Xperia z1

God kväll!
 
Tittar in för ett snabbt kvällsinlägg. Eftersom att föreläsningen på eftermiddagen igår var så fruktansvärt tråkig så drog halva klassen i pausen och jag ingick i det gänget också. Kom hem vid 4 istället, så jag behövde inte stressa iväg till träningen. Väldigt skönt! Träningen gick bra, och i helgen väntar seriepremiär :) Det känns väldigt hastigt på, men det ska bli superkul. Vi ska få ett nytt ställ också, kommer nog hem till nästa match hoppas vi på.
 
Imorse åkte jag också tidigt, så Travis fick åka till mamma på morgonen. Han tycker inte om att bli väckt på morgonen. Igår skrek han "UT" och "STÄNG" när jag väckte honom stackarn. Han ville sova vidare, men det var bara upp och hoppa. Min mamma lämnade honom på dagis, och det gick bra som vanligt nu för tiden :) Han pussar, kramar och vinkar. Mammas stora kille minst sagt, så självständig och viljestark.
 
Kom hem vid 4 idag också. Hämtade ut min nya telefon igår, en xperia z1. Hann inte pilla med den igår, så det ägnade jag mig åt när jag kom hem idag. Den är sååååå stor mot min ihpone jag hade innan, känns grymt jobbigt. Men man vänjer sig väl någon gång hoppas jag. Den verkar iaf helt okej nu när jag fått suttit ner i lugn och ro och tittat på den. Riktigt bra kamera och det gillar jag :) Imorgon ska Travis vara på dagis en stund. Jag ska upp till bibblan och fixa ny kurslitteratur, och sen hem och plugga och städa lite. För imorgon kommer Mattias farmor och farfar ner och hälsar på. Ska bli kul :)
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback