Renoveringshelg

Tiden går hörni :) Jag skrev att jag skulle till barnmorskan i förra inlägget. Nu har jag fått svar på varför jag känner ett ständigt tryck nedåt, bebis har valt att lagt sig i säte, alltså med rumpan neråt istället för huvudet. Så hans huvud ligger uppe under mina revben, och den ställningen är allt annat än bekväm. Den envisa lilla ungen ca två veckor på sig att vända sig rätt av sig själv, annars får vi åka in på vändningsförsök. Känner att jag vill ge det en chans eftersom jag vill helst ha en normal förlossning. I vissa fall leder ju vändning till akut kejsarsnitt, vilket jag verkligen inte hoppas för då har jag hellre ett planerat men det får bli så. I bästa fall vänder sig bebis rätt vid vändningen, annars får vi ett planerat snitt. Inte vad jag önskar såklart, men vi får ta det som det kommer helt enkelt. Det är ett litet tag kvar än så har vi tur så har bebisen fattat hur kan ska ligga med huvudet tills dess :) Det hoppas vi på! Annars såg allt bra ut och barnmorskan tyckte det var dags att packa bbväskan. Får snart börja fundera på det kanske :) Minns knappt vad jag packade sist, men en hel del saker blev det. Kläder och sånt tar en himla plats i väskan.

I helgen var jag iväg på bf-återträff. Vi hade en heldag innehållandes fika, volleybollspel, buffé och musikquiz. Hör och häpnad till och med denna gravida kvinna var med och spelade i hela två timmar :p Jag var helt slut sen, men det är så himla kul med volleyboll! 

Nu är redan denna vecka över igen, fredag imon. Säger det återigen, det går alldeles för fort :) Mattias har satt på sommardäck på våra bilar idag och byggt ihop en garderob till barnrummet som vi köpte för ett tag sen. I helgen väntar en riktig fixarhelg för honom med slipning, målning och rivning av golv. Jag hoppas snart att detta elände med renovering är över, så fruktansvärt tråkigt. Känner mig så hjälplös också när jag mest står och tittar på, det är jobbigt det också haha. På lördag passar jag på att smita iväg och besöka Ullared så jag slipper se eländet ;)











Kommentarer

Kom ihåg






Trackback