Smarta ungen!

Måste bara skriva en sak om Travis. Han lär sig så himla mycket den lilla ungen. Han har tjatat mycket de senaste dagarna om "jäjna". Vi har inte fattat vad det är, men imorse förstod jag haha. Han har upptäckt hur en stjärna ser ut och lärt sig säga det. Ingen aning om vartifrån, men nu säger han det hela tiden. Han pekade på sin kudde som det är små stjärnor på på örngottet. Medans jag klädde honom imorse så pekade han också på lampan (som är formad som en stjärna) och sa "jäjna" typ 30 gånger. Han var glad för jag äntligen fattade vad han menade tror jag :) Det är så kul när de lär sig nya saker. Han kan nog alla kroppsdelar snart med tror jag. En liten einsteinunge detta minsann. Stolt blir man när han lär sig något nytt! Han förstår det mesta man säger åt honom, vare sig det är att han ska gå och slänga något i soporna, tända lamporna, leta efter något, plocka iordning, stänga dörrar eller hämta någon viss leksak.
 
 


Kommentarer
» Karol

Visst är det häftigt med deras utveckling så kul att få ta del av. Det där med kroppsdelar verkar vara något frän dagis, Kasper har en genomgång både på mig och honom varje dag 😄😄

Svar: Det är superhäftigt, man blir så stolt :)) Ja det kanske de gör! Travis kunde de flesta när han började, men nu har han lärt sig de sista också tror jag :)
Nathalie Larsson


Kom ihåg


Trackback