Vart tog helgen vägen?

Har haft fullt upp i helgen, inte hunnit med bloggen.
 
Fredags: Drog till Kalmar för att spendera kvällen med Sandra. Tacos, film och trevligt sällskap bestod den kvällen av:) I lördags vaknade vi upp till underbart väder och drog oss in till stan. Kikade lite i affärer och tog en fika på en uteservering. Underbart! Sedan styrde jag kosan hemåt igen. Saknade min lilla skitunge, så det var mysigt att få krama om honom. Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem, sedan kom Tim och Matilda hit. Lördagskvällen bestod av grill, speedway, spel och massa snack med dom :) Trevligt!
 
Idag har vi varit ute nästan hela dagen, vi har tvättat av utemöblerna och så. När Travis sov sin middag satte jag mig ute i stolen en stund och bara njöt. Riktigt varmt och skönt i lä. När han vaknade igen gav vi oss på projekt rensa och organisera förrådet. Blev allt lite bättre, men hade hoppats på att vi skulle slänga mycket mer än vad vi gjorde. Nu är det avklarat i alla fall. Nästa projekt är att fixa iordning altanen och tvätta de möblerna. Hoppas vi kan börja få ordning på altanen nu i maj, känns inte mysigt alls att sitta där för tillfället. Måste även städa bilen invändigt. När ska man hinna är frågan bara? Tiden räcker inte till. Denna helg har bara sprungit iväg, och nu sitter man här och har förberett allt inför morgondagens vardag igen. Suck! Måste skriva färdigt min uppsats som ska in snart, och jag känner verkligen att jag inte har tid till det. Planera och planera är det enda jag gör för tillfället, och jag är så less på det.
 
Nu ska jag sätta på en film och trycka i mig choklad och glass, bara för att jag är värd det :) Blev inte träning idag heller, blir galen. När ska vi införa 3-dagars helg i Sverige? Man hinner aldrig med det man vill och framförallt inte sätta sig ner och ta det lugnt. Måst även åka iväg och handla lite vår/sommarkläder någon helg... Orkar inte.. Blöööö!
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback