Gymgrossisten

Travis vaknade efter klockan tre förut idag, och då la vi oss på soffan och myste alla 3 eftersom Mattias kommit hem från jobbet. Han var het som en kamin, över 40 graders feber hade han stackaren. Han fick Alvedon och blev lite piggare ikväll. Han har ätit och druckit bra så det märks att det bara är en reaktion från sprutan. Vi åt tortillas med köttfärs, grönsaker och tzatziki idag. Mycket gott och Travis älskade tzatzikin, han åt skedar med bara det på haha.
 
Som sagt ikväll har han varit piggare och gått runt själv och styrt lite till skillnad mot i förmiddags då han bara ville ligga i sängen. La honom vid sjutiden, men han har redan hunnit vaka 3 gånger där inne så natten ser inte rolig ut. Hoppas han somnade till ordentligt inne på hans rum nu så vi med får sova. Viktigt med sömn :) Jag är hemma med Travis imorgon med. Det blir enklast så helt enkelt. Jag förlorar inte pengar på det, men skolan kommer säkert vara på mig. Men får man inte vara hemma 2 dagar för vård av sjukt barn kan de ta sig i röven! Tycker inte de kan begära att man ska vara på plats varje dag i 10 veckor, man är mänsklig och kan bli sjuk liksom, och det hoppas jag de kan ta i beaktning.  
 
 
Fick en liten leverans från gymgrossisten idag :)
 






Kommentarer
» Sanna

Vad är det för intressant du beställt? :-)

Svar: Beställde en vattenflaska, har en tendens till att slarva bort dem :P Sen blev det storköp av proteinbars som är perfekt som mellanmål. Köpte även kreatinkapslar att ta innan träning för lite extra energi. Väntar också på ett par träningshandskar, får hemska blåsor i händerna av skivstången!
Nathalie Larsson

» Sanna

All right! Blir det billigare när man köper många bars? Vill också köpa på mig en massa, men jag blir så dumsnål när de är så dyra, haha.

Åh, handskar måste jag också köpa! Har tappat bort mina, så jag ser lagom fin ut på händerna... Ont gör det med :-/

Svar: Ja absolut :) blir nästan 40% billigare vid flerköp! ca 7 kr baren. Haha ja samma här! Mina kom hem igår så nu kan man köra utan att ora sig för blåsorna.
Nathalie Larsson

» Sanna

Tack för tipset! Ska genast in och beställa :-D


Kom ihåg






Trackback