Sovmorgon

Idag gav barnen oss sovmorgon till kvart över åtta. Det är verkligen inte ofta Travis sover så länge så han måste ha varit trött efter dagen hos mormor igår. Annars vaknar han standard någon gång mellan 6-7 och Colin brukar vakna mellan 7-8, på senare tid så har det vissa dagar blivit ännu längre än så. Skönt! Sen jag blev mamma så har jag fått lära sig att precis allt går i perioder så jag njuter medans Colin är i en "sova om natten" period. Det var bara att göra Travis redo för förskolan så han får vara där två gånger denna vecka iallafall :) Idag hade de haft gympa och det brukar vara en av höjdpunkterna. Imorgon fick de vara utklädda om de ville så Travis ska vara en påskhare hehe. Kommer bli världens sötaste!

Det är så skönt att vara samlade hela familjen på hemmaplan. Njuter av varje sekund här hemma. En påskhelg och en veckans lov tillsammans kvar innan verkligheten börjar igen :)

Colin har börjat gå på pottan lite smått. Travis var alltid intresserad av det så han började också gå tidigt. Det blev bara till en fördel då han var helt blöjfri både dag och nattetid när han var två år och två månader. Kan ju hoppas att det går lika smidigt för lillebrorsan också :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback