Bamsegympa

Veckorna går undan tycker jag. Redan onsdag! Har varit rätt lugnt på jobbet denna vecka, lite extra tid för planering vilket behövs så det känns skönt. Ikväll har Travis varit på bamsegympa. Han började för tre veckor sen och han verkar tycka det är kul och det är roligt. Idag hade han dock lite ont i magen så i slutet låg han i mitt knä. Han var med och sprang hinderbana i början iallafall. De 45 minutrarna som det håller på går snabbt.

Annars händer det inte så mycket mer förutom att vi drog igång renoveringen av bebisrummet igår. Nu är alla väggar målade och taket är målat en gång. På fredag blir det takmålning gång två plus spackling av väggar, samt slipning av väggar någon gång under helgen. Sedan måste vi invänta elektriker som kommer på måndag innan vi kan måla taket en sista och tredje gång. Sen ska det vara färdigt för tapetsering :) Tänkte åka och välja ut tapeter på fredag så det finns hemma när det är dags. När det är klart ska vi bygga in proppskåpet som tyvärr befinner sig i det rummet i en snygg garderob med skjutdörrar. Sen börjar det roliga, inredning :) Då är det dags att ta in spjälsängen och handla matta, lampor, gardiner osv :)

Jag ligger just nu framför tvn och glor på farmen. Ska alldeles strax hämta mig en stor semla och mumsa på till Sveriges mästerkock :)










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback