Barnfria

Vi drog en shoppingrunda på nordstan innan vi åkte hemåt i torsdags :) Alltid skönt att komma hem igen. I fredags gjorde vi inte många knop här hemma, skönt att ta det lugnt bara. På eftermiddagen fick vi grillat hos mamma, och sen åkte vi på marknaden en sväng.

Igår var vi uppe vid hesjön och solade och badade. När vi kom hem åkte Travis till sin mormor och Mini eftersom jag lovat att han skulle få sova där. Vi åkte hem igen duschade och började med maten. Åt ugnsrostade rotfrukter med tzatsiki och grillad ytterfilé, sååå gott :) Lagom till speedwayen drog igång satte vi igång chokladfontänen och doppade jordgubbar, melon och ananas däri. Sånt kan man äta hur mycket som helst av. Efter speedwayen satt vi bara på altanen och drack lite alkohol och njöt av att vara ensamma, det behövs ibland :)

Vaknade ändå tidigt imorse och låg kvar länge och drog oss innan vi åt frukost. Gjorde oss iordning och hämtade hem plutten som var jättetrött. Fick i han lite mat, sen somnade han på två sekunder. Han sover än och jag sitter bara och tar det lugnt. När han vaknar ska vi ut och titta på speedway :)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback