alls. Tryckte i honom lite katrinplommonpuré förrut och tänker åka och köpa päron imorgon också så får vi hoppas det blir bättre. Lite kul att det som finns att ge dom små är typ potatis, morot, majs, palsternacka, ja rotfrukter och det är också de sakerna som är förstoppande haha. Jaja, jag öser på olja på maten också och försöker ge honom vatten, men får han i sig för mycket så spyr han bara upp vattnet.  Det blir bättre hoppas jag för det märks på honom att det besvärar honom just nu.
 
 
Ikväll är jag väldigt glad eftersom denna damp ner i inboxen :) Så himla gött att ha det på papper också nu, även om jag tycker att det är sjukt att man ska behöva betala för att få det på papper när det står samma sak på examensbeviset. Menmen, ytterliggare en bekräftelse på all tid och energi man lagt på detta :)
 
 
 






Recension av Cypern

Vi flög från Växjö på kvällen och landade vid elvatiden i Laranca. Därifrån tog det ca 1 1/2 timme till hotellet. Vi bodde på Rising Star, ett fyrastjärnigt hotell precis intill fig tree baystranden. Det fanns en ganska stor pool och vi hade en tvårumslägenhet med havsutsikt. Det var ca 30 meter att gå ner till havet från hotellet, helt perfekt med andra ord. Jag vill gärna bo nära havet så man slipper gå så långt och så kan man enkelt gå upp och hämta saker på rummet om det skulle behövas. Det behövdes ju nu eftersom vi reste med småbarn, så vi var uppe ett flertal gånger och hämtade nytt kallt vatten och mat till Colin. 
 
Hotellrummet var helt okej, vi bodde på första våningen och hade havsutsikt från vår balkong. Det enda jag skulle kunna klaga på med hotellrummet är sängen. Den var verkligen stenhård, men det verkar vara standard när man är utomlands tyvärr hehe. Vi hade en extrasäng till Travis och en resesäng till Colin. Ett stort plus är också att det var gratis wifi på hela hotellområdet, sånt uppskattas av mig så man kan hålla sig uppdaterad via sociala medier :)
 
Vi åkte med holiday inclusive vilket betyder att vi fick frukostbuffé varje dag samt lunch och middag 5 dagar. Maten på Cypern var väldigt speciell och det var inte jättemycket som föll oss i smaken. Till lunch har vi inprincip levt på pommes, pasta och köttfärssås och pizza varje dag hehe. Jag smakade på det mesta men det var väldigt speciella smaker på vanliga saker så som hamburgare och kycklinggryta. Sen är det ändå skönt att åka med någon form av inclusive tycker jag, för att få sätta sig vid uppdukat bord är verkligen lyx.
 
Stranden och havet på fig tree bay var helt underbart. Klarblått turkost vatten som var lagom långgrunt och sanden var sådär vit och härlig som den ska vara utomlands. Det var lite dyrt att ligga vid solstolarna tyckte jag, men de vet väl att de kan ta betalt eftersom folk ändå vill ligga där. Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka dit igen. Vi hade över 30 grader varje dag vi var där och klarblå himmel, men ändå var det en skön värme. Det blev väldigt fort mörkt om kvällarna också. Efter sex började det skymma och innan sju hade det redan hunnit bli mörkt ute.
 
 
Bild från google på hotellet. Vi bodde i den byggnaden längst bort mot havet fast precis runt hörnet. Ni skymtar havet där nere. Där är det en egen lite mindre strand, och gick man ytterliggare 50 meter åt höger så kom man till den riktiga stranden. 
 
 






Del 3

 






Plötsligt händer det

 
Igår spelade vi seriepremiär. Tyvärr blev det förlust med 9-10, då de fick in ett snörpligt mål när det var 2 minuter kvar. Vi var minst värda ett lika så som vi kämpade. Riktigt kul att se! Jag satte 3 av de där 9 målen och hann med en assist också. En bra början på säsongen helt enkelt, känner mig nöjd med min insats. Konditionen börjar komma mer och mer. 
 
Men på tal om rubriken på inlägget. Jag gav Colin mat vid halv sju och drog till samlingen. Mattias gav honom gröt efter det och sen hade han somnat strax efter sju. Matchen var inte slut förrens tjugo i tio och då slängde jag på mig överdragskläder och åkte hem snabbt ifall han skulle vakna och vara hungrig. Han brukar vakna någon gång mellan 22-23 nämligen. Så det var lite av en chansning att lämna honom hemma, men när jag kom hem strax efter 10 sov han som en stock. Jag hoppade in i duschen lite snabbt och gjorde mig redo för sängen. Men ingen Colin vaknade. Jag satte mig vid tvn och åt kvällsmat och scrollade instagram och Facebook. Ingen Colin vaknade. Kvart över elva gick jag och la mig och låg och väntade på att han skulle vakna så jag fick somna. Men jag var så trött så jag hann och somna i typ en halvtimme, tio över 12 vaknade Colin och tuttade i två minuter sen somnade han om till halv 2 och tuttade lite till sen sov han till kvart i sex. Herregud! Tänkt att om jag hade lagt mig vid sju hade jag nästan fått sova 5 timmar i sträck!! Fattar ni haha? Nu sover jag knappt 4 timmar varje natt och då inte ens sammanhängande. Jag vet inte vad som hände inatt, men det jag vet var att mina bröst höll på att sprängas för de är vana vid att det ligger en liten unge där och tuttar varannan timme haha.
 
Man kan verkligen hoppas på att han gör detta till en rutin, det är verkligen inte mig emot :) Kan kanske bero på att han under veckan på Cypern lärde sig äta både gröt och puré ordentligt så han är mer mätt liksom. Nu är det bara att han ska lära sig dricka välling. Jag har köpt majsvälling för att han ska få smaka lite på en sked, men den smakar typ som ersättning så han gillar den inte. Tror jag ska köpa godnattvälling istället, den hade vi till Travis också. Så får vi väl servera den i pipmugg eller något så kanske han slurkar i sig det bättre än om man har det i flaskan. För flaskan är ändå inte helt poppis, vi serverar vatten i pipmugg till maten istället nu för tiden eftersom han bara biter på nappen på flaskan hehe. Ja han växer fort lilla grabben, får sånna här känslor som bara ramlar över mig ibland att det kanske är sista gången här i livet jag upplever detta med bebistid. Snyft!
 
 
 
 En dålig snapbild, men tyckte han blev så söt på den haha :) 
 








Del 2

 






Seriepremiär

Ikväll har vi seriepremiär mot Alvesta B på hemmaplan. Det ska bli riktigt kul, jag är taggad till tusen! Träningsmatcherna har inte riktigt känts "på riktigt", men nu finns det ingen återvändo. Jag hoppas att vi kan hålla ihop laget och spela inom laget trots att vi knappt har hunnit träna tillsammans. Vore kul om vi kunde stå upp emot dom och bjuda på lite motstånd också. Det återstår att se för jag har inte mött detta lag innan så det blir helt nytt för mig :) Klockan 20.00 i sparbankshallen i Virserum, kom och titta vetja :)
 
 
 
Våra snygga matchaffischer kommer se ut såhär, först ut att pryda den är vår duktiga målvakt :)