Talk to you later

Sådär nu är middagen uppäten. Fick bli potatis, fiskpinnar och broccolisås idag. Älskar broccolisåsen :) Travis fick palsternacka och morot och sen fick han smaka på en ny efterrätt nämligen ris med fruktmos och den var verkligen populär hos herrn. Han bara gapade och gapade haha. De är verkligen som fågelungar när de tycker något är gott. Vatten är något som verkligen går hem hos honom också. Ja snart är det minsann dags för honom att lära sig att äta och bli mätt på maten, för min mjölk börjar ta slut. Han äter så så lite nu för tiden och sen går det så lång tid utan mat mellan 21.00-05.00, så det känns som den börjar försvinna.

Maten för Travis ser ut ungefär såhär på en dag:

05.00 amning
08.00 amning
10.00 gröt
13.00 amning
16.00 smakis och puré
18.00 amning
21.00 amning


Travis håller även på att lära sig och sitta själv för fullt. Det ser så roligt ut när han styr haha. Han kan sitta själv i ca 10 sekunder sen dyker han ner i soffan. Han har kommit på ett annat smart sätt att sätta sig på när man blir trött också. Nämligen såhär haha! Tvdosan i högsta hugg med. Det är mycket roligare med mammas och pappas "saker" än hans egna leksaker.








Kommentarer

visst är det fint :) ååh leah är fint !



har du haft för dig idag?

Jag undrar hur går det för dig att plugga samtidigt som du är mamma? :)



Jag är så sjukt typ "rädd(?)" att jag nte kommer kunna skaffa barn vid ung ålder om jag börjar högskolan direkt efter studenten! :P


Kom ihåg






Trackback