Sömn är väl överskattat

Vi har haft två sömnlösa nätter med en gnällig och kokhet Travis. Är som en vandrande zombie känns det som haha. Igår natt vaknade han vid halv 4, sen somnade han inte om helt efter det. Gnällde hela tiden och kom inte till ro. Han fick komma in till vår säng och där låg han på mig, över mig, sparkade mig, gnällde och snurrade runt. Lätt att sova då. Svar nej! Praktiken igår var med andra ord väldigt tröttsam. Åkte och tränade på kvällen i alla fall, syster hängde med. Trodde Travis hade somnat när jag åkte och tränade men Mattias hade försökt med han nästan en och en halv timme innan han tillslut somnade.
 
Natten tills idag blev ungefär likadan när det gäller sömn. Han pep där inne titt som tätt, somnade bara i korta perioder. Man är ju inte van vid detta så när klockan ringde imorse hade jag inga bra tankar som snurrade runt i huvudet. Hade gjort mycket för att få stänga av klockan och sova hela förmiddagen! Funkar tyvärr inte så utan det var bara att släpa sig iväg till praktiken. Hyfsat kort dag i alla fall så när jag kom hem sov Travis middag. Då fick jag ett ryck och började storstäda hela huset. Passade även på att betala räkningar så nu är det avklarat. Klapp på axeln till mig som styr fast jag är trött hehe. Hade velat tränat idag, men kände inte för att åka själv.
 
Travis har fortfarande inte somnat, gråter inne på rummet med jämna mellanrum. Ändå har han varit feberfri idag och rätt pigg faktiskt. Han har lekt, och ikväll badade han och var på gott humör. Vet inte vad det kan vara med honom faktiskt stackarn. Något är det för såhär brukar han inte hålla på. Vägrar somna bara helt enkelt. Är väldigt jobbigt, och det känns som att natten kommer bli lik de föregående. Suck...
 
 
Drog fram skinnjackan idag som mamma köpte åt mig för ett par veckor sedan :)
 






Kommentarer
» Maria

Det kanske är vaccin-febern? Den var extra hög här & att han sist hade feber pga infektion? En fundering bara. Hoppas på mer sömn inatt :) Vi har haft 4 kvällar som varit riktigt jobbiga. Men det var bättre ikväll.

Svar: Kan ha varit :) Går visst något virus med feber här just nu också. Massa barn på hans avdelning som varit hemma. Ja det börjar ordna upp sig nu igen. Inget roligt med lite sömn varken för oss eller honom :)
Nathalie Larsson

» Anna

Åh va fin jackan var! Vart är den ifrån? :)

Svar: Tack så mycket :)) Tyckte också det var riktigt snygg. Jag köpte den på vero moda :)
Nathalie Larsson


Kom ihåg






Trackback