Vardag igen

Hallå hallå!

Då var det måndag och vardag igen. Den tråkiga veckan då Mattias jobbar eftermiddag, men nu är det ju fint väder så vi överlever nog. Blir långhelg ihop sen som vanligt. Fast den långhelgen kommer vi inte ha så länge till egentligen eftersom jag börjar jobba snart. Det är alltså bara 4 veckor kvar på mammaledigheten. Sen är det back to work i 4 veckor, sen ska Mattias och jag ha 4 veckor semester ihop innan skolan drar igång i slutet av augusti igen.

Denna långledighet har vi tänkt att ta tillvara lite på och vi har eventuellt planer på att åka till Göteborg på lördag över dagen och gå på liseberg och sen titta på gpt och åka hem på kvällen igen. Det vore mysigt! Ska tänka över det lite mer först bara.

Idag har vi varit på öppna förskolan. Vi var många idag, vilket var jättekul. Travis brukar äta 10.30 nu för tiden, men då sjunger vi så det blev inte mat förrens 11 ungefär, och han höll på att bryta ihop för han var så hungrig haha. Men all gröt åt han upp så det var ju bra. Det kanske är tricket nu när han matvägrar att låta han bli jättehungrig först innan han får mat. Efter det tog Jennifer och jag en promenad och sen satte vi oss ute i solen en stund. När Travis vaknade så fick han sitta på en filt i skuggan och leka lite medans vi fortsatte att gotta oss i solen :)









Kommentarer

Kom ihåg






Trackback