Påskägg

Imorse vaknade Travis 6.20. Oh my!!! Vad är det med lilla skitungen. Han låg kvar i sängen till 7 i alla fall, sen gick han upp med Mattias eftersom det var min sovmorgon. Jag somnade om, men vaknade till och från hela tiden. Vid 10 gick jag upp tillslut. Man blir bara tröttare när man vaknar/somnar om hela tiden. Då var det ingen hemma, de hade dragit iväg till Hfred en sväng. Så jag åt frukost i lugn och ro innan de kom hem. Busade lite med Travis innan han somnade. När han sov la sig både jag och Mattias i sängen och lyckades somna igen haha. Gjorde så förra helgen med. Men skönt var det!
 
Vi handlade lite sedan och lagade mat när vi kom hem. Jag har nu duschat och Travis har badat. Han somnade direkt när han ätit upp sin välling, trött kille idag. Inte konstigt när han ska envisas med att gå upp så tidigt! Imon när jag ska upp med han får han i alla fall sova till 7, minst! Hör du det nu Travis?
 
Sitter framför tvn nu och är astrött. Vet inte hur jag kan vara så trött?? Skulle likagärna kunna gå och lägga mig för natten känns det som. Bådar inte gott för morgondagens festligheter hehe.
 
 
Glad kille för sitt påskägg han fick idag. Det innehöll en traktor, en smoothie, kex och russin. Han har redan ätit upp allt haha :)
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback