Tvåårskalas

Hej kära läsare!
 
Måste börja med att be om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande. I söndags bäddade jag och Mattias ner oss i sängen, tittade på film och åt chips. Vi såg the heat, riktigt film den kan jag varmt rekommendera. Det är anledningen till att jag inte hann sätta mig vid datorn. Var lite mysigare i sängen helt enkelt :)
 
I måndags började jag min vfu. Därmed fick jag ännu mer fullt upp, och jag har inte varit hemma förrens 5 varje dag. I måndags hann jag se Travis en halvtimme bara. Jag var hemma och vände för mat, sen hade vi klubbkväll på Intersport sen var det träning. Fullt upp med andra ord! Men praktik är alltid kul, fast högstadiet är väldigt tufft att vara på. Vill helst inte arbeta där i framtiden. Jag har väldigt svårt för hur en del beter sig, och jag blir ibland lite rädd för dagens ungdomar faktiskt. Jag har alltid fått lära mig att respektera äldre, men respekt överhuvudtaget verkar vara ett begrepp som flugit förbi de flesta ungdomar idag. Jag antar att det är annorlunda när man själv är den som bestämmer, då tänker jag verkligen inte ta allt det där... Hade varit helt slut, inte haft någon röst kvar och ja varit allmänt nere. Aja nog om det :)
 
Äntligen är snart veckan över, det har varit en lång sådan och det ska bli skönt med helg. Imon kommer Mattias mamma, sambo och bror med sambo ner. Det ska bli trevligt. Så fullt upp i helgen också. Har tänkt hinna spela lite match på lördag med ;)
 
 
Bilder från kalaset :)
 
 
 
 
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback