Söndag med träning

Min sovmorgon imorse, men jag var uppe rätt tidigt ändå för att åka iväg och träna på gymmet med Michaela och Marcus :) Var härligt att starta dagen på det sättet. När jag kom hem sov Travis så jag tog mig en lång och skön dusch och åt lite mellanmål efter det. När Travis vaknade drog vi igång med städning här hemma. Jätterolig söndag hehe, men det behövdes.

Vet inte hur många maskiner tvätt som körts idag. Förstår inte hur det kan bli så mycket. Den sista hänger Mattias upp nu sen är vi klara för dagen äntligen. Travis har badat ikväll med och är redo för en ny vecka på dagis. Jag slipper lämna eftersom det är Mattias kvällsvecka på jobbet. När Travis somnade efter badet drog jag iväg till Hfred och handlade lite mat som passar bra ihop med träningen. Är riktigt peppad på detta nu. Envis som jag är så ger jag mig in i något då jäklar kör jag. Nu gäller det första målet att hålla på med detta till sommaren, minst 3 pass i veckan plus massa mat.

Imorgon ska Travis få sin ett och ett halvtårs spruta. Hoppas han inte blir dålig av denna nu som sist när han fyllde ett. Då hade han feber ett par dagar, och det slipper vi gärna nu. Jag har väldigt svårt att vara hemma från praktiken och Mattias behöver jobba nu eftersom han varit sjuk och hemma.


Vi filar på träningspass, måste komplettera lite :)








Kommentarer
» Maria

Febern kommer efter 6-10 dagar. Elsa blev riktigt dålig denna gången. Hon tog en måndag & kvällen på måndagen efter, pang! Det kan ha varit en förkylning i samband, men den försvann efter ca tre dagar. :/ Hoppas dock ni slipper det, men ville förvana.

Svar: Ja de sa de att det brukar komma längre efter, det visste jag inte. Men jag hoppas vi slipper det ändå för som jag skrev har vi inte tid att vara hemma just nu ;) men måste man så måste man såklart. han har aldrig blivit dålig innan förutom vid 1års sprutan sist. så håller tummarna nu!
Nathalie Larsson

» Maria

Håller tummarna!

Btw. Eftersom du är intresserad av träning och kost. Kan du inte lägga upp recept på din blogg? Vi har idetorka här hemma på god, bra & nyttig mat som är bra för kroppen när man tränar. :) tänker främst på middagsmat då :)

Svar: Bra hehe :) Jovisst det skulle jag kunna göra. Sen beror det ju lite på vad man har för mål med sin träning hur man äter. Jag räknar inte kalorier eller så utan jag stoppar i mig kolhydrater eftersom min kropp behöver det, men äter ändå nyttigt :) idetorka är det värsta haha, alltid kul att utbyta lite nya ideér på mat, så något recept kommer :)
Nathalie Larsson


Kom ihåg






Trackback