Travis 1 år!

Kan inget annat än att skriva vart har det året tagit vägen? Känns helt sjukt att det gått 1 år sen vår lilla fina kille föddes. Det bästa året i hela mitt liv helt klart. Travis har ändrat mitt sätt att se på saker, och han har ändrat mig som person. Han har gett livet en mening, han är den som gör att jag går upp ur sängen om dagarna. Mitt ljus här i livet kan man säga. Det bästa som finns är verkligen att få vara hans mamma, och jag ångrar inte en sekund att vi skaffade Travis "tidigt". Han är min motivation till att gå klart de två åren som är kvar i skolan.
 
Det känns verkligen som det var igår jag vaknade upp med värkar och de fortsatte hela dagen och natten tills han valde att komma ut den 31e oktober 08.50. HÄR kan ni läsa om förlossningen. En hyfsat snabb förlossning, och det är verkligen ett av de största minnena i livet helt klart. Nu gäller det bara att fixa skolan, sen hoppas jag på att få utöka familjen :)
 
Födelsedagsbarnet fick öppna sina paket idag. Han var lite fundersam till en början, sen rev han i allt som gick att riva i haha. Han fick en pulka, en giraff som spelar musik och som man lägga i bollar sen fick han en blixten mcqueen bil. Den kör han med hej vilt här hemma! Sen kom hans mormor och mini med en bobbycar. Så vi har en nöjd kille här hemma minst sagt.
 
 
 
 
 






Lukta på ljus

Travis gillar att lukta på saker. Gärna ljusen för de luktar ju gott :) Lilla Ferdinand haha!







Trött tjej

Fick sova 4 och en halv timme inatt. Tröttheten smög sig på sakta men säkert efter lunch. Märkte hur huvudet blev tyngre och tyngre och jag fick kämpa för att hålla ögonen uppe. Riktigt hemskt haha! Fick gå ifrån och blöta ansiktet lite och trycka i mig en choklad. Sen höll jag ut resten av föreläsningen.

Tråkigt att komma hem när det är mörkt nu för tiden. Mattias hade gjort fisksoppa och vitlöksbröd när jag kom, det värmde riktigt gott i kylan och mörkret iallafall :) Fick bli hemma från träningen idag med Travis. Så vi har myst och plockat lite här hemma. Ikväll kör vi på måndagsmys med solsidan, chokladpudding och grädde :)


Himla kul att plocka upp middagsleveransen tycker Travis :)








Lär inte bli mycket sömn inatt

Söndagar är bara ångestfyllda och tråkiga dagar. Tvätt, städ och disk. Läste lite i min bok medans Travis sov. Rätt skönt att läsa böcker, var länge sen.

Var på 2års kalas idag med hos Saga. Har inte blivit mer gjort än så. Sen jag badade och la Travis har jag bara legat på soffan. Gjorde mig nyss en kopp te, ska dyka ner i godispåsen igen också ;) Får se hur mycket sömn det blir inatt, kan aldrig sova på söndagar...









Min lördag

Godkväll!

Travis bestämde att det var upp och hoppa kvart i 9 idag, så då gick jag upp med honom. Vi åkte och köpte tidningen eftersom Travis var med i den :) Sen busade vi tills det var dags att väcka pappan i huset eftersom jag skulle iväg på match.

Matchen gick faktiskt bra. Tyvärr talar inte siffrorna rättvisa. Men hade vi varit fullt lag och inte bara 2 backar hade definitivt resultatet sett annorlunda ut :) Det blir bättre och bättre. Min klubba gick sönder med :( Inte rätt månad för det, irriterande!!!!!

Har bara myst med Travis resten av kvällen tills han somnade. Nu blir det twilight film nummer två, new moon med andra ord. Tillsammans med en fet godispåse och popcorn.





https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/377113/images/2012/pic_508c3988e087c3375328b4c8.jpg" class="image">







Färgning av hår och funderingar över kalas

Har som sagt varit och färgat håret idag. Blev kanoners :) Lite mörkare och fräscht med nyfärgat hår. Färgade även ögonfransar och bryn. Gjorde först brynen ljusbruna, tyckte de blev lite ljusa så drog på mörkbrunt och nu jäklar är de bruna hahha. Har inte riktigt vant mig vid det än.
 
Tog med varsin pizza hem till mig och Mattias eftersom det tog en stund. Hann bli så hungrig så kände inte för att komma hem och ställa mig och laga mat. Blir bara lugnt framför tvn ikväll. Match mot Vetlanda står på schemat imorgon. Vi saknar 3 spelare imorgon så det lär bli jobbigt och framförallt tufft! Imorgon är Travis med i tidningen också eftersom han fyller 1 år på onsdag :) Måste åka och köpa den imorgonbitti så den inte tar slut.
 
Sitter och funderar lite på vad jag ska bjuda på på Travis kalas. Var först inne på minipajer, minipizza och tortillastubbar. Alltså lite plockmat. Men börjar ångra mig för jag har verkligen ingen tid denna vecka att stå med saker. Det är skola, plugg, plugg, träning och match! Kommer hem vid kvart över 5 på fredag och samlingen är vid 6. Så hinner liksom inte förbereda så mycket. Hmmm tål att tänkas på. Har iallafall tänkt att beställa tårta och sen göra cake pops :)
 
 






Travis första klippning

Sorry att jag varit lite frånvarande. Har väldigt mycket i skolan nu och vill gärna inte hamna efter. Har pluggat och gjort alla uppgifter färdiga. Man kan inte skylla på att man har barn och inte hinner, det är liksom ingen anledning. Däremot är det svårare att plugga med barn, men än så länge har det löst sig varje gång. Skönt att ha gäststugan där man kan sitta och plugga i lugn och ro. Har legat i massor i veckan istället så jag ska få helgen ledig. Så idag skickade jag in det sista och nu har jag tagit helg :)
 
Jennifer var här ikväll och klippte topparna på mig. Det var välbehövligt och det ska jag göra oftare så det slipper bli så himla slitet varje gång. Travis fick även sin första klippning ikväll. Hans lugg är så lång så den åker i ögonen på honom hela tiden, så den fick frissas lite :) Han undrade vad som hände haha, men det gick bra. Vill inte ta mer på honom, för han är så söt i sitt långa hår.
 
Har precis ätit lite kvällsfika. Vi körde på stort idag och åt nutellamuffins, kärleksmums och kladdkakerutor med tosca. Riktigt gott. Sockerchock såhär på kvällskvisten hehe. Kikar på lyxfällan just nu. Blir nog sängen rätt tidigt ikväll är ganska sliten efter denna hårda vecka. Imorgon väntar belöning i form av färgning av hår och färgning av ögonbryn/fransar :) Syster som ska skämma bort mig med det. Första gången hon rör mitt hår på det sättet så nu jädrar är det bäst för henne att det blir bra ;)
 
 
 
 






Stressad

Hm vad gjorde jag igår? Ingenting haha. Jo vi var på innebandy. Gick bra med Travis så det var skönt. Har inte haft med honom sen han var liten och typ sov halva tiden. Fattar inte varför dom ska blåsa så högt i pipan bara. Onödigt för de som spelar hör liksom ändå. Sen tryckte jag i mig en kebabtallrik och Mattias en pizza :) Premiär av teen mom 3 fick avsluta söndagskvällen.

Sov nog typ 2 timmar inatt. Har alltid världens söndagsångest. La oss sent, vred och vände på mig sen var det så varmt inatt så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men det var bara upp och hoppa 5.47. Skolan gick snabbt, värre när jag kom hem. Har tusen saker att göra. Blir hyperstressad när jag känner att jag inte hinner. Fick hoppa träningen ikväll pga av det, och det suger. Är de 3 timmarna i veckan som är roliga och de ska man få ställa in för skolan tar för mycket tid :/








Underbara lördag

Igår när vi hade ätit frukost packade vi och åkte mot hagadal för att bada. Älskar att se när Travis badar. Är så roligt att han tycker om att det, de bara lyser om honom :)

När vi kom hem somnade Travis som en stock i 3 timmar. Vi tände en brasa och bara tog det lugnt under tiden. När han vaknade gjorde vi tacos, tände ljus och hade det mysigt. Lekte med Travis resten av kvällen tills det var sovdags för honom.

Då satte vi på första twilight filmen och inledde vårt maraton. En film varje helg och en helg uppe i Värmland sen är det dags för premiär på bio av den femte och sista filmen :) Gäller att vara ute i god tid. Popcorn, naturgodis och monster satt fint till filmen. En perfekt lördag i mina ögon.








Städ och match

Travis var vaken i 2 timmar inatt. Aldrig varit med om det innan under dessa nästan 12 månader. Jäkla spruta alltså!! Han var ledsen till och från hela tiden. När han väl somnade och jag skulle lägga ner han vaknade han direkt. Så himla mammig just nu. Det gick inte att jag tog han så Mattias fick ta över tillsist för han vägrade verkligen släppa mig.

Imorse sov han iallafall till 20 över 10. Det var välbehövligt och idag har han verkat pigg igen. Skönt det! Har haft en städdag här hemma idag. Sen åkte jag och Mattias på match åt olika håll. Förlust idag igen, fick iallafall göra 2 mål. Är så tråkigt att förlora när vi egentligen är mycket bättre än motståndet. Ballar alltid ut mot slutet. Domarna var inte de bästa idag heller, men det är inget att skylla på! Nya tag till nästa helg. Då ska vi fasiken spela likadant hela matchen.







Tvätta

 

Travis vet vart man tvättar minsann, det är han duktig på att hjälpa till med :) ibland slänger han in saker i maskinen också, och knapparna är skitroliga att trycka på ;) Gärna när tvätten är igång så jag får tvätta om på nytt eftersom det avbryts haha.







1 års sprutan

Jag la upp en video igår, men den verkar inte ha kommit upp. Försökte igen men vet inte vad som händer. Det står att den redan är publicerad. Konstigt!

I förrgår skulle vi fått ett mejl om vi inte klarade tentan. Jag fick aldrig något, men vågade inte tro på det. Idag la de upp resultatet på hemsidan och det lös minsann grönt. Så jäkla skönt alltså! Riktigt stolt över mig själv för lingvistik är minsann svårt!

Travis vaknade upp kl 8 och va helt genomsvett stackarn. Så han fick lite alvdedon och vatten sen fick han ligga och mysa en stund mellan oss. Nu är han lite piggare. Humöret igår efter sprutan var inte helt 100 :/







Pluggdag

Gick upp med övriga familjen idag och satte igång med plugg efter frukosten. Tog med mig böcker och dator ut i gäststugan och försökte göra lite nytta. Var skönt att sitta där i sin ensamhet faktiskt :) Gäststugan får bli min pluggzon helt enkelt, kunde koncentrera mig mycket bättre där ute.

En klapp på axeln åt mig idag alltså! Mattias fixade lite mat åt oss när jag var klar. Middagskassen har fått honom att börja laga mat, skitbra ju hehe. Har precis ätit nybakade scones och druckit en kopp te med mintchokladsmak :) Supergott! Nu är det Hollywood fruar innan sängdags :) Kalmar imon, sista dagen denna vecka. Skönt! Imorgon är det dags för Travis 1-års spruta också. Fy hoppas det går bra.








Inget liv.se

Huaa en lång och stressig dag. Heldag i skolan och massor att göra. När ska man hinna? Självstudier imon så det är väl bara att köra på. Dygnet behöver mer timmar. Kom hem kvart över fem. Busade med Travis en stund, åt, bytte om och åkte till träningen. Rolig träning idag och härliga människor i laget :) De 3 timmarna vi tränar är guldvärda som egentid.

Har duschat och tittat på 16 and pregnant. Känner att det är en jäkla tur att jag inte ska upp och åka till Kalmar imon för det hade jag aldrig orkat. Dags att bege sig till sängen för lite sömn. Måste verkligen vakna upp imon och känna mig motiverad för skolarbete, annars är det rätt kört. Muntlig presentation på onsdag och jag har gjort noll på det. Ska även göra ett arbete om engelsk historia som ska vara muntligt inskickat på onsdag och skriftligt på fredag. Nämde jag att jag ska lösa i grammatikboken och historieboken också? Samtidigt som jag måste börja läsa 5 skönlitteratur böcker till en ny kurs som börjar i november. Har även en analys som ska in om 2 veckor. Heja mig!!!!


Dags att klippa vår lilla kille :) Får bli lagom till hans 1-årsdag. Satte upp toffsen på skoj, är inget han går runt med haha. Var är lampan Travis? (Pekar och säger lampa)











Söndag

Har haft lite kalas idag också. Sen la Travis men han sov bara 1 och en halv timme idag. Han har hållt igång ändå minsann, vi har lekt hela dagen är helt slut nu hehe. Vi har bygg torn, kört med bilarna, lagt i klossar och myst i tältet. Sen är Travis en väldigt bra hjälpreda och "hjälper" mig gärna att till exempel tvätta. När det är dags att hänga den hjälper han  mer än gärna till (läs slänger ut all tvätt på golvet). Ser skitnöjd ut precis som han varit duktig haha. Ikväll var han väldigt mysig när vi låg på soffan. Skulle vara nära hela tiden och gosa med kinden mot min, och pussa lite varstans på mig. Inte mig emot, är världens mysigaste blöta pussar man får :)
 
Nu sover han såklart och vi har ätit en äppelpaj om jag slängde ihop till solsidan. Mattias sitter vid ena datorn och jag vid den andra. Sociala familjen! Har gjort iordning inför morgondagen då jag går en heldag i skolan. Vilket betyder att jag hinner se Travis i knappt en timme imorgon. Det är därför vi har varit som klistermärken på varandra idag hela dagen hehe. Som tur är har jag självstudier på tisdag så jag får pussa lite på honom innan det är dags att plugga.
 
 
Dagens söndagsmiddag blev klyftpotatis med vitlök, baconlindad kycklingfile, ungsbakade pestotomater och beasås. Mycket gott :)
 






Kalas i bilder

 
Kalas i bilder. Minismörgåstårtor och nutellamuffins bjöd vi på idag. Satt fint i magen. Travis trivs när han får uppmärksamhet från alla håll minsann. Han är badad och sover sen ett tag tillbaka. Det nya han "kommit på" är att lamporna ovanför sängen faktiskt är jätteroliga. Häromdagen kl 3.07 på natten vaknade jag av att han tände, släckte, tände och släckte ett antal gånger haha. Sen la han sig ner och somnade om. Nu får vi vakna varje morgon av knapptryckning på lamporna! Haha ja Travis, han är rolig han. Han är så pillig och smart, styr verkligen med allt lilla fisungen.
 
Nu väntar jag på att Mattias ska komma in från garaget så vi kan titta på en film. Har laddat upp med coca cola, popcorn och pringles :) Är trots allt lördag! Igår skulle vi sett en film, men mina ögon fick i kors kl.23. Som sagt börjar bli gammal!
 
 
 
 
 






Köket

Kom ju på att jag har ett rum kvar att lägga upp, och det är köket. Det är inte riktigt i min smak. Alldeles för varmt tycker jag, då det bara är trä överallt. Men som sagt man överlever nog tills man känner för att göra iordning det själv ;) Fräscht är det iallafall och det är huvudsaken! Vi överlever inte på den där lilla frysen om ni undrar haha. Har en till ute i förrådet som tur är :)
 
 
 
 
 






Födelsedag

Igår var det den 12e oktober vilket betyder min födelsedag. Hela 22 år gammal! Känns som man nyss fyllde 18 och fick komma in på krogen. Bestämde mig för att sluta fylla när jag fyllt 20. Man blir ju bara närmare och närmare 30 strecket haha!

Fick blombud av hjärtat på förmiddagen. Så fint så :) Igår hade vi hemmapremiär i innebandyn också. Förlorade tyvärr med 5-2. Positivt att vi fick in mål och att vi till en början var med riktigt bra i matchen. Negativt att vi slarvar mycket och låter motståndarna tänka alldeles för mycket med bollen istället för att gå på. Tyckte inte om min insats i matchen. Har så jäädra svårt att hitta rätt på centerpositionen. Har i alla mina år spelat forward. Är riktigt svårt att ställa om faktiskt. Hoppas det blir bättre med tiden.

Idag blir det lite kalas för mig :)








En heldag i Linköping

Idag har vi spenderat en heldag i Linköping med shopping. Himla trevligt att komma iväg lite :) Travis har varit jättesnäll och glad (skönt). Charmade många omkring sig på köpcentrumet som vanligt haha.

Och shopping kan man lugnt säga det blev, och då hann jag ändå inte titta på allt jag behövde. Fick med mig 6 tröjor och ett par skor hem iallafall. Sen lite smycken och smink. Travis fick lite basic bodys och byxor, även en gardigan, skjorta, mössa och vantar. Sen köpte vi ett par vinterkängor åt honom. Fick bli storlek 19, eftersom det är den minsta, så de är lite stora på honom än.

Köpte presenter och dekoration till blivande 1-åringen också :) Hoppas han blir glad! Nehe nu är det bedtime!








Danskillen Travis

Travis älskar att dansa haha :) Så himla söt är han när han gör det. Gulle!







Dryg dag!!!

Åkte till skolan helt i onödan idag! Så jäkla drygt. Fick ett mejl 8.25 att föreläsningen var inställd och då hade vi precis lämnat Blomstermåla så då fick jag åka ända till Kalmar och vänta till 10.35 innan nästa tåg gick hem igen. Om han hade skrivit ett par minuter tidigare hade jag kunnat hoppa av i Blomstermåla och vänta på tåget som vi möter precis när man kör in i Kalmar. Då hade jag iallafall inte behövt offra hela 6 timmar av dagen åt ingenting!
Han skrev att den kanske skulle vara imorgon istället om han mådde bättre. Tänker absolut inte chansa och åka imon. Vi hade ändå andra planer på morgondagen. Nämligen shopping :)
 
La mig och vilade när jag kom hem, var riktigt trött. Sen när jag vaknade gjorde vi kebabrulle till middag, riktigt gott var det. Osar vitlök om oss nu hehe. Ska alldeles straxt byta om och åka iväg på seketeriatutbildning, sen blir det träning efter det :)
 
 
 






Travis första steg och årsdagen

Igår var det en stor dag då Travis tog sina första steg :) Mattias var ute och klippte gräset så vi tog på oss och gick ut en sväng. Travis gick runt med gåstolen. När han närmade sig gräsklipparen släppte han den och tog 3 egna steg till gräsklipparen. Sen vände han och gick 3 steg tillbaka mig. Snacka om att vi stod med hakan i marken haha. Han har inte visat någon tillstymmelse till att vilja gå själv nämligen. Så stolt man var igår, gick med ett leende på läpparna hela dagen. Vår duktiga kille :)

Idag har jag varit ledig och fick sovmorgon. Sen har det inte blivit så mycket gjort. Mattias och jag har varit tillsammans i 3 år idag, och även varit förlovade i 2 år :) Fick fina blommor när jag klev upp imorse. Sen fick jag goda pestobiffar till lunch, och ikväll var vi på bambugården och åt planka :) Bra dag! Nu blir det mys på soffan med tända ljus och noggerglass :)







Seriepremiär

För att göra en lång hemsk lördag kort. Somnade 2 i fredags. Vaknade kl 5 av att Travis bökade runt i sömnen. Kunde inte somna om. 5.45 ringde klockan. Åkte till hfred. Satte mig på tåget åt höger som alltid går år Kalmar. Men tji fick jag för de gjorde det tydligen inte på lördagar. De vägrade stanna, fick hoppa av i vby. Morfar kom i ilfart och hämtade mig 7 på morgonen. Släpper av mig i hfred igen. Jag tar bilen och kör till Kalmar på timmen. Kommer 10 min sent till tentan, får iaf komma in ändå. Tentan går åt skogen. Jag tröstäter mc donalds och bränner mig på tungan. Fick ont i magen för jag åt för fort och jag var kissnödig hela bilresan hem. Däckade på soffan hemma eftersom Travis ändå sov. Vaknade efter en timme och önskade att jag bara legat kvar i sängen den morgonen haha. Fyy!!

Kvällen blev bättre iaf. Tacomys framför gpt med familjen. Travis var hur mysig som helst och satt snällt och tittade. Åt lördagsmys han också, smoothie och majskrokar. Lite gurkstavar med :) Och bra gp var det med!

Idag har vi haft seriepremiär i Jönköping. Förlorade med 10-0. Tycker vi kämpade bra iaf, speciellt i sista då det blev 0-0. Jönköping var riktigt duktiga och tränar med deras alag som spelar i division 2. De kommer garanterat vinna serien. Skönt att ha den matchen gjord. Nu vet alla hur en seriematch går till, och det kan bara bli bättre :)


Såhär glad är jag när jag vaknar och får komma till mammas och pappas säng :)








Shopping

Riktigt tråkig fredag då Mattias är iväg och spelar innebandy och Travis som sover såklart. Försökte plugga lite förrut men de är omöjligt med Travis, han river hela huset. Ska väl läsa igenom anteckningarna en gång till och sen får det bli sängen. Får gå som det går imorgon. Ser inte fram emot att klockan ringer 5.45 en lördag. Borde vara olagligt!
 
Vi ska åka och shoppa nästa vecka. Längtar som bara den på att få fylla på garderoben lite! Behöver en jacka, skor och lite nya tröjor. Sitter och tittar runt lite just nu på kläder och jag är ändå ganska kräsen. Tur är väl det haha. Är mycket roligare att shoppa på plats då man verkligen ser hur kläderna ser ut och sitter på en.
 
Är ute efter ett par riktigt snygga boots med nitar på. Finns hur många snygga som helst när man googlar, men vart får man tag på alla dessa är frågan. Finns knappt någonstans! De är riktigt dyra också. Kanske en födelsedagspresent? ;) Tröjan på bilden klickade jag hem och fick hem igår. Skulle även vilja ha väskan. Den är från nelly, också ett födelsedagstips haha :)
 
 
 






BVC och plättar

Har legat på soffan och halvsovit/sovit i 3 timmar idag. Vad är det med mig? Inte kul att må såhär. Om de fortsätter får jag boka tid hos läkaren :/

Har pluggat.... Hm lite. Har bara mig själv att skylla, men det är något som inte står helt rätt till i kroppen så jag orkar verkligen inte. Tänker varje kväll när jag lägger mig att imon ska jag plugga massor! Men så vaknar jag och mår likadant. Imon är sista dagen. En dag man egentligen redan ska kunna allt, men de kommer bli sista minuten haffs för mig. Får hoppas jag mår bättre och kan plugga till omtentan istället.

Har iaf hämtat ut och delat upp alla partylite ljus sen partyt jag hade här hemma. Kände mig lite tvungen till de för de handlar ju inte bara om mina saker :) Nu är det gjort iaf! Spenderade sedan kvällen med hjärtat på soffan och så åt vi plättor med nutella :) Till och med Mattias som fixade iordning och bjöd mig på det :)


Just det vi vägde Travis på BVC imorse. Nu väger han 8,4 kg och är 74 cm lång :) Han har alltså gått upp 500 g på en månad. Stora killen nu, och kurvan pekar uppåt igen. Kanon! Nästa tid är om 3 veckor och då är det dags för 1års sprutan!








Svar till J


Postat av: j
Åt inte han bara er lagade mat? Har för mig du skrev det tidigare..
2012-10-03 @ 00:39:12

Svar: Jajemen du har så rätt. Vanligtvis äter han 2 lagade mål om dagen :) Du ser det inte på bilden, men det är mestadels smoothies, mellanmål och fruktpuré som står där inne. Men vi har självklart ett par burkar med mat också. Smidigt om man åker iväg eller om vi tex äter pizza någon dag som han inte kan äta. Då får han burkmat. Favoriterna är lax med potatismos och makaronigryta :) Köper mest nestles mat, de duger jättebra!


Ingen bra dag idag. Vet inte vad det är med mig, är bara så trött hela tiden. Har knappt orkat plugga och nu är snart lördagen här. Det stämmer fasiken att när man blir äldre har man svårare att lära sig nya saker. Vet inte hur jag ska printa in 14 kapitel i huvudet. Någon som har tips?? Vet verkligen inte hur jag ska lära mig det. Nä fy känner mig bara nere... Ingen rolig känsla i magen.








Vinst idag :)

Vi vann med 3-1 idag :) Alla var jätteduktiga och kämpade på som bara den. Så himla roligt att se! Vi är ju trots allt ett nybörjargäng, så man kan inte ha för höga förväntningar. Men idag gick det verkligen över förväntan :)

Har käkat lite pizza och tittat på Hollywood fruar nu. Satt fint efter kvällens ansträngning. Var helt slut haha. Konditionen är inte den bästa ;) Nu ska jag mysa med sambon och sen få mig en god natts sömn. Tänkte åka på babycafe imon så Travis får leka av sig lite. Sen måste jag plugga massor imon :/


Påfyllt i Travis skåp, tror han står sig ett tag nu :)








Träningsmatch

Igår va jag i Kalmar hela dagen. Pluggade! Kom hem kvart över 6, åt mat, bytte om, packade och åkte iväg och tränade. Hann se Travis i ca 35 min :( Men så är det ibland!

Har tagit ikapp det idag och busat hela förmiddagen. När han sov skulle jag plugga. Hann igenom ett par kapitel sen höll jag på att somna haha. Så fick lägga mig och vila en stund. Tänkte plugga när jag vaknade till igen, då ringde tidningen och ville intervjua mig om innebandyn! Sen vaknade Travis igen. Så mycket plugg blev det haha!

Nu ska jag åka iväg och spela träningsmatch med innebandyn :) alla kunde inte vara med idag så tror bara vi blev 8 idag tyvärr. Men det blir kul ändå, hoppas vi vinner :) Ska ta kort innan också!


Travis fick ett regnställ från name it idag. Köpte det begagnat för 60 kr. Som hittat och det var knappt använt. Perfekt :)