Mattias fyller år

Hallå!

Kör ett inlägg från telefonen lite snabbt. Igår blev Mattias sjuk och fick gå hem från jobbet, så typiskt. Det är samma skit som jag haft, och som hänger i än. En annan kan däremot inte vara hemma och bara vara sjuk... Har jag inte varit på evigheter. Ser fram emot när jag har ett jobb och verkligen kan vara hemma när man är sjuk utan massa måsten. 

Jag lyckades få världens huvudvärk som höll på att bli till migrän igårkväll, som tur var orkade Mattias bada Travis och göra han klar för sängen, för jag fixade verkligen inte ljuset på toan. Jag la honom sen och ja han somnade på 10 min igår igen. Underbart! Men det kommer mer, han sov också i sin säng hela natten. Jag vaknade med ett ryck halv 5 och då hade han inte kommit. Man är van nu att få vakna av att han kommer så kroppen är inställd på det, men han låg och sov skönt i sin säng. När jag började styra med frukosten sköt han upp dörren litegrann och sa gomojjon mamma. Haha sötunge! Så himla skönt att han sov i sin egen säng, det får han gärna göra fler nätter :)

Idag fyller Mattias år, och jag sitter på skolan just nu. Jobb hela dagen lång på schemat idag med. Tänkte fixa lite fika till lilla sjuklingen där hemma iaf. Får se om jag orkar åka på träning ikväll, vi ska spela match mot herrarna så vore kul att vara med. 










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback