Nytt gymkort

Fick hoppa in och jobba ett par timmar i förmiddags när jag hade lämnat Travis på dagis. Då blev det något vettigt gjort av dagen i alla fall. När jag slutade åkte jag hem och käkade lite lunch i form av grillad kyckling och coleslaw. Så gott! Har dille på kyckling just nu. Städade iordning lite i väntan på att Travis skulle vakna på dagis så jag kunde hämta hem honom. Han var väldigt trött och gnällig när han kom hem, men lite mellis gjorde susen.
 
Igår hade Travis sovit utan napp på dagis förresten. Så jag började fundera på om vi ska testa att ta bort den. La honom nu ikväll utan nappen, och då frågade han efter den där vällingen var uppäten. Jag sa att den var borta och bäddade ner honom igen. Fick gå in ett par gånger och lägga ner honom. Tillsist kom det lite tårar och han kom inte till ro helt enkelt, så han fick nappen och somnade då direkt. Han är nog inte riktigt redo för att ta bort den helt än. Är säkert lite skillnad på att sova på dagen och natten med, på kvällen blir det antagligen mer en trygghet när han ska komma till ro och sova en hel natt. Vet att det kommer bli tårar sen hur eller hur, men ikväll kunde jag inte ta det helt enkelt. Får se om vi testar igen framöver :)
 
Ikväll har jag och Michaela varit och tränat lite på gymmet. Testade typ alla maskiner, så vi visste hur allt fungerade. Är ett styr med att höja/sänka och ställa in allt så det passar, men nu tror jag det ska ha fastnat i huvudet. Blev inget vettigt träningspass idag liksom, men vi ska skriva ett ordentligt träningsschema i helgen så man verkligen vet vad man ska göra sen. Även så det blir lite uppdelat på över och underkropp.
 
 
Kesella hallon var ju bara underbart god! Perfekt mellanmål.
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback