Sova utan napp

Det är inte alltid roligt att vara hemma med sjukt barn inte. Imorse vaknade Travis vid halv fem, och somnade inte riktigt om efter det. Han kastade ut sin napp från sängen typ 10 gånger, och då tog mitt tålamod slut. Bestämde jag mig helt enkelt för att nä nu slutar vi med den förbannade nappen för han bara leker med den ändå. Vid klockan sju bar jag över honom till mig i sängen och då gick hans ögon gick i kors, men inte skulle han sova. Ett dåligt humör hela förmiddagen blev resultatet av den morgonen. Vid halva elva bara grät han och grät och inget hjälpte så då la jag honom i sin säng. Han sov väl en halvtimme, sen vaknade han och var ledsen igen. Han har inte haft någon feber idag i alla fall, men kan vara så att de sista tänderna är på g också. Han tog sig för munnen och det verkade som han hade ont där. Han är så envis den lilla ungen alltså, han skulle inte somna om då fastän han var trött. Han ställde sig i ett hörn och grät, och jag försökte med allt. Vill du komma upp i famnen Travis, ska vi lägga oss i min säng och sova, vill du sova mer i din säng, ska vi dricka, äta osv. Men han stod där i sitt hörn och tjurade haha. Inte lätt att vara liten och trött :) Lilla bubben!
 
Till sist efter han gråtit i typ 40 minuter för ingenting somnade han över mina ben och sov en halvtimme till. Alldeles för lite, men det var alltid något. Vågade inte röra på mig så jag satt blickstilla i sängen och mobilen låg inte inom räckhåll, jobbigt haha. När han vaknat gick vi upp och åt lite mat, sen fick han leka med vatten i diskhon och då blev han lite gladare. När Mattias kom hem åkte jag och tränade och då hade Travis visst somnat i 10 minuter på soffan och efter det var humöret bättre. Michaela och jag körde på helkropp på gymmet idag, gött. När jag kom hem badade Travis, och då var han sig själv och glad igen, skönt att se. Gör verkligen ont i hjärtat när han är sådär ledsen. Är inte ofta han är så ledsen, så när han väl är det undrar man vad det är.
 
Ikväll började då operation sova utan napp (ordentligt denna gång). Travis la sig ner först och försökte somna, skrek till lite efter några minuter och då gick Mattias in och la ner honom igen. Så höll det på ett par gånger, och han var lite ledsen emellanåt, men sen somnade han efter 10 minuter kanske. Sover gör han fortfarande, så det är bara att hålla tummarna för att natten går bra nu. Nu är det färdiglekt med denna dära nappen för junior, och jag hoppas han tar det bra lilla älsklingen.
 
 
Travis kollar så magen är på plats, lite chockad över att magen faktiskt var under tröjan idag också :)
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback