Över förväntan

Natten gick helt klart över förväntan. Han vaknade första gången runt ett, men Mattias la bara ner honom i sängen och så somnade han igen. Nästa gång att vakna till var klockan tre, och denna gång upprepades samma procedur. Sedan sov han hela natten ända till klockan 7.15. Lite väl tidigt att vakna, men det blir nog bättre när han vant sig lite mer :) Jag fick ett sms imorse efter min klocka ringt att min handledare var sjuk, så jag valde att stanna hemma idag också. Såg ingen anledning till att åka dit själv och inte ha koll på nycklar, salar eller så. Fick mysa i sängen med mina killar istället, det var inte fy skam. Är så stolt över Travis, hoppas det bara blir bättre nu.
 
Vi har styrt här hemma på förmiddagen och även varit och handlat lite. Nu när vi skulle lägga Travis på dagen tog det en bra stund innan han somnade. Mattias testade först, sen gick jag in. Travis ville inte lägga sig i sängen utan höll fast i mig som en igel. Han försökte somna i famnen och så fort jag rörde mig slog han upp ögonen och höll så hårt det bara gick om mig. Testade att gå ut, men han blev ledsen så Mattias gick in igen. Han satte sig bredvid sängen bara och sa åt honom att lägga sig. Vilket han gjorde och tillslut somnade han och Mattias kunde smita ut. Sover gör han än och har gjort i över timmen, så det är nog inte helt omöjligt detta.
 
Jag har som vanligt inget att göra när han sover så jag sitter här och glor vid datorn lite. Väntar på att han ska vakna så jag får pussa lite på honom :) Ikväll kommer Emma, Kim och lilla Elliot hit och grillar lite med oss. Ska bli trevligt :)
 
 
Huliganen!
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback