Trevlig helg i gbg

Hej!
 
Tittar bara in en snabbis för att skriva att vi haft en jättetrevlig helg i Göteborg. Vi lämnade av Travis hos mamma och mini runt 10 igår, sen drog vi vidare med bilen. När vi kom fram checkade vi in på hotellet och gjorde oss hemmastadda, sen tog vi en drink nere på ett fik. Efter det gick vi ner på stan och åt mat med Mattias pappa och sambo som också var i Göteborg. Åt på en mysig restaurang som låg under marken. Gott var det, köpte en jättegod melondrink sen åt vi vitlöksbröd med tzatziki till förrätt och fläskfilé medaljonger med rostad potatis till varmrätt. När vi var färdiga traskade vi bort mot Ullevi för att titta på speedwayen. Inte den roligaste speedwayen då, som vanligt. Men det är alltid kul att titta ändå. Sista året i Götet nu, sen kommer det förhoppningsvis till Målilla nästa år igen.
 
Gick tillbaka mot hotellet när det var slut. Köpte med oss varsin subwaymacka upp på rummet och bäddade ner oss i sängen och åt. Somnade sedan skönt i vår säng. Saknade bubbis såklart, var länge sen vi sov utan honom nu. Så roligt att det enda man typ pratar om när man är ifrån honom är just Travis haha. Vi pratade mycket om honom under kvällen, och man får alltid ett leende på läpparna när man berättar olika saker om honom för varandra. Kunde inte tänka mig för några år sedan att det skulle vara såhär. Barn ger så otroligt mycket kärlek, de tar kärlek till en helt ny nivå än vad man visste fanns innan. Så underbart! Bara längtar tills tiden är inne för syskon :)
 
När vi vaknade väntade den goda hotellfrukostbuffén på oss. Jag åt hur mycket som helst som vanligt haha. Inledde med köttbullar, omelett, prinskorvar och ett ägg. Åt en fralla med skinka till. Sedan gick jag och rostade mig en smörgås med marmelad. Fick se att de hade hemmagjord müsli också, så då var jag tvungen att smaka det i lite yoghurt också. Supergod var den! Avslutade med skuren melon... Sedan kan man lugnt säga att jag var proppmätt hehe. Vi checkade ut efter det och begav oss in på Nordstan. Shoppade alldeles för mycket som vanligt när man är iväg. Vi köpte en ny postlåda, matlådor, sommarkläder och skor till Travis. Jag köpte nya jeansshorts, ett par linnen, träningslinnen och shorts, trosor, bh, mascara och en skjorta. Mattias köpte sig en kompressor han istället haha, kul. Pengarna försvinner fort där inne minsann. Hittade ändå inte allt jag var ute efter. Föredrar faktiskt att shoppa i typ Linköping eller Kalmar istället, utbudet är så mycket bättre där. Vi avslutade med att äta på pizza hut innan vi begav oss hemåt. Var så skönt att få krama om bubb igen. Han somnade gott i sin säng, och nu är det dags för oss att förflytta oss dit också. Är riktigt trött och benen värker efter allt spring idag :)
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback