Helg äntligen

Äntligen fredag hörni. Har något skit i kroppen som ligger och gror men aldrig riktigt bryter ut. Är förkyld till och från och ikväll känns det som jag har feber fast jag inte har det. Så denna helg är välkommen. Har inget planerat för en gångs skull så den får bli som den blir. 

Idag har vi varit och valt ut tapeter till bebisrummet och golv till köket. Travis fick vara med och bestämma lite och det blev en fondtapet åt det blåa hållet med bilar på. Vit bakgrund såklart eftersom vi är ute efter ett ljust rum. Travis rum går i grönt och på lillebrors rum blir det istället ett blått färgtema. Det blir nog bra. Är ute efter en grön fin och mjuk ryamatta till Travis rum, men har inte riktigt hittat någon som passar bra än. De mattorna som jag har hittat är mer mossgröna men jag vill ha den mer limegrön, ljusgrön. Och en likadan fast blå då såklart, har ni några förslag så hojta gärna. 

I bilen påväg hem förut somnade Travis och fortsatte sova på hallgolvet i några minuter innan han flög upp klarvaken och skulle dega med lera haha. 










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback