Kinamat får avsluta helgen

Sova länge, vad är det? Straxt efter 6 skulle han upp igår, men Mattias gick upp med honom efter en stund och jag somnade om. Hade kunnat sova hela dagen tror jag haha, var riktigt trött. Eller jag är fortfarande, sova ett dygn kanske hjälper? ;) Iaf, vi var på speedway igår. Kallt ute, men vi pälsade på oss och Travis tyckte det var kul. På kvällen hade vi en sån där riktigt skön kväll då vi tittade på film, åt god mat och efterrätt :) Sånna vill jag har oftare! Så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.
 
Idag var det min tur att gå upp med Travve, halv 7 var vi uppe och sen fixade vi frukost. Jag satte mig vid datorn och Travis spelade spel på telefonen. Helt plötsligt blir han skitförbannad på spelet och kastar telefonen i golvet. Det har aldrig hänt förrut, och han lyckades göra glapp i min homeknapp på iphonen. Den funkar lite när det vill nu. Tur att jag troligtvis får hem min nya telefon i veckan, en sony xperia z1. Den har releasedatum första veckan i oktober, så jag hoppas den kommer nu i veckan :) Två år sen sist jag fick pilla med en ny tele så det ska bli skoj. Jag vet vem som bara kommer få sitta i soffan och spela på den, för den ska inte åka i backen minsann haha!
 
Vi storhandlade lite i väntan på att Mattias skulle vakna, kl 11 hade han fortfarande inte vaknat så då gick vi in och väckte honom :) Då drog jag till gymmet och körde ett träningspass. Travis sov när jag kom hem så jag hoppade in i duschen. När han vaknade åt vi lite, sen spenderade vi kvällen i ishallen och tittade på hockey. Travis var helt mupp och gick och slickade på fönsterrutorna? Äckelunge haha, ju mer man sa till honom desto mer skulle han såklart göra det. Nu sover han sen ett tag tillbaka, och Mattias och jag har käkat kinamat. Bra avslut på helgen! Imorgon väntar tentaplugg här hemma :) Wish me luck, jag hoppas mest på att jag inte somnar i böckerna ;) Sängen är väldigt lockande när man pluggar hemma hehe.
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback