Victory

Idag började babysimmet vid halv 10, och jag tänkte verkligen försöka att komma i god tid. Kvart i nio hade jag sagt att jag skulle åka, kom iväg 5 min senare och hade hela 10 minuter tillgodo innan det började :) Bra där Nathalie!

Tyckte allt det gick bra på babysimmet. Travis inledde med att ta två kallsupar eftersom han är så ivrig att bita på saker så han bara doppa ner ansiktet innan jag hann vara med hehe. Men han hostade och fnös lite sen var det bra. Sen guppade han runt lite och letade efter leksaker och sprattlade lite. Det var mysigt :) Nästa torsdag får Mattias följa med också när han är pappaledig :)

Nu har jag ätit lite lunch och Travis sover gott i sin vagn. Har kommit på att det är smidigare att lägga ner honom så han får sova där istället för på soffan. Han börjar snurra runt och ha sig så mycket nu. För ett par dagar sen vände han sig från rygg till mage med hjälp av mattan han låg på så det dröjer nog inte länge innan han snurrar runt själv också.




"Inte leka med blommorna Travis!"        "Jag har inte gjort något mamma?!"




"Äh jag får väl leka med lamporna istället då."          "Är du nöjd nu mamma?"




"Vänta du bara nu är jag på            "Lyktorna där borta ser roliga ut
blommorna snart igen"                     också"








Kommentarer
» Karol

Härligt! Nu börjar busen. Här hemma är det fullt ös. Och vi är inte vana eftersom Fabian inte var på något, Kasper är på allt!

Haha ja det är kul när de börjar bli så medvetna och de kokar ihop massa hyss ;)


Kom ihåg






Trackback