Treårsbesök

Allt är utläst inför imorgon, och boken hunger games gjorde mig jättesugen på att se filmen igen. Nu i november kommer ju den första delen av den tredje filmen ut, så någon helg snart får det bli en filmkväll och se de två första igen. Har ni inte sett dom så gör det, så bra filmer. Den första heter hunger games och den andra heter catching fire. Den som kommer ut den 19e november heter mockingjay, sen får vi vänta ett helt år på del nummer två av filmen. Såklart i en trilogi, då delar de ju alltid upp sista filmen i två delar ;) Ser fram emot en biodejt inom kort, behöver något att se fram emot.


Idag har vi varit på bhv med Travis som hade treårsbesök. Det var inga konstigheter. Han har ju varit duktig med att prata länge. Han fick berätta vad det var på vissa bilder och så frågade hon något i stil med finns det något på någon bild som man kan äta. Så svarade han äpple ungefär. Sen fick han rita ringar, vet inte anledningen hehe och så väga, mäta, sparka boll och hoppa. Det är vardag för Travis så det var inte svårt för honom. Var först lite nervös för att han skulle bli blyg och inte vilja prata, men han körde på redan ute i väntrummet haha. På gott och ont att han tar för sig så mycket. Travis väger numer 12,3 kg och är 92 cm lång. Ingen stor kille, men helt perfekt lagom :) 


Imorgon är det dags att bege sig till Kalmar. Näst sista gången, så det är bara att köra på. Är så skönt att det är höstlov på skolan, det betyder extra tid för plugg i lugn och ro :) 
  

Funderar på att göra dessa till Travis kalas i helgen :)










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback