En lugn helg

Min helg har inte varit speciellt rolig. I torsdags när jag kom hem från jobbet hade jag världens huvudvärk. Efter middagen kände jag hur jag blev sämre och sämre så jag gick och la mig. Hela natten låg jag med världens feberfrossa. Hoppades att det skulle bli bättre på fredagen när jag vaknade eftersom jag var tvungen att plugga, men icke. Det var ännu värre! Varenda led i kroppen värkte och jag hade någon konstig migränhuvudvärk. Sov i princip hela dagen, var helt borta. När jag vaknade upp i lördags var allt helt borta. Mycket märkligt, men skönt att det gick över fort. 

Travis umgicks med sin moster i lördags så då passade jag på att få lite på uppsatsen skrivet. Var trött och eländig hela dagen så blev inte så mycket mer gjort. Igår tog vi sovmorgon här hemma. Var inte uppe och åt frukost förrens klockan tio, så skönt :) Dagen spenderades med lek och bus med Travis. Sen hjälpte jag Mattias att foliera panelen i bilen, och ja det tog ett par timmar det sen var söndagen gjord.

Idag har jag skrivit som en tok på min uppsats eftersom den skulle in för handledning idag. Känns alltid skönt att få med så mycket som möjligt då. Vi ska ha handledning över Skype på onsdag, smidigt så man slipper åka 20 mil. Annars idag har Travis och jag styrt lite, sen plockade vi ut våran städskrubb i köket för den ska försvinna. Vi ska delvis bygga igen den fast med en liten öppning kvar för kylskåp och frys. Det ska bli lite förändringar, men jag vill att det ska ske nu på en gång. Orkar inte gå och titta på eländet när det är halvfärdigt hehe :)


Mormor levererade lussebullar ikväll mums :)










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback