Ryggen är inte att leka med idag

Givetsvis vaknade jag upp med världens förkyldning, halsont och feber igår. Men det var bara att åka och spela match ändå. Derbyt slutade 6-0, och jag är förvånad över att det inte gjordes fler mål ändå. Vi var liksom 2 avbytare halva matchen, så de borde gjort fler mål på oss. Minst hälften av målen var misstag från vår sida vid dumma byten osv, så vi får vara nöjda med det. Var en riktigt tråkig och jobbig match att spela. Tråkig för att de flesta av motståndarna spelade så jääävla fult. De borde koncentrera sig på att spela innebandy istället för att hålla med med massa fulheter när domarna inte ser. Och detta säger jag inte för att jag är en dålig förlorare. För med de spelare som var på plan igår hade vi ändå inte ens chans att vinna och det visste jag redan innan. Vi stod ändå emot bra, och reslutatet hade garanterat sett annorlunda ut om vi hade haft fler spelare. Utan jag säger så helt enkelt för att det är inte kul att spela mot lag som spelar fult. Jag förstår varför det vunnits matcher på senare tid för motsåndarna om de spelar med sånna där fulknep. Det är inget för oss inte. Jobbigt var det också såklart för att vi var två avbytare halva matchen. Körde helt slut på mig själv i andra perioden. Hann bara sätta mig på bänken så kom nästa person och ville byta. Halsen kändes som ett sugrör så det var inte lätt att andas haha. Efter en sjukt ful tackling med en armbåge rakt upp i ryggen helt oförberett på mig så jag flög rakt upp på läktaren och det gjorde inte det hela bättre må jag säga. Sträckte till ryggen eftersom kroppen inte var beredd på det alls. Nä usch det var ingen rolig match att spela. Förstår inte ens att man kan vara så himla stolt efter att ha vunnit en sådan match, menmen :)
 
Tittade på melodifestivalen med Ante och Jennie igår. Åt tacos och hade det trevligt. Avslutade kvällen med lite kinectspel innan de åkte hem. När jag la mig för natten fick jag världens frossa. Förmodligen reslutatet över att ha spelat med feber. Värkte i varenda led och jag bara skakade. Kunde inte sova något heller för ryggen värkte satan. Har ju redan problem med den, ni som läst här innan vet det. Ingen rolig natt med andra ord. På morgonkvisten när jag äntligen somnade ordentligt, då väcktes jag av att Mattias snarkade. Alltså wtf? Det brukar han aldrig göra så det var typiskt när man väl fått somna. Travis sov iaf till halv 10, de får jag vara glad för att man fick ligga och glo i taket så länge iallafall.
 
Idag har vi haft babyshower för Emma. Hon blev väldigt överraskad, kul :) Var en trevlig förmiddag med fika osv. Tog lite bilder, men glömde givetvis kameran där. Får fixa det en annan dag. Travis är i säng och jag ska fixa lite käk, sen blir det en lugn kväll framför tvn.
 
 
Gårdagens middag var riktigt god. Bulgur med ajvar och till de kyckling med mango chutney, avocado och sallad :)
 
 






Kommentarer

Usch så tråkigt:( hoppas att du mår bättre imorgon annars måste vi ringa kotknackaren


Kom ihåg






Trackback