15 månader

Idag blir Travis 15 månader :) Stora killen! Han lär sig så mycket nytt just nu. Idag var vi på bhv och vägde honom. Vågen visade såklart inte så många gram, 8700 stannade den på idag. Längen var 76 cm.
 
Lite av orden han han:
Mamma
Pappa
Lampa
Titta
Äpple
Traktor
Nana (sova)
Ja
Nej
Tack

Ljud:
Han gör ljud för bilen, tandborsten, bananen, kossan, vovven, hästen bland annat.
 
Peka:
Han kan peka ut näsan, tungan, munnen och magen på sin kropp.
 
Rutiner:
08.15 Väckning
08.30 Frukost, gröt och smörgås
9.30 Fruktstund
11.30 Lunch
12.00-13.30 Sova
14.30 Mellanmål, frukt eller smörgås
16.00 Middag
17.30 Gröt
19.00 Välling och sängdags
 
 
Han går sen ett par månader tillbaka, även utomhus även om det är lite läskigare än inomhus :) Travis är väldigt pillig och skruvar gärna på korkar och lock på saker. Lägga formade klossar i rätt håll är också skoj. Han hjälper gärna till här hemma. Favoritsysslan är dammsuga, så självklart har han sin egen. Han hjälper gärna till att plocka ur disken, tvätta och att hänga upp tvätten också. Han älskar att åka vagnen, den springer han alltid fram till när det står inomhus och vill åka. Han har börjat gå på pottan. En så länge har han kissat i den en gång och det var spännande haha. Han härmar gärna oss med saker vi gör. Travis är väldigt matglad och äter det mesta. Favoriten är fisk och tacos. Han äter och dricker själv, och man får gärna inte hjälpa till.
 
Han har blivit mer intresserad av att sitta still vid tvn på sistone, och tittar gärna på djur på tvn. Travis leker helst hela dagarna men lite hyss hinns också med. Som hyss är det kul att slänga saker i toaletten, dra ut soporna, slita ut saker ur skåpen eller ta saker man inte får. Favoritleksakerna är innebandyklubborna och bilarna. Han skrattar väldigt ofta åt saker och är glad för det mesta. Han är även väldigt envis och vet vad han vill här i livet. Han är inte speciellt blyg utan brukar ta för sig utav det mesta. Han använder storlek 86 på kläder, men det är lite stora. Dock är 80 för smått, så just nu får man vika upp ärmarna lite :) På blöjor har han storlek 5 och vi använder liberos up and go till honom. Han har precis börjat på dagis som ni vet, och han verkar gilla det. Travis är en väldigt självständig liten invivid som ger oss så mycket kärlek. Det är så kul att följa hans utveckling och vi är väldigt stolta föräldrar åt denna duktiga kille såklart :)
 
 
Full fart!!
 


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback