What hurts the most

Sitter här på mitt rum och funderar lite =) Ska åka och träna snart. Hoppas det går bra så man får spela från start imon. Är sugen på en vinst och en rolig match. Vi möter ju Virserum, är typ den enda matchen man kan kalla derby. Blev att åka långt för att spela iår =)
Annars händer det väl inte så mycket just nu. Har varit otroligt trött denna vecka. Vet inte varför. Har gått och lagt mig varje dag efter skolan, och ändå gått och lagt mig klockan 10, sen är jag skit trött när jag vaknar. Är märkligt det där, och lite jobbigt att va trött hela tiden med. Menmen.
Har köpt en ny telefon, och det verkar som man blivit blåst på 3000 kr :D Haha lyckat. Ska försöka ringa hela kvällen och se hur det är. Helt sjukt haha.
Har varit lugnt i skolan denna vecka. Hål hela tiden och massa dötid. Det är inget kul. Och idag satt man och spela nåt jävla pizza spel på jesper haha. Skulle typ göra likadana pizzor som bilden visade på en tid och tjäna ihop tillräckligt mycket pengar. Mobbat :D Men vad gör man inte haha. Sen när vi äntligen skulle ha lektionen vi väntat på kommer han 10 minuter försent. Delar ut ett papper med lite uppgifter, och säger att det va va inlämnat v.14, och vi behöver inte komma på fler lektioner. Sen fick vi sluta. Haha okej det lär ta en timme max att göra det pappret, och vi missar långa lektioner för det liksom haha. Men skönt, då har man ju ett mindre bekymmer.
Är massa arbeten o skit som ska in innan lovet som man inte ens börjat med. Och engelskan lär jag ju inte klara. Prov imn på litterära termer och jag har inte ens kunnat översätta alla. Lyckat värre! Sen prov på allt vi har gjort innan lovet. IG på hela klassen? Ja det lär det nog bli, är ingen som verkar fatta hennes jävla lektioner. Sjuk är människan!
På lördag blir det kanske att åka till Högsby med Mirja, Får se har inte bestämt mig ännu =)/  Take care Nathalie


I´ll do it for you

Nu har jag varit väldigt dålig med att skriva här. Skärpning på det! Men det har inte hänt så mycket ändå. Julafton och nyår som varit ungefär. Och julafton va som varje år innan, fast simon va med också. Va hos mormor och åt, lika gott som alltid. Sen blev det farmor en sväng hem till mamma och sen till Virserum med Simon. Va en jätte mysig dag, och jag va supernöjd med mina julklappar =) Speciellt min dator =)
Nyår började hos mig, och där va det trevligt =) Behöver inte orda mer om den dagen, palla liksom....
Efter nyår har det inte hänt allt för mycket, inte orkar gått upp ur sängen. Men det är ju rätt skönt och ligga i sängen hela dagarna med, men man tröttnar på det efter ett tag.
Madde va hos mig i fredags så då va man ju tvungen och gå upp ;) Vi hade vår egen lilla spadag hah. Gjorde fotbad, bastade, hårinpackning och ansiktsmask och bara snackade. Va jättemysigt. Vi får ta en dag sen du kan va lite längre. Hoppas cupen gick bra =)
I lördags bestämde jag mig för att gå upp ur sängen också, vaknade vid typ halv 2 eller något, duschade och sen gick och köpte godis med Micha. Och då slog det mig att jag inte varit ute sen nyår haha. Men va skönt med lite frisk luft. Sen åkte man till Virserum. Och det va trevligt, ska inte prata mer om det nu... Vi får se helt enkelt.
Och nu kom man hem, hem är alltid lika skönt. Och jag vill ha ordning på mitt rum nu. Jag fick ju 4700 kr för mitt ärr på försäkringen i förrgår så snart måste jag komma iväg så jag kan handla massa till rummet. Måste spara lite av pengarna till en ny mobil med, för den är ju snodd för den som missat det. Så gott folk lita inte på någon annan än dig själv, för man blir bara sviken ändå.
Nu kommer Michaela så nu slutar jag skriva. Blir kanske bowling ikväll med snyggingen =) Trevligttrevligt.


Och btw jag hatar folk som snackar så jävla mycket med saker dom inte har med och göra. Speciellt när man sprider ut rykten som inte ens är sanna. Go to hell and stay there säger vi ;)


/ Take care Nathalie