Egentid

Igår lämnade vi barnen hos mamma när hon kom hem från jobbet. Sen duschade vi och gjorde oss iordning för att åka iväg och bowla och gå på bio. Jag fick åka iväg utan att sminka mig pga ögat. Bryr mig inte speciellt mycket om smink så, men när man ska iväg är det iallafall kul att kunna göra sig iordning lite ordentligt eftersom jag aldrig orkar eller hinner det på vardagarna. Sen att jag ser så blek och trött ut utan min mascara är en annan femma hehe, men det var bara att gilla läget. Först bowlade vi och ja jag förlorade för första gången i hela mitt liv mot Mattias tror jag. Jag brukar alltid vinna, men denna gången lyckades han lite bättre.
 
När tiden var slut så drog vi iväg och käkade pizza och tog ett varv på ica maxi i väntan på att bion skulle börja. Vi var så himla tidiga så vi hann se på ett avsnitt av walking dead i bilen. Vi satt där som två nördar på parkeringen utanför bion och tittade hehe. Vi är helt inne i den serien och det är svårt att sluta titta. När avsnittet var slut så gick vi in och köpte lite popcorn och väntade på att mockingjay part 2 skulle börja. Vi har sett de tre första filmerna i serien de två senaste helgerna så jag var riktigt taggad på att få ett avslut nu äntligen. Vi hade två muppar framför oss som inte fattade att man faktiskt får hasa ner lite i stolen för att de som sitter bakom ska se så vi fick sitta helt snett för att kunna se texten på bioskärmen. Jag åkte därifrån jättebesviken efter filmen, kände inte alls att det var det slutet jag ville ha. Att göra en tredje bok på två filmer gör oftast att den sista dör ut lite och ja så kände jag att det var. Kan tänka mig att boken är mycket bättre så får väl läsa den någon gång när man får tid. Det var riktigt mysigt att få komma iväg ensamma och att få åka hem och lägga sig utan att behöva tänka på några barn. Även Colin sov borta för första gången och det hade gått jättebra. Han somnade vid sju som vanligt och sov hela natten till tio i åtta. Känns alltid lite vemodigt att lämna bort dom första gången, men det är värre med första barnet. Nu när man har ett till så vet man om att man behöver ta sig tid till sånt här tillsammans. Det var underbart att få vakna upp i lugn och ro av sig självt, kunna ligga och dra sig, äta frukost i sängen och titta på walking dead hela förmiddagen fortfarande liggandes i sängen. Batterierna är laddade för ett tag framöver nu känner jag. Jennifer och Henke bjöd även på gomiddag idag, älgstek och hasselbackspotatis. Sen var det bara att åka hem och bada och lägga barnen. De somnade gott i sina renbäddade sängar. Colin gnällde dock till för en stund sen, men hade hamnat lite konstigt i sängen så jag lyfte bara tillbaka honom till kudden och så blev det tyst igen. Jag hoppas det förblir så hela natten tills han vill upp imorgonbitti :)
 
Travis var väldigt förkyld och hostig idag så det kan vara tur att batterierna blev laddade om det är sjukdags för honom. Det var ett tag sen nu så det skulle inte förvåna mig. Hoppas han mår lite bättre imorgon för vi tänkte åka skridskor då :)
 
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback