Underbart väder

I veckan har jag varit med extra under elevens val. Har inte varit så ansträngande. Spelat lite fotboll, la crosse, kört lekar, innebandy, basket och så vidare 😊 Avslutade med show igår som showgruppen satt ihop. Var riktigt kul att se, så himla duktiga alla. Efter de gick jag bort till Jennifer som klippte av mig håret. Har sparat till långt hår länge, men det är riktigt slitet nu så det fick ryka. Är inte meningen att jag ska ha långt hår helt enkelt. Hellre att det är kort och fräscht! Hon klippte av mer än en decimeter så det känns lite ovant än. 

Idag har vi varit iväg och firat farmor som fyller 70 år i veckan. Vi överraskande henne först hemma då hon inte hade en aning om att alla samlats. Sen åkte vi iväg och åt på restaurang och stannade till vid en sjö och fikade och lekte lite leker. Väldigt trevligt faktiskt :) Just nu är det altanhäng som gäller för mig. Mattias är fyllechaffis ikväll, men jag överväger att förflytta mig till sängen mycket snart. Har ändå varit en lång veckan jobb och plugg. Kan gladeligen säga att det enbart kommer vara så i två veckor till, målet i sikte äntligen. Har lite smått kvar att fixa som jag planerar att göra måndag och tisdagkväll sen ska uppsatsen skickas in. 

Travis har varit sjuk hela veckan och varit hemma från dagis. Han är fortfarande lite snorig, men det är bättre så det får bli en kortvecka för honom på dagis nu. Imorgon ska hela familjen spendera dagen på Astrid Lindgrens värld. Hoppas vädret är med oss. Har verkligen varit underbart hela veckan bortsett från regnet som kom idag på förmiddagen. Dock var det välbehövligt för allt pollen, men nu får det gärna bli sol igen :)













Kommentarer

Kom ihåg






Trackback