Pottkillen

Travis har börjat gå på pottan nu, och han är så himla duktig för han vet precis hur man ska göra haha. Han tar efter oss när vi sitter på toaletten och ska torka sig själv och grejer. Innan någon kommenterar om att det är för tidigt så är det faktiskt upp till oss att bestämma. En del börjar potträna redan vid födseln så för tidigt är det absolut inte. Jag vet självklart att han inte kan styra över sina egna behov än, det är han för liten för. Men eftersom han är så intresserad av hela toagrejen, så får han sitta på pottan på morgonen, och ibland när vi byter blöja. Kommer det något så gör det liksom :) En kul grej bara för honom, leka fram det istället för att det ska komma påtvingat sen. Tror faktiskt de är lättare att börja tidigt för nu protesterar han inte mot så mycket, blir nog värre om några månader. Så vi tänker leka fram det nu, och sen i sommar är det ett ypperligt tillfälle att träna ordentligt när man slipper alla dessa vinterkläder. Han springer och hämtar pottan hela tiden nu och ska sitta på den, sötunge :)
 
Jennie, Natalie och Devin har varit här och fikat en sväng nu. Vi åt lite frallor och semlor. Semlor är ju så jäkla gott. Blev så sugen på det förrut, så Mattias var iväg och köpte det åt oss :) Är kul att se att Travis och Devin ändå kan styra lite ihop trots att det skiljer i ålder. Travis förstår ju inte lika mycket såklart, men han hänger på ändå haha. Det är kul att titta på de små liven när de styr med sitt :) Blev en liten snabbvisit, men det var trevligt annars hade jag bara suttit här och glott iallafall. Ikväll väntas det derbymatch hemma i Hagadal mot Mariannelund :)
 
Glöm inte att ställa lite frågor i inlägget nedan så jag har något att göra ;) 
 
 
 
 
 






Kommentarer
» Malin

Vilken goding! Tycker det är bra med tidig potträning, eller vad man ska kalla det. De gör ju gärna som vi gör så det är klart de ska få testa när de vill ;-) Heja Travis! :-)

Svar: Ja vad man nu ska kalla det, testa att sitta på pottan typ hehe ;) ja de gillar ju att härmas, så klart lilleman också ska få sitta på pottan och torka sig :D
Nathalie Larsson


Kom ihåg






Trackback