En shoppingdag

Idag drog familjen iväg till Kalmar :) Klädshopping till lilleman stod på schemat. Han fick 2 par jeans, mjukisbyxor, leggings, 4 tröjor, en kofta, mockasiner, 2 mössor, ett par skor och en tjocktröja :) Nu står han väl sig ett litet tag till hoppas jag. Köpte allt i storlek 86, hellre att det är lite stort känner jag. Skorna vi köpte var ett par kängor fast inte lika fodrade som de han har nu. Det är tänkt att de ska hålla nu i vår åt honom. Kvar att köpa inför dagis är väl gummistövlar och ev något regnställ. Travis har ett men det är inte fodrat. Vet dock inte om det är nödvändigt. Regnkläder är väl bara sånt man drar över sina vanliga ytterkläder? Och han har en overall och en jacka med tillhörande överdragsbyxor, så jag tror det räcker. Har läst att många har dubbla uppsättningar, men tycker bara det känns onödigt för oss för då blir nog mycket bara oanvänt och stående.

Vi gick en runda på Ikea också. Travis fick en egen fåtölj och lite annat smått och gott :) Han åt upp en hel barnportion med köttbullar och mos lilla gubben. Så himla duktig! Nu är det soffläge resten av kvällen :)
Kommentarer
» Maria

Vi har fodrat, perfekt till vår & höst. Vanligt ställ funkar också, gärna med fleece kläder under om det är slask och lite varmt för overall. Tycker inte ni behöver dubbelt. Används så sällan. Vi har ett skalset/vindset/överdragskläder också. Funderar på om vi har ngt ner tips på lager, men inte vad jag kan komma på nu.


Kom ihåg


Trackback