New clothes

 
 
Råkade klicka hem det här inatt när jag satt vid datorn. Blev sugen på lite nytt. Tänkte beställa en vila jacka också. Militärgrön och svart, skitsnygg, men avvaktar nog en stund till. Vet ju aldrig när det blir vår hehe. Då är den säkert slut, men då får jag väl köra på min gamla :) Inte likt mig att beställa klänningar, men tyckte denna var snygg. Inte sådär "fin" som vissa klänningar är. Sen är den öppen i ryggen också, och det är med snyggt.
 
Idag har vi bara haft en slödag här hemma. Inledde morgonen med en promenad i pulkan med Travis. Fick bära honom vissa bitar för det var kalt på backen hehe. Riktigt träningspass kan man säga. Sen gick vi hem och väckte Mattias :) Mer har inte blivit gjort idag. Beställde hem kebab för ingen orkade laga mat. Travis har badat ikväll och sover sen ett tag tillbaka, somnade direkt ikväll. Bra där! Dags för dagis imorgon igen. Hoppas det går bra nu igen även att det varit en helg emellan. Mattias jobbar förmiddag och jag ska plugga hemma imorgon. Skönt!
 
 






Kommentarer

Vart ifrån? Nelly?

Svar: Jajemen :)
Nathalie Larsson

Riktigt snygga plagg, alltid roligt med något nytt :) Kramisar Carro

Svar: Ja men eller hur :) Tyckte med de var snygga! Kramkram
Nathalie Larsson

Ärligt talat så tycker jag att du är en underbar person och du behöver inte ha det senaste, även om det är kul ibland! Du duger verkligen som du är och huvudsaken är att man gillar sig själv! Kramar från mej!


Kom ihåg






Trackback